Skocz do zawartości
IGNORED

Dodajmy otuchy koledze Domanowi!!!

emesze2

Rekomendowane odpowiedzi

nie zauwazylem wczesniej watku...

Doman trzymaj sie, domyslam sie jak sie czujesz (mialem 2 operacje na zatoki dosc trudne).

Nie takie organy jak watroba sie dzisiaj przeszczepia... Bedzie dobrze.

• 10 miesięcy później...

Doman! napisał "W szpitalu to ma sie glupie mysli i ja mam taka ze chyba sobie kupie kolumny WLM - cos mi sie ze lbem porobilo bo mi sie snia po nocy:). W koncu zyje sie tylko raz - a jak mnie strasza codziennie przeszczepem to coraz bardziej utwierdzam sie w tym postanowieniu."

Stary trzymaj się tej mysli ! ! I powiem więcej.. chłopie zrobisz te WLM`y spoko !

Też leżałem z przerzutami na onkologii i myślałem tylko o jednym ...że muszę jeszcze zrobić kolumny i ni kuta nic mnie od tego nie powstrzyma. I tak się stało!

Powiem ci że jeśli masz cel to musi się udać.

Trzymam za Ciebie kciuki i chce zobaczyć te WLM`y:-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.