Skocz do zawartości
IGNORED

Emule

chick

Rekomendowane odpowiedzi

Ok odezwij sie rano. Ja od 8 juz nie spie wiec bede mial kompa wlaczonego. Ale jesli admin mowi ze nic nie blokowal a jednak nie mozesz sie polaczyc to cos jest nie tak. Sam administrowalem serverami i wciskalem userom takie kity zeby mnie sie nie czepiali. Ale pogadamy jutro, moze da sie cos zrobic.

https://www.audiostereo.pl/topic/25572-emule/page/2/#findComment-513793

mlody2, 5 Kwi 2006, 20:24

>MWP05

>

>Nie obraz sie ale ja tez mysle ze dc++ to straszna lipa ....

A dla czego mam się obrażać? Ja jestem tylko zwykłym userem dc i tyle

>Jedyne senswone rozwiazanie to Torrent...

Każdy ma to co lubi:)

>+ specjalne prywatne trakery ...

No właśnie o tym pisałem (jakieś zasady współżycia)

>Transfery po 250 kb/s praktycznie o kazdej porze dnia i nocy

A czy ja gdzieś napisałem że mam mało? Jak by Tobie admin w osiedlowej obcinał (p2p) i (chwała za to Adminowi) to bez względu czy masz torent dc i coś innego to o tych 250 mógł Byś tylko pomarzyć. p2p 0d 6.00 do 24.00 u nas jest OGRANICZONE a jeżeli jesteś sprytny i kombinujesz coś z portami to masz NET OGRANICZONY do ZERA (i chwała adminowi za to)

Możę przy sobocie/niedzieli sprawdzę jaki mam transfer w nocy ale podejżewam że 250 to nie żadne halo (przy czymś popularnym)

A tak z ciekawości :Zapuść na tym torencie np.Devill doll i jakąś płytę z lossless np.w ape i podaj jaki transfer.

To może i ja się zajmę tematem

Pozdrawiam

Marek P.

https://www.audiostereo.pl/topic/25572-emule/page/2/#findComment-513814

witam

A próbowałeś na próbę przekierować porty w windowsie, oraz dodać w ustawieniach zapory Windows wyjątek na emulka jak to nie pomoże to możesz spróbować się dogadać z adminem żeby cię przekierował otworzył jakiś port. Wtedy przy połączeniu będziesz miał nie lowID lecz HIGHID i transfer o niebo wyższy niż normalnie i połavczysz sie do każdego serwera. Ja osiągam mniej więcej około 120 KB/s polecam moda emule ponieważ normalna wersja ma pewne niedociągnięcia i długo trzeba oczekiwać na połączenia, Dobry mod to: eMule_0.46c_-FRTK-Evostar_v4.3_Release_FIX-Bin

https://www.audiostereo.pl/topic/25572-emule/page/2/#findComment-514016
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.