Skocz do zawartości
IGNORED

Kończ Waść ,wstydu oszczędz.....

stefanB

Rekomendowane odpowiedzi

Karmaj - hahahhah

przecież podałem i to w tym wątku i w innym też juz dawno - dla ułatwienia prześledz w tym wątku wszystkie moje opisy w "o mnie" i zwróć uwagę na moją statystykę - hahahah

dla ułatwienia godz 23:12 i dalsze kolejne moje wpisy

Pozdrawiam

"hahaha - niezłe - dowody na wierzchu - a Panowie robi "śledzwo" - to lubię hahah rozbawiliście mnie"

Dead_Dog nie schlebiaj sobie, nie o Ciebie a o Lukara chodziło :P

TO moje drugie konto - dla słabowidzących - PATRZ obok na statystykę konta i w "o mnie"

- to moje drugie konto zapasowe ( Dead__Dog), założone na wszelki wypadek jakby konto (Dead_Dog) nakryło się kopytami

chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie zarzuci mi jakiś manipulacji na forum:)

I tak oto kości zostały rzucone. Lustracja jest bardzo dobra bo to takie niezobowiązujące przyznanie kogoś do winy lub niewinności : ) Ale nawet po udowodnieniu winy powinno zakończyć się nie łzami w ochach, pakowaniem manatek i wpisami typu: "Odchdzę bo forum upada już nigdy mnie nie zobaczycie itd. itp." , lecz powinna nastpi amnestia i katahariss. każdy wiedzieć będzie swoje, i ten wątek powinien wzbudzić tylko poczucie winy niektórych grzeszników : ) Proponuję więc aby po tym jak Lukar wpisze listę z I.P. (co zapewne nastąpi), nie osądzać i komentować bo to może pogrążyć wielu i dużo napsuć. będziemy wiedzieć swoje, a oni będą wiedzieć że my wiemy i samo się wtedy wszystko ułoży.

WAR IS NOT THE ANSWER

>>Cervantes,

czekaj czekaj, momencik. Być może część osób ta lista także oczyści z zarzutów, a co do reszty....to ja chyba bym wolał zniknąć z takiego forum. Zresztą szczerze mówiąc jak czytam niektóre wątki i wpisy "cwaniaków" to mi się słabo robi, a prawda jest taka że do tego forum nic sensownego nie wnoszą.

RAZ CIACH I PO SPRAWIE, przynajmniej na jakiś czas. Sprzątać też trzeba. Ile można żyć w tym syfie?

Fakt jak znika Senicz to nikt nie płacze, ale są też tacy co "skierują na siebie uwagę", ale i pomagają. Bo tak naprawdę dość ciężko jest rozróżnić co jest reklamą a co nie. choćby taki Peter Daniel do którego nic nie mam uważam że "wogule" się nie reklamuje a nawet jesli pisze, że Jego Dac świetnie brzmi to ma do tego prawo, bo to forum publiczne. Dużo w DIY się dzięki niemu dzieje i to jest dla forum ważniejsze niż to że pisze że Peter Dac brzmi lepiej niż taki inny za 5 tyś dol. zresztą same wpisy - każdy jest reklamą. jeżeli co 2 wpis na forum byłby Pana "Marantza" to po paru tygodniach odwiedzania forum, idąc odsłuchiwać np. CD w salonie audio, pierwsze pytanie padałoby: Czy są jakieś marantze ?

To ,że McGyver działa nieuczciwie to nie jest zaskoczenie ale widziałem tam nicki osób , które znam osobiście... A tak im dobrze z oczu patrzyło ... a fe !

...there is no spoon...

Harvi, jakich pewniakow :) Dopoki nie bede wiedzial jak dziala Lukarowy skrypt wiedzacy ze dana osoba laczy sie z tego samego komputerka to nic nie mowie :D I jesli grafton i McGyver to ta sama osoba, to az mi sie niedobrze robi :P

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Jestem przekonany ,że wszelkich nieuczciwie działających ludzi, oszustów , naciągaczy i krętaczy należy eliminowac z forum .

To przez nich robi sie niezdrowa atmosfera , spory , epitety , chamstwo .

Tam gdzie pojawia sie kasa kończy sie bezinteresowna rozmowa i prosta wymiana informacji oparta na życzliwości , zamiłowaniu do dobrego dźwieku i muzyki , pasji itd .

To jest chyba sprawa do rozpatrzenia przez właściciela forum - jego decyzja jaka filozofię działania przyjmie a nasza czy chcemy brać w tym udział .

Z drugiej strony -jesli można sie schowac za niskiem , to można ględzić , kłamać, omijać prawo , obrażać innych itd. Czy jesteśmy gotowi na podanie swoich danych osobowych ? Wydaje mi sie ,że wtedy ton i rzetelność wypowiedzi zmieniłyby sie radykalnie . To takie proste .

...there is no spoon...

arturp, czy Ty wiesz co piszesz :D Dane osobowe na forum internetowym :D Gdyby nie to ze jestem chory turlalbym sie ze smiechu ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

I znowu wszystko się sprowadza do tego, że mamy swój rozumek, umiemy składać literki, to

czytajmy uważnie i przede wszystkim słuchajmy,a nie opierajmy się na opiniach- nagonce czy też nie

innych.

Poza tym oprócz osób, które czerpią z tego korzyści materialne są krzykacze, hieny, które

szukają tylko żeby zrobić awanture, sensacje dla samei idei, bo rzeczowa rozmowa ich nie interesuje, a z forum

robią sobie arenę i znakomicie się bawią. Dla mnie są na równi nieporządani, a może nawet bardziej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.