Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

- No i co pan narobił? Wchodzi pan jak do siebie, trzaska drzwiami jak do stodoły... Och, zasłona mi sie podarła!

- Przede wszystkim ja tu jestem u siebie. A co do zasłony, to nic nie szkodzi.

- Jak to?

- Czy pani zauważyła, jakie ja zasłony powiesiłem?

- No, te... zielone.

- Właśnie. A pani powiesiła żółte z brązowym. Jak to teraz wygląda? Ohyda.

- A co to pana obchodzi, jakie ja mam u siebie zasłony?

- Ja jestem odpowiedzialny za ten dom i wymagam społecznego podejścia. Ja powiesiłem zielone, pani brązowe. No i jak to teraz wygląda? Jak gówno w lesie. I ja się na to nie zgadzam.

- Wie pan co? To niech pan też powiesi brązowe.

- To jest chamstwo!

Taka drobna uwaga. Zrezygnowac z moderatorow jesli nie moga wyegzekfowac 12 i 16 pkt regulaminu. Jesli wyeliminuja jego lamanie w w/w pkt to nie bedzie potzreby kasowania wpisow.

>misiomor

Dokladnie to co zamierzalem Ci odpowiedziec wypowiedzial Qubric !

Moje stanowisko jest - identyczne !

Jesli zamierzrzacie zalozyc zamkniety, odciety od Swiata Klub, to zamknijcie

sie w piwnicy i tam w blasku monitorow walcie konia czy co tam sobie chcecie !

Dosc juz tego kretynstwa !

Kazdy kto jeszcze raz napisze ze to Forum do Dom Lukara jest dla mnie

ograniczonym umyslowo durniem z ktorym nie zamierzam wiecej dyskutowac !

Panowie Moderatorzy dajac mi (Banerowi) - ZOLTA KARTKE kontynuujecie dalej

to KRETYNSTWO jak jakas banda prymitywnych, zakompleksionych przyglupow,

calkowicie pozbawionych - WYOBRAZNI !

To forum staje sie SPEKTAKLEM Waszego postepujacego zidiocenia !

Baner, 8 Wrz 2006, 17:34

>I w dodatku jest posiadaczem brzytwy !

I chyba geneza tej brzytwy przeczy idei brzytwy Ockham'a :-) Tutaj obie strony namnozyly bytow ponad miare.

Swoja droga - Heifetz napisal kiedys, ze jesli jestes strona jakiegos sporu, to na pewno znajdzie sie wiele osob po Twojej stronie, zalujacych ze nie jestes po przeciwnej. To jak w koncu jest NAPRAWDE?

Pzdr.

jozwa maryn

Czy powodem usunięcia wątku - "Zasłużeni w destrukcji....", były Twoje kolejne "popisy psychiatryczne" i traktowanie adwersarzy oraz chęć zachowania wizerunku Nieskalanego Rycerza bez Powiązań Biznesowych? :-)

Stosowanie przez Ciebie, w usuniętych wątkach (i nie tylko), "technik":

Odwracanie Kota o 190 stopni, Łopata i Spychacz, "Psychiatria", Branie na Krzyk,...

jest bardzo merytorycznym argumentem, myślącego, pełnoletniego homo sapiens -)

"Zacieranie śladów", swioich "złotych myśli" i "popisów", a także swojegoo Chlebodawcy - Stryjeckiego (w innym usuniętym watku), to zapewne, Twoja wersja eksperymentu Zinbardo - Strażnicy (Cenzorzy) vs "Więżniiowie" :-)

Pozwolę sobie zacytować Twoje slowa:

"Czy już NIC nie można napisać, co nie będzie wyrazem czołobitności wobec GURU? A jeśli jestem akurat innego zdania? Mam zamknąć gębę, bo GURU ma wrażliwą psychikę i może się np. zdenerowować?" - i użyć cenzorskiego sekatora :-)

"To tak, dla przypomnienia, o czym jest to forum" - dla jozwy maryna :-)

R.u.s.t, 9 Wrz 2006, 04:29

Twój wpis i tak zaraz zniknie bezpowrotnie. W końcu piszesz do twardziela, który obereczkiem zasuwał po bośniackim polu minowym :)

Twardziej nie pozwoli sobie na bezczelne wypominanie mu relatywizmu moralnego.

A jemu dał admin nożyczki cenzorskie, z których na pewno zrobi użytek – bo o to właśnie chodziło zwolennikom moderowania.

Qubric

Ta "twardość". gdyby jozwa marym, tak sie "popisał", na forum rinternetowym, innym niż, te na których pisuje, zostałaby nazwana chamstwem.

Nie można takiego zachowania traktować, jako przemęczenia "pracą", na dwóch forach i "specyficznym", w pojęciu jozwy maryna, rodzajem angielskiego humoru.

Ani też fascynacją Klubem Jackass.

A wzysko, to na co brak argumentów, wobec adwersarzy, wystarczy nazwać "śmieszną dyskusyjką", "majaczeniem" czy "brakiem poczytalności" :-(

Chamstwo, pozostaje chamstwem, pomimo, że (jak się tłumaczy jozwa maryn, w usunietym wątku):

"dałem większość tego bałaganu do poczytania psychiatrze"

Pozdrawiam

Qubric

Zawsze istnieje nadzieja, że w prasie Branżowej ("Sekator & Bejsbol") użyty zostanie "wężyk" i ramka :-)

Ku przestrodze, jak mawia Przewodnik (Sapiens), "np. Nikiforów" :-)

Pozdrawiam

Qubric 8 Wrz 2006, 22:01

Próbowałeś kiedyś robić hece w domu publicznym? Zapewniam Cię że wyleciałbyś z takim hukiem że sąsiedzi jeszcze skarżyliby Cię potem o utratę zdrowia (a konkretnie słuchu).

Czy na forum cokolwiek kupujesz? Nie - korzystasz z niego za darmo, więc admin ma prawo udostępnić Ci serwis albo nie. Masz gdzieś przepis mówiący że na forum (prywatne w końcu) każdy ma prawo wejść i robić co chce? Tak więc chyba jednak forum jest znacznie blizej do domu czy klubu niż do sklepu.

PS. Ja też zgłaszałem do moderacji parę wpisów ewidentnie reklamujących gotowe kolumny w zakładce DIY - i niestety nie zostały one usunięte. Jeżeli taka "działalność" niektórych uniemożliwi mi wygodne korzystanie z forum, to z niego zwyczajnie zniknę i przeniosę się na inne. Co prawda na innych forach na razie większość tłucze głównie Tesle, Tonsile i STX-y, a Monacor to już hi-end, ale może kiedyś się to zmieni. Jak jesteś ewidentnie niezadowolony z działalności A i M, możesz poszukać sobie innego forum. Zapewniam Cię że przed żadnym sądem nic nie ugrasz (jakby to było w przypadku nieuczciwego sklepu).

Atopos, 8 Wrz 2006, 23:47

"Kazdy kto jeszcze raz napisze ze to Forum do Dom Lukara jest dla mnie ograniczonym umyslowo durniem z ktorym nie zamierzam wiecej dyskutowac !"

Możesz uważać mnie nawet za froterkę do podłóg z Syriusza B. Zwisa mi to co o mnie myślisz - filozofie od siedmiu boleści.

A wiecie, życie jednak potrafi być piękne :-)

Wczoraj w klubie siedzielismy sobie i słuchaliśmy....Sapr z dumą wniósł swojego laptopa, na którym jeden z 'naszych' pomógł mu skonfigirować wireless'a i w ten sposób sapr ma również dostęp do netu w ciagu dnia!!.. Otworzył audiostereo .... i czytał ten chyba usuniety wątek. Był zdezi i Walery.

Wpadł tez też atopos, popatrzył na komputer, na nas i nieśmiało, a żartobliwie zaproponował: " Może ddalibyście mi trochę pomoderować?"

Po prostu ryknęliśmy śmiechem......

"przeciek" z dyżurki":

List Otwarty do Rządu Światowego

ja niżej podpisany, jozwa maryn, zwracam się o "bratnią" pomoc, w celu poskromienia

nasilającej się fali krytyki wobec mojej osoby.

Proszę o przysłanie dwóch dywizji spadochrobowych Nietoperków, czterech okrętów podwodnych (sprawnych) oraz pięciu dywizji Kotów, 45 Grożnych Min, Tuby i Nożyczek, pół tony Styropianu i coś na przegryzkę :-)

Oczywiście za pomoc zrewanżuję się w swoim czasopiśmie "Ręka Sprawiedliwości"

czytanym przez poważnych cenzorów z mojej cenzorskiej branży.

Yours Sincerely

(Wasz podnóżek)

Niech prznówi sekator

półkownik wieczysty, szperacz II stopnia

jozwa maryn

autentyczność swojego podpisu potwierdzam, jego kserokopią

(tajne/poufne/do użytku wewnętrznego, only)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

>R.u.s.t

Tresc Listu nie budzi zadnych watpliwosci, ze to Jozwa !

Jedyne zastrzezenie mozna miec do podPISu !

Jest zbyt perfekcyjny, wypieszczony, "wylizany" !

No, ale jezeli lizanie jest jedyna pieszczota ktora zna,

(szef, narzeczona), to moze to i jego podpis !

• Redaktorzy

"jozwa maryn, Czy powodem usunięcia wątku - "Zasłużeni w destrukcji....", były Twoje kolejne "popisy psychiatryczne" i traktowanie adwersarzy oraz chęć zachowania wizerunku Nieskalanego Rycerza bez Powiązań Biznesowych? :-)"

Nie wiem, zapytaj tych, którzy zdecydowali o usunięciu, mi nie przeszkadzał, staram się tak pisać, aby się tego nie wstydzić.

"Stosowanie przez Ciebie, w usuniętych wątkach (i nie tylko), "technik":

Odwracanie Kota o 190 stopni, Łopata i Spychacz, "Psychiatria", Branie na Krzyk,...

jest bardzo merytorycznym argumentem, myślącego, pełnoletniego homo sapiens -)"

To odwracanie kota to cytat z kolegów LPR-owców Szulca i Zygfryda z forum hi-fi. On faktycznie nie mogą znieść, gdy ktoś pokaże, że narodowo-patriotyczna aureola świeci im słabiej, niż myśleli. Zawsze wtedy wyskakują z tym, bywa, że zupełnie od czapki. Tutaj - nie widzę związku. Z Łopatą - owszem, czasem trzeba tłumaczyć łopatologicznie, to trudne i przykre zadanie, ale jeśli nikomu innemu się nie chce, robię to ja. Psychiatria - cóż, ja tylko wyrażam swoją opinię. Jeśli mam do wybrou, uznać kogoś za łobuza albo za wariata, zawsze wybiorę wariata. Uważam że człowiek z natury jest w porządku, dlatego zwykle wolę podejrzewać idiotyzm niż złą wolę. Czy masz mi to za złe? Naprawdę? Branie na krzyk - czy to cały czas mowa o mnie? Nigdy w życiu nie krzyczę, krzyczy (por, DUŻE LIETRY) - chyba kto inny? Mylę się? Rust - czy się mylę?

>jozwa maryn

>...zapytaj tych, którzy zdecydowali o usunięciu ...

Znowu mentalnosc kelnera : "nie ja, kolega !"

>Jeśli mam do wybrou, uznać kogoś za łobuza albo za wariata, zawsze wybiorę wariata.

I znow wyrazna polaryzacja, co do sposobu widzenia tego co sie tu dzieje !

Wielu inteligentnych obserwatorow, ma Cie Jozwa raczej za łobuza niz za wariata !

Dajcie już spokój tej józwie ... czepiliście się i tyle!

A przecież jest jeszcze tyle znamienitych postaci wśród moderatorów!!!! Jest ich jeszcze 17!!! (minus peter daniel i walery) ;)

Ogłaszam więc tydzień litości nad Józwą :)

Pokażmy że potrafimy być miłosierni i wyrozumiali! Otoczmy józwę opieką :)

kochajmy józwe naszą !!!

zdezi ... z fanklubu józwy

• Redaktorzy

LBB, mi to nie szkodzi, zresztą część tych inteligentnych to twoje wypustki, a o tobie mam niestety zdanie wyrobione, chociaż może nie wyrażam tego w tak swobodnej formie, jak twoje klony. Nie ulegaj jednak popularnemu złudzeniu, że jeśli ktoś nie obrzuca cię grubym słowem, to tym samym znaczy to, ze musi być twoim fanem. No, bye, idę się zabawić.

LaBanBa

List , to autentyk

A, że podpis dopieszczony?

Już Oni, mają swoje sposoby na "ulepszanie" :-)

Przykro mi z powodu, zaśmiecenia Twojego wątku o scenariuszu filmowym (Swiat według...), przez nieodpowiedzialne Siły :-(

A Moderacja Techniczna, przygladała się biernie :-(

Jak zwykle Oni, zajmują się innymi sprawami (np. skórką od banana) :-(

Pozdrawiam

• Redaktorzy

">jozwa maryn: ...zapytaj tych, którzy zdecydowali o usunięciu ...

> Znowu mentalnosc kelnera : "nie ja, kolega !""

Ano właśnie. W takim razie jeszcze jedno, atopos. Nie wiem dlaczego to ja mam ci się tłumaczyć ze wszystkiego, co dzieje się w okolicy. Prawdopodobnie dlatego, że z wrodzonej pobłażliwości popełniłem ten błąd, że w ogóle z tobą rozmawiam. I teraz mam - wdepnąłeś w psie gówno - józwa, tłumacz się, czemu narobiłeś na trawnik. Pociąg się spóźnił - józwa leżał na torach. Zona dała po pysku - józwa namówił... To nic nowego, w polityce nazywa się to ostatnio walką z układem. Tylko że już mi się nudzi być twoim dyżurnym demonem. Dlatego rezygnuję z tego honoru, i od teraz o wszystkie twoje problemy obwiniaj na przykład pala, ok? A ja idę sobie na winko.

>zdezintegrowany_3PO

Zdezi, ja zawsze bylem Wielkim Fanem Jozwy !

Robilem Mu ladne zdjecia (najladniejsze jakie kiedykolwiek mial),

a nawet zalozylem mu wlasny fan-club - JOZWA MARYN FAN CLUB !!!

To, ze oprocz mnie, pies z kulawa noga nie chcial sie do niego wpisywac,

to juz chyba nie moja wina !

Kazdy ma taka popularnosc, na jaka zasluguje !

Kilka zdjęć, z koncertu zespołu The Cenzura, pod Gubałówką :-)

Ukryta Zawartość

post-151-100006446 1170299978_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lider big-bandu, The Cenzura, podający Ton

i

MaryniaC (gościnnie)

Ukryta Zawartość

post-151-100006444 1170299981_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

misiomor, 9 Wrz 2006, 11:20

ależ ty prosty i uparty jesteś - czytaj uważnie co napisałem i nie dorabiaj mi gęby - jakimiś bredniami o sądach, które sobie wypisujesz z głowu - czyli z niczego, bo nic na ten temat nie było w moim wpisie.

Mam głeboko takie czy inne forum – napisałem już wielokrotnie, że jestem tutaj dla zabawy a nie z przymusu.

Jeśli chodzi o kupowanie to powiedziałbym że kupuję tu informację, ale tutaj to jest naprawdę tani towar – lepszy jest gdzie indziej, a większość z tego tu to i tak nieprzydatne śmieci :)

Forum nie jest prywatne – nie widzę żeby był tu jakiś ”klub” ani w regulaminie ani w sposobie rejestracji i dlatego przypomina sklep, a nie dom (to musiałby być naprawdę bardzo ciekawy dom - nie dosć że publiczny to jeszcze całodobowy :)))

W przypadku sklepu też nie znajdziesz raczej przepisu, który by wyraźnie mówił, że nie wolno nieobsługiwać. Mimo tego jednak nie wolno (zgadnij skąd to wynika :)))

A Monacor to jest Hi-End ;)

Robiłeś coś na Monacorach???

Jozwa Maryn – to Ty sobie tak z elperuchami na forum Hi-Fi dyskutujesz??? Tam ci nie przeszkadzają ich ohydne poglądy polityczne, a tu wycinasz za gąbrowiczowską ”dupę”???

>jozwa maryn

>...zresztą część tych inteligentnych to twoje wypustki ...

Zgadza sie, nawet spora czesc ! Ale jakie to ma znaczenie ?! Inteligencja to - inteligencja ! Prawda ?

Co wolisz ? Jeden nawet wpis - inteligenta, czy 20.000 - kretynow ?

Niby za co, ktos mialby mnie obrzucac blotem ?

Czlowiek inteligentny WLASCIWIE interpretuje te wypowiedzi i WIE, ze nie ma sie o co obrazac !

Nie zalezy mi zupelnie aby ktokolwiek byl moim fanem !

Musialbym byc - prozny ! Jak Ty czy Jazz !

Swoja droga, pasowalibyscie do Siebie chlopaki ! Pomysl o tym !

Jazz jest samotny, zarowno Tu jak i w Realu, ty jestes samotny, przynajmniej Tu !

A moglibyscie stworzyc taka fajna pare ! Zauwazylem, ze bardzo sie ostatnio do Jaza - upodobniles !

Przykladow niestety nie przytocze, gdyz Sam zniszczyles Swoje wypowiedzi !

Obawiam sie, ze to Ty ulegasz zludzeniom !

Niepotrzebnie "wyrobiles" sobie juz o mnie "zdanie" czy "opinie" !

Nie znasz mnie ! To co robie, to tylko GRA ! Wydaje mi sie, ze bierzesz ja na powaznie !

Blad ! Ja NICZYM sie nie zrazam i jestem wciaz - OTWARTY !

Ty tez pozostajesz dla mnie wciaz otwartym ZJAWISKIEM i nie zamierzam "fixowac" sobie o Tobie

jakiejs niewzruszonej - opinii ! Jak widzisz, wciaz masz szanse na - poprawe ! :))

Nie jestem jakims - potworem !

Pozdrawiam

Ps. odezwij sie czasem cieplo do Jazza, on jest taki samotny ! Moze cos miedzy Wami "zaiskrzy" !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.