Skocz do zawartości
IGNORED

Wymiana Audio,czy warto?

wronka

Rekomendowane odpowiedzi

->wronka

Zanim dokonasz takiej wymiany proponuję abyś posłuchał Diory z AA Dione - gdy jeszcze miałem WS 504B , słuchałem takiego zestawienia i zrobiło na mnie bardzo dobre wrażenie.Fakt , że moja Diora była lekko modyfikowana ale myślę , że z fabryczną też powinno być dobrze.Ja nie kupilem wtedy Dionów tylko ze względu na wielkość mojego pokoju.

...rzecz gustu , pomieszczenia , sprzetu z którym kolumny są odsłuchiwane i jeszcze paru czynników o których wszyscy wiemy ;).Myślę jednak , że sprawdzić nie zaszkodzi-koszt wymiany może być mniejszy niż w przypadku PC , a może akurat się spodoba?

Dochodzi pokój ja mam 2x3m:P i troszku ta diora z cd nie wygląda zbytnio ciekawie(zagracony clay pokoj)i tata powiedzail sprzedaj to kase wes sobie a ja ci kupie w niedalekim czasie wieze:Ppowiedzialem ze jedynie pc e400 a on ok:P wiec nie trace a nie wiem czy to nie bedzie koniec z rozbudową audio:Pbo co w pc zmienie:P bez ingerencji wsrode,raczej niewiele

• Redaktorzy

Nie ma co się emocjonować, że zaraz koniec. Trochę czasu upłynie, pojawią sie własne pieniądze, potem własny pokój o większych rozmiarach, i system znowu zacznie się zmieniać. Nic na siłę. Na razie w zasięgu możliwości jest Yamaha, ale możliwości z czasem wzrosną.

Żeby gwarancji nie stracić: kupić interkonekt z prawdziwego zdarzenia, kupić też kable głosnikowe z prawdziwego zdarzenia. Starych drutów jednak nie wypieprzać od razu, lecz starannie schować d razem z ową gwarancją (nie żeby się na coś przydały, ale po to zeby gwarancji nie stracić).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.