Skocz do zawartości
IGNORED

PÓŁ MILIONA

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

>AndrzejR:

Wielkość pasji, umiejętności i sytem wywierają duuuże wrażenie.

Nie to, żebym się czepiał, ale nie mniejsze zrobił na mnie oryginalny stolik:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdr.

Ukryta Zawartość

>> AndrzejR gość

Wzmacniaczy nie słyszałem.

Stoją jakieś (tranzystorowe) pre/power w Audiomedia 70 (Poznań).

Słyszałem za to ukraińskie kable sieciowe, zagrały bardzo dobrze, ale ta cema !!! (3600 PLN).

Słyszałem też przedwzmacniacz gramofonowy (lampowy; firma. konstruktor?), grał na poziomie drogiego przedwzmacniacza firmy Clearaudio, ale był dużo bardziej precyzyjniejszy (właściciel chciał za niego 600 PLN).

Myślę, że za parę lat doczekamy się naprawdę doskonałego sprzętu audio nie tylko z Ukrainy, ale i z Rosji (z Polski pewnie też), w jakiś "ludzkich" cenach.

Zresztą kilku Rosjan już produkuje sprzęt poza swją ojczyzną.

Pozdrawiam

=> andrea

Śledzę prasę audio i zauażyłem, że co najmniej w dwóch numerach znanego nam periodyku, były wzmianki o nas. Może coś więcej , teżby się

znalazło , po bardziej wnikliwych czytaniach. Ale niech i tak będzie .

SPALNet - palić to chyba nic nie będziemy , najwyżej to fajury co niektórzy

jam, abstynent w tym temacie i nie znoszę dymu. Tfu.

O ,Tequila to rozumiem ...

>andrea

proponuję stolik do działu diy. jest tu jakiś hydraulik? ;)

kolumny galante, oj galante! a głośniki - majątek! oj pomajsterkował bym ...

no proszę mam taki sam patent na robocze wersje zwrotnic:)

>pawcio: i o to chodzi. Świetnych kolumn widzieliśmy wiele, ale takiego stolika - nie ; )

Wypadałoby o pozwolenie zamieszczenia w dziale DIY zapytać konstruktora, coby plagiatu nie było, hehe.

Ciekawe, co go skłoniło, że taki se wymyślił i umiłował ? Uroda ?

Pozdrawiam.

Na forum "trafiłem" przypadkiem jakieś 3 m-ce temu, szukałem czegoś o firstach VDH. Teraz zaglądam tu prawie codziennie. Nie znam się na jakiś trafach, kondensatorach itp, nie mam też za sobą setek sesji odsłuchowych,no i dopiera fadeover sprawił, że się zalogowałem i odważyłem dodać jakiś wpis (to taka socjologiczna dygresja). Mimo to mam dużo szacunku i cenię osoby które nakręcają to forum. Myślę, że to dużo ciekawsze i co najważniejsze szczere i obiektywne w porównaniu do naszej rodzimej prasy... fajnie jest

zapomniałem o jeszcze jednym. powinno być wyświetlane wielkimi literami na stronie głównej:

Minister Zdrowia i Opsieki Społecznej ostrzega:

TO FORUM UZALEŻNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps

i chwała mu za to!

gratulacje Lukar, a tak przy okazji - gdzie się podział Tłumok i reszta wichrzycieli? logowanie ich zweryfikowało? swoją drogą forum się rozwija, bo admin jest otwarty na propozycje i nie jest jakimś tam anonimowym gościem z zadartym nosem. do tego doszła magia płyty fadeovera i ruch się zwiększył.

Jestem pod wrażeniem. Gratulacje dla wszystkich.

Chwilowo mnie nie było. Te pól miliona naprawdę widać. Jak się ma parę dni przerwy to liczba postów po po prostu zalewa człowieka.

Swoją drogą miło sie patrzy że są ludzie którym się chce, robią z pasją i widać efekty.

Lukar ->

gratulacje! rozumiem ze z tej okazji stawiasz nam wszystkim piwo ; ))) hehehe...

forum ma swietna, dykretnie elegancka szate graficzna (ogladalam zreszta inne Twojego autorstwa - rownie udane) i dziala sprawnie, ale to przeciez ludzie, ktorzy tu pisza tworza jego klimat... nieprawdaz?

uwazam ze z tej okazji powinnismy wrzucic zdjecie Lukara do watku ZNANI AUDIOFILE ; ))) co wy na to?

glass

• Redaktorzy

prosze bardzo, oto ja jak bylem jeszcze piekny i mlody ;)

[obrazekLUKASZ-37132_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

=> Lukar ... a w statystyce warto byłoby podać ile nowych forumowiczów przybywało w kolejnych miesiącach na przykład :) . A IMHO Forum ma sporą siłe przyciągania, sam zaraziłem się niedawno i chyba już zostanę :)))). Rzadko gdzie widzi się takie "skupienie" kompetentnych dyskutantów i rzeczywiście ciekawe tematy.

Pozdrówka.

• 1 rok później...

Było by fajnie gdyby zaglądali tu producenci. Ja tu czasami zaglądam, ale zdaje się coraz więcej osób ma coś przeciwko. Ze niby się ogłaszam, afiszuje i reklamuje swoje produkty. Może ten wątek był by dobry do wyjaśnienia tej sytuacji. Kiedyś pisałem do Lukara ze cztery razy i chciałem poruszyć właśnie ten temat, ale nie doczekałem sie odpowiedzi. Może teraz?

Audio Academy -> Producenci jak najbardziej maja miejsce na Forum. Wszystko jest w porzadku gdy informuja o swoich produktach, ale bez bezposredniej reklamy. Od czasu do czasu zdarza zdarza sie ze na pytanie "co kupic?" producent czy dystrybutor wyskakuje z odpowiedzia "kup moje". Takie postepowanie jest niczym innym jak reklama.

Na szczęście ja z takimi tekstami nie wyskakuje.

A co by się stało gdybym na forum sam polecał swoje produkty? Jeżeli jakaś osoba daje temat: jakie kolumny do 2000, i nagle pojawia sie kilku osobników i każdy poleca co innego, to co to jest jak nie reklama danego produktu? Czy te osoby łamią regulamin?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.