Skocz do zawartości
IGNORED

50% internautów chce wyemigrować...

parantulla

Rekomendowane odpowiedzi

Widzisz, synku, samochód nie służy mi jako "przedłużacz" tylko zupełnie do czego innego. A przy okazji po raz drugi nie zdałeś egzaminu. Znowu zamiast merytorycznej dyskusji posuwasz się do niskich i wrednych insynuacji - zawsze z jednego obszaru - a to czerwona latarnia, a to "przedłużacz" i , excusez le mot, burdel - coś tu jest na rzeczy, jako znawca Freuda spróbuj sobie odpowiedzieć.

EOT - tym razem ostatecznie.

argus, 24 Mar 2006, 20:22

>Widzisz, synku, samochód nie służy mi jako "przedłużacz" tylko zupełnie do czego innego. A przy

>okazji po raz drugi nie zdałeś egzaminu. Znowu zamiast merytorycznej dyskusji posuwasz się do

>niskich i wrednych insynuacji - zawsze z jednego obszaru - a to czerwona latarnia, a to

>"przedłużacz" i , excusez le mot, burdel - coś tu jest na rzeczy, jako znawca Freuda spróbuj sobie

>odpowiedzieć.

>EOT - tym razem ostatecznie.

O Argusie,

Umieram. Moc tej trucizny zagłusza

Już duszę moją, nie dożyję

wieści z Anglii, lecz wróżę, że wybór tu padnie

Na Fortinbrasa itd.

__

Orate, fratres: "Purist audio design dominus na monosach". Amen.

(Lukar, temat 24732)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.