Skocz do zawartości
IGNORED

Doskonałe słuchawki za...59zł !

Holdegron

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zobaczcie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I co Wy na to ?

Bob

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ciekawe co gość usprawni w np. DT880 ?

Chociaż - przecież w Beyerdynamicu siedzą same neptyki (neptki ?), zaplecza też pewnie nie mają biedni.

I ten text - Grado nie usprawniam bo są wzorcem. Hmm

"Chociaż - przecież w Beyerdynamicu siedzą same neptyki (neptki ?), zaplecza też pewnie nie mają

>biedni." W Twoim "o mnie" widze ze twoj Onkyo DX 7211 czeka na tuning-czy w Onkyo siedza same neptyki bez zaplecza???

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Jestem sceptyczny. Jak mozna podniesc jakosc HD 600 do HD 650??? Przeciez to sluchawki tej samej klasy ale do innego typu sprzetu. Powiedzialbym nawet ze HD 600 sa lepsze. Sciema nic wiecej.

>Raziel

Owszem, tuninguję sobie sprzęt bardziej dla własnego widzimisię.

Nikomu nie oferuję usług "podniesienia jakości o kilka klas".

Choć w przypadku CD, wzmacniaczy jest możliwa poprawa poprzez tuning to w słuchawkach niespecjalnie to widzę. Zwłaszcza w wysokich modelach, w których producenci (tak myślę) dołożyli chyba starań.

Sam wiesz że słuchawki to precyzyjnie strojone systemy. Po takim tuningu będą brzmiały wg gustu strojącego.

A już na pewno nie będą liniowe.

Chyba sie skusze i napisze do faceta co rzeczywiscie jest gotów poprawic w moich słuchawkach,tak z ciekawosci,troche tylko nie podoba mi sie ta zbieznosc nazwy firmy z innym darkiem z tego forum.

"Modyfikacje nie są wykonywane „w garażu”, lecz w pracowni z użyciem specjalistycznych przyrządów (generatory audio HP, analizator widma, mostki profesjonalne RLC itd." - no gość jeszcze na pewno używa przemiennego prądu o napięciu 230V , lutownicy(zapewne specjalistycznej) i wielu innych wyjątkowych narzędzi. Ciekawy jestem czy to zamieszczone zdjęcie objęte jest prawami autorskimi ??

Czy ktoś może słyszał o super klinice (taniej!!!) przyszywającej uszy, wstawiającej bębenki,kowadełka etc i wyrównującej przewodzenie kostne dżwięku? - to by było z takimi modyfikowanymi słuchawkami.

O mam super promocję dla gościa

"Do każdej pary zmodyfikowanych słuchawek dołączamy wymienną błonę bębenkową gratis !!!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.