Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

>Jar1 nie masz racji - trochę już jestem stary

Nie mam racji, bo jesteś stary? Niezły argument, taki bardzo przekonywujący...

>PRZERAŻA mnie ilość spamu, śmiecia i wszelkiego niepotrzebnego bełkotu na forum.

Nie bój sie, po prostu nie zwracaj uwagi - ciemnosci ustąpią.

>A jestem, bo na forum mi zależy i staram się, by było lepsze niż jest, przede wszystkim UŻYTECZNE. (Nie mówię, żem święty,

>każdy może zgłosić co mu się z moich wpisów nie podoba do moderacji i gitara. Macie też "ignoruj.")

Nie za dużą to sobie odpowiedzialność włożyłeś na ten stary już garb? Jak my Ci się odwdzieczymy odkupicielu nasz...

>Przede wszystkim jest ono o AUDIO i jakieś rozsądne proporcje z BOCZNICĄ, zachowałbym.

A więc do dzieła, rozruszaj ciekawie zakładki audio. Wolisz tak z ukrycia wycinać 'plewy'?. Niezła zabawa, nie?

A przeciez trzeba siać, siać i siać.

Poza tym, usmiechnij się. To tylko rozrywka i hobby. Wspólna zabawa a nie wojna i jakies tam podziały MY i WY.

Pozdrawiam

>Żeby nie przedlużać, informuję, że masz u mnie ignora (i nie tylko).

Atopos uważaj, to juz naprwdę zabrzmiało groźnie. Szczególnie to "i ni tylko". Może tu chodziło o loda...:-))

netboy, 16 Sie 2006, 22:22

Ok., przemyślę sprawę. Prędzej czy później będziecie żałować i kasować :) Może to i lepiej.., bo za 1. razem ;)

Szkoda tylko, że ten wątek /tytuł/ znalazł się na BOCZNICY ;)

Również pozdrawiam i wiedz, że Ciebie (i nie tylko) pamiętam (i bez fotki ;). Nie b. zapamiętałem tylko żółtego.

PS. Dobrze, że mówisz co myślisz nie trolując przy tym.

>>andrea29

dziekuje ze rozumiesz, a przynajmniej sie starasz :) zrozumiec

to nie jest nic osobistego do ciebie jako takiego tylko zastrzezenia odnosza sie do MAndrea29 :D

jezeli juz powstalo cos takiego jak "M" to szanujcie ten "urzad" i nie kalajcie go osobistym stosunkiem do wielu tematow, trzeba to "brac" na chlodno a nie podgrzewac uczuciami :)

"M" to nie tylko "lukier" trzeba sie poswiecic dla dobra ogolu nawet jezeli jest to czasami nie zgodne z wlasnymi pogladami, albo zlozyc dymisje

foxbat, 16 Sie 2006, 22:24

Nie będę narzędziem w Twoich rękach. Sam poodznaczaj wpisy "McGyver'a i mu podobnych", które Twoim zdaniem kwalifikują się do moderacji i cierpliwie poczekaj.

>zdaniem kwalifikują się do moderacji i cierpliwie poczekaj.

Aha... to podanie gdzie mam zlozyc? Po cholere te moderatory sa, na pokaz? tak to ja se moglem i na reakacje admina czekac... te "M" macie po do by ladniej wygladac?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

no no ładna zadymka się zrobiła ... jedni zazdroszczą drugim ... a niech mi ktoś wytłumaczy

po jaki .... jest ta cała moderacja? bo jakoś na swój tępy łeb pojąć nie mogę. I jak zgłosze coś do moderacji to co się stanie?

jodel, no czekasz, czekasz.... czekasz :) na pozytywne rozpatrzenie Twojego zgloszenia :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Twoje zgłoszenie pojawi się w specjalnym panelu, który widzą tylko moderatorzy. Popatrzą, przeczytają wątek lub jego fragment i podejmą (lub nie) jakąś akcję.

Moderatorzy nie czytają cały czas wszystkiego. Jeśli chcesz zwrócić uwagę na coś, co Twoim zdaniem jest niewłaściwe, to zgłoś wpis (lub cały wątek) do moderacji, wpisując ew. w komentarzu szczegółowo o co Ci chodzi.

Zgłaszam ten post do moderacji kolegi Adrea:

"Zastanów się: jak można moderować kogoś, kogo nie ma ? :)"

Ma podtekst antyseministyczny w konekscie poprzednich postów. ;-)

jak fajnie

zglosilem testowo wpis inzyniera i pojawilo mi sie takie fajne rozowe cos z oczojebna czerwona ramka a w srodku napisalo cos ze zgloszenie zostalo przyjete :) teraz juz zniklo :(

Lukar, nie komentujac dobrych intencji oraz ich realizacji w ostatnich dniach powolaniem osob "M", jest jednak takie powiedzenie, ze ulepszanie dobrego jest jego wlasnym zlem. Szybkim efektem ideii sa juz widocznie ocierajace sie o siebie prywatne tryby przeroznych "EMOW". W niektorych wypadkach nobilitacja orderem "M" jest niczym innym jak nieswiadome zaspokojenie apetytu bycia. Bede powoli rezygnowal.

>>andrea29

dla twojego dobra i dobra twoich znajomosci, w tym naszej, zloz dymisje z zajmowanego stanowiska i wroc do nas na ziemie polemizujac ze wszystkimi (z AL-em tez) jak rowny z rownym :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.