Skocz do zawartości
IGNORED

Darkul Mega konstruktor

Mirek Potempski

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy później...

Zydelek czy ja z tobą mam sprawę a jeśli tak to najpierw musiałbym wiedzieć czy ze szlachcicem mam sprawę.

Czy ty nim jesteś. O co ci chodzi, chcesz się czegoś dowiedzieć to zadzwoń do mnie , może zostanę dealerem Sonus Oliva

• 1 rok później...
  • 1 rok później...

Darkul, nadkonstruktorze, zobacz ile czasu już mnie zwodzisz i oszukujesz. Ten wątek założyłem w 2006 roku a ty jeszcze nie wywiązałeś się ze zobowiązań.

Darkul czy to prawda, że ty i dwaj inni muszkieterowie będziecie produkować kolumny, pochwal się jakie masz laboratorium,

rochu

wybacz,ale polska to nie jest cywilizowany kraj,a wyroki sadow i ich "tzw. sprawiedliwosc",to mocno przereklamowana fikcja.

to co wydaje sie nam ,normalnym ludziom oczywiste,jest kwestionowane w niezrozumialym,pokretnym,wyroku tzw sadu.

• 6 miesięcy później...

Witam wszystkich przekręconych przez pana Darkula (celowo piszę w ten sposób by inni mogli w googlu łatwiej odnaleźć ten woniek).

Wszystkim odradzam współpracę w wyżej wymieniony.

Swój kontakt z DARKLUEM opiszę pożnie ale na razie poprzestanę na tym ostrzeżeniu. Mam nadzieję że odzyskam od tego drania pieniądze lub sprzęt.

• Redaktorzy

Przypuszczam że administracja wolałaby odwrotnie: najpierw fakty, potem ewentualnie wypowiedź zainteresowanego, i tak dalej. Tak więc, jeśli można prosić...

Na wstępie chciał bym przestrzec jeszcze raz przed Darkiem. Wcale mi nie chodzi o jego produkty ale o jego podejście do ludzi. Ponad dwa lata temu zamówiłem u Darkula przedwzmacniacz gramofonowy. Ustaliliśmy szczegóły takie jak wygląd, oczekiwania brzmieniowe oraz cenę 1500zł. Kasę mu wpłaciłem na konto. Darka znam ponad 10lat posiadałem wcześniej kilka jego produktów itd. Wiec nie miałem najmniejszych podstaw do tego by mu nie ufać. No i się zaczęło. Na Przedwzmacniacz nie mogłem się doczeka. Darkul podawał to kolejne wymówki, terminy itd. Po jakimś czasie dostałem przedwzmacniacz. Gdy otworzyłem pudełko moim oczom ukazał się... najtańszy przedwzmacniacz PROJECTa za nie całe 300zł z wymienionymi przedwzmacniaczami operacyjnymi... Darek twierdził ze to w zasadzie jego konstrukcja i takie tam pierdoły które to on jak nikt inny umie opowiadać. Sprzęt mu odesłałem stwierdzając że nie na to się umawialiśmy. Na kasę jak zwykle czekałem... Niestety to nie koniec. Przed akcją z przedwzmacniaczem zawiozłem do Darka wzmacniacz który kiedyś u niego zmówiłem. Powiedziałem jaka cena mnie interesuje. W końcu on jako producent zrobi to zdecydowanie szybciej niż ja. No i tak czas płynie. Wzmacniacz dawno sprzedany (tak twierdzi Darek) kasy do dnia dzisiejszego nie otrzymałem, na telefony nie odpowiada. Oczywiście zapewniał mnie już kilka razy że kasa jest dawno przelana na moje konto... A wymówki w stylu choroba w domu, spotkanie rady nadzorczej itd. itp.

Gdyby kwota jaką ten kanciarz jest mi winien była większa to już dawno sprawa trafiła by do sądu.

Ludzi uczcie się na cudzych błędach! Nie płaćcie mu żadnych zaliczek. Piszcze z nim szczegółowe umowy. A najlepiej omijajcie tego "biznesmesa" szerokim łukiem. Niech sobie sam żyje w swoim świadku samozachwytu i uwielbienia dla własnej osoby. Z dala od normalnych uczciwych ludzi.

ps. Czemu Darkul tak czesto zmienia Marki wytwarzanych przez siebie porduktów?? Może dla tego by kolejny raz odciac się od swojej "reputacji"??

przedwzmacniacz gramofonowy by DARKUL, Q-AUDIO, ZAGRA-KULESZA, ... za 1500zł...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Floyd00, 24 Lut 2010, 14:44

"Po jakimś czasie dostałem przedwzmacniacz. Gdy otworzyłem pudełko moim oczom ukazał się... najtańszy przedwzmacniacz PROJECTa za nie całe 300zł z wymienionymi przedwzmacniaczami operacyjnymi... Darek twierdził ze to w zasadzie jego konstrukcja i takie tam pierdoły które to on jak nikt inny umie opowiadać."

1. Floyd, Darkulowi należy się "nakopanie do dupy", skoro znasz go 10 lat to chyba nie problem.

2. Pokazany przez Ciebie phono Pro Jecta kosztuje 390 zł.

Jeśli będziesz podawał ścisłe informacje a nie "za nie całe" będziesz bardziej wiarygodny.

Filut

z tymi cenami to bym uwazal , w jednym sklepie moze byc 380 , a w drugim 250 pln, nie ma w tym nic dziwnego, jest cennik, ale sa jeszce negocjacje, nikt normalny nie placi ceny z cennika w necie np.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Darkula prędzej czy później ktoś sprowadzi na ziemie. Jak nie prawnie to brutalną siłą. Z tego co czytam i słyszę od starych znajomych to grono "wielbicieli" się cały czas poszerza

Sprawę Floyda uważam za poważną. Równie poważnie trzeba traktować informacje Floyda dotyczące tej sprawy. Floyd nie pisze, że dostał phono, które można gdzieś tam wynegocjować za cenę taką czy siaką. Napisał jak napisał, ponieważ sprawa jest ważna to i drobiazgi są ważne.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zdaje sobie sprawę że takie oskarżenie jakie wcześniej wytoczyłem jest poważne. Niestety mam ku temu jak najbardziej poważne podstawy. Jeżeli ktoś uważa że mój opis całej sprawy za nie wystarczający to proszę mnie o tym informować a na pewno to uzupełnię mój opis.

ps. Project phono box mk I z wierzchu był dużo bardziej ubogi. Miał czarny front bez żadnych napisów. Wersja mkII jest dużo bardziej okazała i niestety droższa a we wnętrz już montaż SMT :(

Floyd, wszystko jasne. Sprawa budzi poważny niesmak. Mogę sobie tylko wyobrazić jak się czujesz. Ja miałem doświadczenia z Darkulem ale nie takie. Miałem od niego monobloki i byłem zachwycony dźwiękiem, jakością wykonania i całą transakcją. Tym bardziej poważnie traktuję całą opisaną przez Ciebie sytuację. Również, oprócz zaskoczenia czuję niezrozumienie postępowania Darkula.

'Napisał jak napisał, ponieważ sprawa jest ważna to i drobiazgi są ważne.'

jestes uposledzony? wg niego mozna bylo kupic to za niecale 300 pln, Ty pokazujesz na stronie internetowej za 380 pln, no i co z tego? z jakiego niby powodu to przeczy jego informacji , ze za niecale 300 pln jest to do dostania? slyszales moze, tak tylko sie pytam, o przecenach 50% od ceny z cennika?

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.