Skocz do zawartości
IGNORED

Płyta testowa z certyfikatem nr 1

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

Tak Kubeł, trafila się glista, ktora nie chce sie podporzadkować "pewnej" grupie o jedynie słusznych poglądach, wszelkie odstępstwa od narzuconej przez nich "poprawności" są ścigane i bardzo piętnowane, jeśli nie chcesz być znienawidzonym banitą musisz być bardzo "rozsądny" , a wszczegolnosci nie brać przykladu ze mnie...

>Zbig

to nie jest problem tylko tego wątku

należy wymagać

jeżeli fadeover unieważni akcję to stracę do niego zaufanie

nie uważam umieszczania dowodu wpłaty za konieczne - jest to podważenie uczciwości fadovera !

zabezpieczeniem może być ignorowanie

p.s. po moim wpisie miałem nadzieję przez 18 min... potem Kubeł zimnej wody

Zbig, bo tak to jest w życiu, że jednostki potrafią zatruć życie setkom. Jedna głupia i przykra sprawa rzuca światło na całość. Tak to jest. Dlatego jest mi przykro. Myślisz, że tak nagle wszyscy sobie pójdą do nowego wątku i zapomną o tym? Jesteśmy w większości poważnym ludźmi, a czasem zachowanie tutaj przypomina mi bitwę o koparkę w piaskownicy. O to mi chodzi Zbig.

>Kubeł

Potrafią. Ale tylko trochę, a życie toczy się dalej. Mi też jest przykro, ale to nie zmienia mojej opinii o forum ani na jotę. A bitew w piaskownicy nie wspominam aż tak źle :-)

Glista, poglądy to jedno. Każdy może mieć swoje i w sposób cywilizowany je wypowiadać. Sam musisz przyznać, że banitą stałeś się na własne życzenie. Prowokujesz ludzi swoim zachowaniem do tego, że tak Cię traktują. To fakt. Po co to robisz? Podkreślam jeszcze raz, wiele postów masz wartościowych. Możesz zostać niezależny bez chamstwa i pogardy dla innych.

Kubeł >

Czy mam to jeszcze raz powtórzyć. Kwestia pieniędzy jest kwestią li tylko

między mna a wygrywającym. Jeśli wygrywający będzie sobie życzył skanu to go zamieszczę, jeśli nie ( ze względu na swoje dane) to go nie zamieszczę i tyle. Zależy to tylko i wyłącznie od tej osoby - takie ma prawo.

Innym aspektem są Wasze odczucia co do tej sprawy To niektórzy z was czują odorek - jak sie wyraziłeś, ja powtarzam to jeszcze raz :

Mam w dupie to co niektórzy maja w nosie.

A jeszcze osobną kwestią jest fakt co zrobi telefoniczny po licytacji.

Może umieści skan z zamazanymi personaliami - taki pomysł tu padł -

tego nie wiem to jego sprawa i jego pieniądze.

Bosz, zamiszczenie takiego skanu jest czymś naturalnym a nawet koniecznym i to bez wzywania do tego, publikuje sie taki dokument i mówi proszę zrobilismy kawałek dobrej roboty, sprawilismy komuś radość, patrzcie i się cieszczie. Nie ma w tym nic niezwyklego , niezwykla jest ta ściema i tajemniczość, tu nie ma czego ukrywać, wszelkie takie dzialania powinny być robione w pelnym swietle, anie po ciemku albo w metnej wodzie.

Nie przesadzaj Kubeł, nigdy, ale to nigdy nie "czepnąlem" forumowiczow tak za nic, bez powodu, zauważ że wiele razy prowadzę z ludzmi rozmowy bez kpin, ale z ciekawymi ludźmi i poważnymi, szkoda, że jest tu niewielu takich, ale są, i dla kontaktow z Nimi warto tu być, jeśli tak wyjdzie, to i z doskoku (ban)

I tu zarówno glista (g-chyba cię nie interesuje kto wpłacił – jak pisałeś liczą się wygrani –dieci) jak i fadeover mają rację skan przekazu na np. fundację czy dom dziecka powinien być zaprezentowany publicznie z nik-iem fundatora. Nic więcej, chyba że ten życzy sobie inaczej. Miałem nadzieje że wciągnie ktoś swoją firmę (czyta przecież nas choćby branża audio) i w ten sposób forum zaistnieje szerzej (ktoś coś napisze albo się pochwali zakupem) Ale jak pisałem wcześniej w syfie nikt nie będzie uczestniczył . Szkoda tylko że zmarnowaliście idee fadeover-a.

> Borek .

A nie pomyślałeś ,że darczyńca będzie chciał umieścić na przelewie swoje prawdziwe imię i nazwisko? Może chciałby dar odliczyć sobie od podatku ?

A taki dokument z nickiem , dla fiskusa jest nieważny.

lolo,glista

panowie nie szargajcie mojego nicka,ja jestem w porządku i

z tą sprawa nie chcę mieć nic wspolnego

dla mnie płyte testową nagrywa Stryjecki Maciej,Redaktor :-)

jeśli pozwolicie to mogę poradzić ;

do aukcji można użyć Allegro, wygrywający wpłaca na konto charytatywne

i po potwierdzeniu dostaje płytę

=> fadeover

KOŃCZ SPRAWE SPOKOJNIE I IGNORUJ CHAMÓW I OSZOŁOMÓW... zrobiłeś super rzecz z tymi płytkami, a pomysł licytacji pierwszego egzemplarza był kapitalny!!! pisze ten post bo mnie już by się odechciało - wobec tego utwierdzam Cię w tym szczytym celu (choć domysłam się, że nie potrzeba - taka idea sama się broni!!!)

oszołomy won... niniejszym oznajmiam, że nie napisze nic wiecej w tym skundlonym i pokracznym wątku...

rzeczywiście daliśmy sobie zmarnować tę ideę... WSZYSCY!!!

i ten co marnie szczekał, i ci, którzy oburzeni odpisywali - NIE ZDALIŚMY TEGO EGZAMINU PANOWIE - skończmy więc w spokoju tę licytację, ignorując to bezprzykładnie chamstwo... jestem zniesmaczony - chcemy być dorośli i poważni, a dajemy sie prowokować jednemu smarkaczowi... żenujące...

fadeover

OK. w takim razie moje wpisy tracą sens. Jeżeli procedura była by identyczna z tą przy wysyłce płyt nie było by tego zamieszania. Czyli dostajesz kasę od zwycięzcy i wysyłasz płytę do niego kasę do dzieci.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.