Skocz do zawartości
IGNORED

Co znacza nasze nick-i?

kaszanka7

Rekomendowane odpowiedzi

nookie w slangu w amilandzie oznacza nic innego jak damska cipke, kiedys strasznie podobal mi sie kawalek Limp Bizkit o tym tytule no i tak jakos mi sie przykleilo....736 to numer pokoju w hannoverskim akademiku w ktorym wowczas leczylem kaca o poranku :P

wrath - zostałem ochrzczony na ircu - to od mojego gniewnego słowotoku w kierunku adwersarza na 20 linijek, na ircu #bluzgi, z 8 lat temu. Obserwująca opka z kanału mnie przemianowała i mi tak zostało. [elka] jej było :-)

Simonello uznałby mój nick za oryginalny, bo tez pochodzi od początkowych liter imienia i nazwiska i to wymawianych alfabetowo...

Powinienem się nazwać inaczej, ale za dużo miałem rozterek...

Dobre byłoby: Chłopanki

muzyka łagodzi obyczaje

Uwe300 Uwe to mnie koledzy przemianowali od czasu piosenki uwe kolarz naglego ataku spawacza ;P a 300 to na allegro sie rejestrowalem uwe1 byl uwe2 byl uwe3 tez to dowalilem uwe300 i tak zostalo na ebayu jest jakis szwab uwe300 wiec nie jestem jedyny ;)

dejman jak jeszcze nie miałem internetu to brat do mnei tak mowil i jak był net to na pierwszym forum jakie sie zarejestrowalem było dejman w pozniejszym czasie jak na forum jakims dziwnym cudem nie moglem sie zalogowac pod swoim nickiem zalozylem drugi harman jako ze jestem posiadaczem h/k :)

Jestem inżynierem, co tu ukrywać. Z wykształcenia, zawodu wykonywanego, usposobienia... Starzy znajomi tak mnie nazywają od zawsze, nawet moja ukochana mówi do mnie czule 'inżynierku' :)

• 4 tygodnie później...

R.u.s.t, 24 Mar 2006, 23:19

>© - LeStat ("Wywiad z wampirem" ?)

Skoro o wampirach mowa, to już wolę tego z "Królowej potępionych", czyli ciągu dalszego "przygód" wampira.

Poniżej scena w wannie z królową Akashą... ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Individual.

Pirwotnie od Individual Thought Patterns - płyty zespołu Death. Nazwę Individual przyjęła moja nieistniejąca już niestety kapela grająca techniczny death metal.

No i skoro zespołu nie ma to ja przejąłem tą nazwę jako nick.

deep - głębia nie mylić z głąbem

> mysza

> Ja nie mialam nic lepszego pod reka. dlatego mysza. Malo romantycznie, szaro i normalnie tak.

mysza Ty się pilnuj. ;) Mam kocią naturę, a więc lubię myszy. Z reguły je pożeram, ale wcześniej dłuuugo się z nimi zabawiam. ;)

p.

deep

• Redaktorzy

Geneza mojego nicka wyjaśniona jest w "o mnie". Bohater pod którego się podszyłem jest szalenie męski, za granicą radzi sobie jak Agent 007, natomiast po przeflancowaniu na grunt rodzimy trzyma krótko leśników. I to mi się spodobało. Poza tym, kilka lat temu z paroma kolegami założyliśmy organizację paraterrorystyczną p.n. "Józwa Maryn Front", które między innymi zniszczyła taką budkę, której używa się do przechowywania leśniczych szpejów. Organizacja tak długo rzucała w nią siekierą, aż w ścianie powstała dziura. Dalsze akty terroru i festiwal brutalności już wkrótce.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.