Skocz do zawartości
IGNORED

Kończ Waść ,wstydu oszczędz.....

stefanB

Rekomendowane odpowiedzi

Lukar, w jaki sposob Twoj skrypt sprawdza ze to ten sam komputer? Jakies md5?? Nie znam sie na html&php :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Poczytajcie sobie wpisy graftona, jesli to alterego McGyvera.... toz to szok....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Łukaszu drogi - jak się powiedziało A trzeba powiedzieć B

umieść część drugą listy - bo tak to wyszedł z tego "stosunek przerywany" - a tego chyba nie stosujesz?

foxbat, 2 Kwi 2006, 23:17

>Poczytajcie sobie wpisy graftona, jesli to alterego McGyvera.... toz to szok....

Przeczytałem. Szok to jedno , a poza tym ubaw po pachy. I jeszcze jedno : żenujące.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

- może to poprostu dwie różne osoby?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

nie ma co robić jeszcze pod siebie...ta lista to tak jakby nie było żadnej listy.. takie jest moje zdanie..

Co z Seniczem? Mistrzem Waldemarem?

Korzystanie z tego samego kompa jeszcze nic nie oznacza, ale z tego samego IP to już coś!!

No i szczerze mówiąc należą się wyjaśnienia co poniektórym.

Najbardziej rozwalił mnie wpis graftona vel McGywera na temat AA.Żeby nie szukać przytaczam go poniżej na końcu mojego wpisu.

Zawsze intrygowały mnie recenzje zadowolonych klientów McGywera. Długie, szczegółowe, zachwyt pod niebiosa,żadnych uwag, totalna wazelina. Same pochwały i woda w ustach na temat cen. Dam sobie obciąć najlepszą część ciała, że owe recenzje to regulacja części zobowiązań za kolumny.

grafton napisał

"Co to, kurna jest??? Mimo regulaminu zabraniającego uprawiania reklamy na forum AudioAcademy ustawicznie zakłada wątki o charakterze promującym jego wyroby, a wy, jak stado baranów nie reagujecie na tak oczywiste łamanie zasad. Czy AA jest jakąś forumową świętą krową? Jest nietykalny czy co? Gdyby ktoś inny tak robił, to natychmiast byście go zgnoili nie przebierając w słowach. Najwyraźniej również na forum są równi i równiejsi. Niesprawiedliwe to i smutne."

>Korzystanie z tego samego kompa jeszcze nic nie oznacza, ale z tego samego IP to już coś!!

A dla mnie wlasnie odwrotnie, jedno IP moze byc NAT'em dla setek komputerkow...

Dead_dog, toz to puszka pandory... co mysmy dobrego uczynili....aaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................

>>foxbat

wszystko jedno, jak będą 2 listy to nie będzie to tamto

>>LUKAR

skoro jest już 1 lista, skoro WAŚĆ zacząłeś to zrób to tak jak na wątek przystało.... "KOŃCZ WAŚĆ, WSTYDU OSZCZĘDŻ..."

saczek, mysle, ze autor watku nie przypuszczal ze tak daleko to zajdzie...

Lukar - już nic gorszego się nie stanie - zamieść drugi spis

- teraz niezdrowe domysły będą niszczyły niewinnych ludzi - a tak to atmosfera się oczyści i będzie pełne zaufanie na forum i niechęć do DIY minie jak pochmurny dzień

>saczek, mysle, ze autor watku nie przypuszczal ze tak daleko to zajdzie...

Co daleko? Dawno już powinno byc wszystkim wiadomo, ile kto ma klonów. Ja cwaniactwu zawsze mówie nie.

>foxbat, 3 Kwi 2006, 00:00

>saczek, mysle, ze autor watku nie przypuszczal ze tak daleko to zajdzie...

autor wątku tylko niewinnie poruszył chyba zupełnie inny temat - myślę że to dzisiejsza uroczysta atmosfera tak wpłynęła na nas wszystkich

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.