Skocz do zawartości
IGNORED

nowość na forum

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

wernen, a tam zaraz zauwazyl... ja ta akcje z tunerem jako korupcjogenna ;) to traktuje zartobliwie... ludzie chcieli w jakis sposob podziekowac adminowi, to i zrobili co zrobili, ich wola i ogolnie fajna sprawa, a ze do tego dolaczyli sie ( i chyba nawet pomysladawca byl czlowiek handlujacy sprzetem, przepraszama jesli sie myle) "handlarze" to roznie mozna to odczytywac...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxbat --- pomylsodawca mogl na tym jeszcze zarobic . Ja tez traktuje to zartobliwie .

Nagradzanie naganiaczy i handlarzy wpisami na bocznicy jest przegienciem . Moga napisac reklamowych glupot i potem jeszcze 1/3 tyle na bocznicy .

Bardziej fachowo nie bedzie od tego ograniczenia . Najwyzej admin zaoszczedzi miejsca na serwerze . Prawdopodobnie zaoszczedzi wiecej miejsca niz sie spodziewa . Kiedy zainteresowanie forum spadnie .

misiomor, 9 Mar 2006, 10:45

Widzisz misiomor, dla mnie na świecie jest miejsce i dla mądrzejszych i głupszych ode mnie. Wiem, że jaki bym nie był był mądry i wiedzę jaką posiadł - zawsze znajdzie sie w tym "lepszy". Przyjmuje to po prostu do wiadomości i tyle. Dlatego daleko mi również do nazywania tych, których uważam za mniej inteligentnych i mniej wiedzących ode mnie idiotami lub 'ułomami'.

Czy profesor uczący stydentów ma uważać swoich uczniów za debili i ułomy?

jako ze jestem studentem, moge costam napisac;p

zatem student przychodzi zwykle na wyklad, aby poszerzyc swoją wiedze o tą, ktora oferuje profesor na wykladzie. Student nie mądrzy sie bezsensownie przed profesorem, nie wpada w samozachwyt. Mowie oczywiscie o sytuacji, gdy profesor zasługuje na nazywanie go profesorem:)

Jesli taki student dyskutuje z wykladowcą, to raczej po to aby dojsc do jakiejs wiedzy, zapyta, jeśli czegos nie zrozumie. Jeśli profesor po stara sie wytłumaczyc, a student powie: "nieprawda, bo nie" to ma prawo byc nazywany debilem.

Wernen> Leszek --- wierze oczywiscie ze dales skladke z wdziecznosci . Tak samo jak wierze kazdemu

>przylapanemu na wreczaniu lapowki . Oni tez tak sie usprawiedliwiaja ;o)

Błędne rozumowanie,nie składkę tylko darowiznę :O)Czyżbym się usprawiedliwiał?Nie ma takiej potrzeby ani okoliczności ani tym bardziej przed kim:O)

Foxi ;o) podobnież tak było, tylko niestety dla tych co tak mówili- okazywało się,że na nich też można znaleźć coś ;O)

Nie chcę rozwijać swojej skromnej myśli ;O)bo wkroczyłbym na zakazany wątek ;o)

>Lukar

Sytuacja po ostatnich absurdalnych zmianach na Forum staje sie coraz bardziej zenujaca !

Widac, ze nie masz zadnego, intelektualnie i moralnie satysfakcjonujacego pomyslu

na jej ozdrowienie ! A moze bys tak na tydzien, dla relaksu wyjechal na narty,

przewietrzyl sie a jak wrocisz, ze swiezym u myslem to cos moze wspolnie wymyslimy ! :)

Na razie skoncz ta zenade i przywroc prosze stare Zasady !

Przyznaje, Tradycja tez ma swoj urok (po spolu oczywiscie z Zupelnie Swierzymi Mitami) :)

Jesli bys jednak dalej trwal przy swoim (Witryna Trwam), to zamieszczam ponizej

(zapozyczone od donga :) )praktyczne rady, co moglbys jeszcze w zaistnialej sytuacji zrobic :

Stara mądrość mówi, że kiedy odkryjemy, że koń, na którym jedziemy padł,

najlepszym wyjściem jest z niego zsiąść. Jednakże w prowadzeniu witryny internetowej znane są

znane są również inne strategie. Między innymi:

1. Kupno mocniejszego bata.

2. Zmiana jeźdźca.

3. Zapewnienia typu "Zawsze jeździliśmy w ten sposób na tym koniu."

4. Zwołanie komisji do zbadania konia.

5. Organizowanie delegacji mających na celu sprawdzenie, jak gdzie indziej

jeździ się na martwych koniach.

6. Opracowanie standardów dotyczących jazdy na martwych koniach.

7. Zatrudnienie psychologa mającego przywrócić martwemu koniowi chęć do

jazdy.

8. Szkolenie dla pracowników, mające podnieść ich zdolności jeździeckie.

9. Analiza sytuacji martwych koni w dzisiejszym otoczeniu.

10. Zmiana norm, która sprawi, że koń nie zostanie uznany za martwego.

11. Zatrudnienie podwykonawców mających ujeżdżać martwego konia.

12. Zebranie wielu martwych koni dla zwiększenia szybkości.

13. Ogłoszenie, że żaden koń nie jest zbyt martwy.

14. Przeznaczenie dodatkowych środków na zwiększenie wydajności konia.

15. Przeprowadzanie analizy rynku mającej wykazać, czy podwykonawcy mogą

ujeżdżać tego konia taniej.

16. Kupno produktu mającego sprawić, że martwy koń będzie biegał szybciej.

17. Ogłoszenie, że koń jest teraz: lepszy, tańszy i szybszy.

18. Przeprowadzenie badań nad sposobami wykorzystania martwych koni.

19. Dostosowanie wymagań wydajności dla koni.

20. Ogłoszenie, że przy produkcji tego konia, koszt był zmienną

egzogeniczną.

21. Uznanie obecnego stanu konia za standard.

22. Awansowanie tego konia na stanowisko kierownicze.

Wierze, ze wybierzesz Wlasciwa Opcje ! :)

Serdecznie pozdrawiam

Pisalem, ze senicz to twarda sztuka.... ale przy atoposie to jak mawia syn naszego premiera... "cienias" ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Atopos ależ musi Ci się nudzić ;O)

Taka ogólna dygresja :Co pewien czas forum jest najeżdzane przez trolli,którzy po chwilowych euforiach znikają aby pojawić się znów by czynić dobro,nawet walczyć słownie o dobre imię tego forum.Z kim ?Z czym? :O) A z kim/czym popadnie :O)Najważniejszy jest przecież ferment jaki wprowadzają:O)

Aloha :O)

>Leszek

Zgadza sie, Leszku - najwazniejszy jest Ferment ! :)

Dobro zwyciezy ! :)

Szczerze mowiac, nie znam takiego uczucia jak nuda,

wszystko mnie fascynuje i podchodze do wszystkiego

z naiwnoscia dziecka albo idioty ! :)

Nie dokonca rozumiem znaczenie pojecia : troll !

Bylbym naprawde wdzieczny, za jakas dobra definicje ! :)

Aloha :)

atopos, troll'e to takie zyjatka. Np. znane i lubiane na calym swiecie Muminki sa trolami, wiec ja bym sie nie przejmowal tym okresleniem. Muminki sa przeciez mile :)

>foxbat

Oczywiscie, ze muminki sa przemile ! :)

Zauwazylem jednak, ze na tym Forum tzw. "trole", nie ciesza sie zbytnia sympatia !

Czyzby bylo to Forum samych POnurakow (terrible - Blue Meanies) ? :)

Pozdrawiam

atopos, 9 Mar 2006, 12:38

>Nie dokonca rozumiem znaczenie pojecia : troll !

>Bylbym naprawde wdzieczny, za jakas dobra definicje ! :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Prosze bardzo.. Pamietaj, ze uzywanie googli nie boli.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Panowie tak sie zastanawiam: atopos ma niewiele do powiedzenia na temat audio wiec co on tu robi???? Na tym forum potrzebna widac mu jest wylacznie bocznica a tacy forumowicze nie sa nam przeciez potrzebni... Lukar wymyslil bardzo dobrze i chwala mu za to.

>fipa15

Bardzo dziekuje za link ! :) Obiecuje, ze bede czesciej korzystal z Googla ! :)

Bardzo wyczerpujaca definicja ! Wiem teraz niemal Wszystko o trollowaniu ! :)

Niemniej pozostaja pewne watpliwosci !

Zadalem sobie pytanie - czy jestem trollem, i szczerze mowiac sam nie wiem ! :(

W definicji stoi, ze trol zarzuca haczyk i rozpala w dyskutantach negatywne emocje !

A nastepnie sie tym syci !

A co, jak zarzuca haczyk i rozpala w dyskutantach pozytywne emocje ?

Czy taki Owsiak to troll ?

Napiszcie co myslicie !

Pozdrawiam

Jar1:

"Czy profesor uczący stydentów ma uważać swoich uczniów za debili i ułomy?"

Dopóki zachowują kulturę dyskusji - nie.

Moim zdaniem użytkownik Senicz popisał się w tej dziedzinie więcej niż wystarczająco - kiedy Darkfenriz wskazał mu dlaczego zaproponowany układ nie będzie działał - to ten palant zamiast zrozumieć rzeczy oczywiste zaczął wygrażać wszystkim przy sprawie żeby podali mu nazwy uczelni które dały im dyplomy celem unieważnienia tychże. Innym razem groził komuś innemu obiciem mordy (może kiedyś zaczaję się na niego pod stoiskiem Floriana z Wolumenu - wiem gdzie to jest - i sprawdzę na ile te groźby są realne - spodziewam się sfrustrowanego kurdupla).

Tutaj największy zwolennik tolerancji powinien się chwilę zastanowić. Trolling jest zjawiskiem dobrze opisanym, niestety szkodliwym a użytkownik "senicz" jest IMHO bardzo dobrym przykładem trolla. Stąd też moja do niego niechęć i próby pozbycia się ciecia z forum.

Ale jaja ! W prawym narożniku (stoiska) "Bestia" Misiomor, w lewym narożniku "Animal" Senicz, arbitrem dzisiejszego meczy bedzie słynny Florian (pasiasta koszula z bufiastymi rekawami)...ring wolny...runda pierwsza (gong)...BOX !!! LOL.

misiomor, 9 Mar 2006, 13:44

To o czym piszę nie ma nic wspólnego do stopnia posiadania wiedzy, umiejeyności czy inteligencji.

Mamy, Ty i ja, inny pogląd na wizję świata. Według Twojej wizji, nie ma w nim miejsca na takich jak senicz - w najlepszym razie zamknąłbyc go do jakiegoś getta (a najlepiej wystrzelić w kosmos bez kanapki). W moim swiecie jest dla takich ludzi miejsce i nie widzę potrzeby ich eliminacji.

Polecam lekturę i film "Lot nad kukułczym gniazdem".

dudivan, 9 Mar 2006, 13:50

A widzisz dudi, że maiłem rację, że przy każdej okazji wprowadzania ograniczej znajdą sie tacy, co zechcą to wykorzystać do swoich osobistych celów, by pozbyć się własnych oponentów;-)

Jar1:

"Mamy, Ty i ja, inny pogląd na wizję świata. Według Twojej wizji, nie ma w nim miejsca na takich jak senicz - w najlepszym razie zamknąłbyc go do jakiegoś getta (a najlepiej wystrzelić w kosmos bez kanapki)."

No fakt. Jeżeli jestem w restauracji, wchodzi kloszard, śmierdzi niemożebnie, do tego gromko popierduje sobie od czasu do czasu a następnie próbuje narzygać mi do talerza - wołam wykidajłę, a jeżeli takowego nie ma to sam próbuję wywalić intruza na kopach. I jeżeli wykidajły nie było, to drugi raz nie przychodzę do tej restauracji.

>discomaniac71

Zamiast sie zastanawiac, d..maniac, powiedzial bys cos sam

na temat modyfikacji Melosa SHA-1, tuningu Sony CDP 501 ES,

modyfikacji Vincenta S-6 - bo sie nie doczekalem zadnego Twojego wPiSu !

Znudzilo mi sie tez informowac Cie o ciekawej muzyce, interesujacych

plastycznie okladkach plyt i wielu, wielu innych rzeczach !

Poza tym balem sie, ze zbyt sie udzielam w niektorych tematach, i Lukar to wykasuje

( co w wielu wypadkach zrobil ). Stworzylem na tym Forum ok. 25 watkow !

W tabelce "o mnie" wymienionych jest KILKA ! Sa to NIEPRAWDZIWE dane !

Jezeli Lukasz posiada przywilej niszczenia "dla kaprysu" - dowolnego watku,

powinien chocby "dla przyzwoitosci" pozostawiac same tytuly zniszczonych watkow !

Tak sie dziwnie sklada, ze od kilkunastu lat mam mozliwosc odsluchiwania

sprzetu z tak wysokiej polki i tak dobranych o jakim sie wiekszosci dyskutujacych tu

Forumowiczow pewnie nie snilo ! Kilkakrotnie braka mnie chetka, aby o tym napisac,

ale mialem obiekcje, gdyz nijak nie mialoby sie to ani do : "Dobry wzmacniacz do 300 zl",

ani : "Sprzedac AQ Everest i kupic Black Pearl ? Doradzcie !"

Mogloby tyklo wywolac usprawiedliwiona frustracje u 99.999% forumowiczow, ze o takich

pulapach w tym zyciu moga tylko pomarzyc !

Tak, ze disco, rzeczywiscie mam teraz niewiele do powiedzenia na temat audio, ale

z zupelnie innych powodow niz to sugerujesz !

Fajnie by bylo, zebys wypowiadal sie tylko we wlasnym imienu i nie uzywal zwrotow

takich jak : "tacy jak on nie sa NAM potrzebni" ! Nam, czyli komu ? Tobie, Zydelkowi, Lukarowi ?

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.