Skocz do zawartości
IGNORED

Podarujmy sobie płyty cd

marko3T

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jeżeli może być temat "oddam w dobre ręce" to ja proponuje:

-jeżeli masz płyty, których nie lubisz nie słuchasz i nie zależy ci na ilości płytoteki to masz szanse się ich pozbyć z pożytkiem dla forumowiczów.

Jeżeli ktoś ma cd z jezzem to chętnie przyjme oczywiście pokryje koszt wysyłki.

[email protected]

https://www.audiostereo.pl/topic/25370-podarujmy-sobie-p%C5%82yty-cd/

pal55:

>skor nie wiesz co to jest to skad wiesz, ze nie masz?? :))

Jak to skąd? Przecież "to wie się, co się ma" - na pewno pamiętasz takie oto wyjaśniające kwestię hasło ;)

A autorowi pierwszego wpisu dziękuję za przypomnienie, że kilka płyt "do wypchnięcia" u mnie na półce stoi (i to całkiem audiofilskich - Naim jakiś, na przykład...)

;)

Witam

Jako autor wątku podpowiem wam ,że niechciane, nielubiane płyty można podarować lub wymienić jeżeli znajdą się chętni.

Gatunek muzyki nie ma znaczenia. Mnie interesuje (dżes ,drzes, drzezz,jezz,jazz)pomylić się każdy możę nie czepiajmy się literówek.

Poszperam i napisze co mam jeszcze na zbyciu.

Mam do zaoferowania płytkę SPIES - Music Of Espionage, płyta wydana przez TELARC, wersja naturalnie DDD. Chciałbym za to no nie wiem co :-) Też zaczekam na propozycje.

Pozdrawiam

Grzegorz

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.