Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Moja propozycja to namierzyć, zlokalizować i dożywotnio zbanować aaalfreda (klon-arbuzMC i inne nicki), prośbę swą

motywuję tym iż osoba ta jest wyjątkowo szkodliwa i niebezpieczna dla forum. Osoba ta używa obelg wobec innych

użytkowników forum, zakłada dziesiątki głupich tematów w których rozmawia zazwyczaj z sobą (nie wspomnę o jej

antysemickich poglądach). To tylko moje przypuszczenie ale podejrzewam że osobnik tem może być upośledzony lub

.

chory psychicznie i powinnien być poddany leczeniu i kontaktowi z dobrym psychologiem, psychiatrą. Na tym kończę,

Lukar zbanuj dożywotnio tą anormalną jednostkę.

Pozdrawiam

Chris77

Panowie administratorzy kiedy zamierzacie zmienić "silnik" forum na coś bardziej funkcjonalnego niż "to" co mamy teraz. Projekt p. Łukasza raczej do najlepszych nie należy i należałoby zainwestować np w Invision Power Board ??

>Cavarr

Czy widząc to co nazywamy "Bocznicą" , a w zasadzie treść w niej zawartą, to chciałbyś inwestować ?!

Admin ma wyzwanie nie lada sztuka.

Zostawić samym sobie ten chlew , biorąc pod uwagę możliwość nastąpienia problemów prawnych.

Może posprzątać , co na długo tu się nie zda.

Lub zatrudnić smutnych panów i raz na zawsze wyIDizolować indywidua.

Tak czy siak bez krwi się nie obejdzie.

>Czy widząc to co nazywamy "Bocznicą" , a w zasadzie treść w niej zawartą, to chciałbyś inwestować ?!

Oczywiście. W forum audiostereo jest niesamowity potencjał, przebywa na nim "elita" polskiego hi-fi więc nie widzę problemu, a plew łatwo zwalczyć, trzeba tylko chcieć.

>Zostawić samym sobie ten chlew , biorąc pod uwagę możliwość nastąpienia problemów prawnych.

nie rozumiem, możesz jaśniej

>Może posprzątać , co na długo tu się nie zda.

>Lub zatrudnić smutnych panów i raz na zawsze wyIDizolować indywidua.

>Tak czy siak bez krwi się nie obejdzie.

A jak działają inne fora ?? Mają moderację, która skutecznie trzyma w ryzach wszelkie odruchy chamstwa itp.

pozdrawiam

>Cavarr

W ramach obecnie panującego prawa administrator może mieć poważne problemy za treść która znajduje się na jego forum. Niezależnie od tego czy admin asekuruje się regulaminem w postaci że za treść nie bierze odpowiedzialności.

Co do innych forum , to tak , są takie gdzie jest wysoki poziom merytoryczny jak i kultury osobistej ludzi którzy tam się na wzajem szanują.

Można , tylko trzeba chcieć.

Oczywiście to tez zależy od tego czy warto ?

Lukar,

Z przyczym mi nie znanych watek "Bill Laswell" ktory umiescilem w dziale Muzyka" pojawil sie trzy razy. Podejrzewam, ze to moja wina, ale co zrobilem, to tego nie wiem. Prosze skasuj zdublowane watki.

Dzieki,

Parsec

Gość

(Konto usunięte)

Lukar powinieneś zbanowac vladowi i klonom możliwość pisania na PW do ciebie !

Dlaczego ???

Jak jutro załączysz forum to zrozumiesz :))))

Ilość odbieranej poczty sprawi , że poczujesz się jak naście lat temu z modemem tel. w kompie :)

>dogon

>Czy widząc to co nazywamy "Bocznicą" , a w zasadzie treść w niej zawartą, to chciałbyś inwestować ?!

>Admin ma wyzwanie nie lada sztuka.

>Zostawić samym sobie ten chlew , biorąc pod uwagę możliwość nastąpienia problemów prawnych.

I tu się mylisz, gdyż wystarczy napisać j/n i po problemie:

" Administracja forum nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane na forum przez użytkowników. Użytkownik ma prawo do modyfikowania treści swoich postów, nie ma jednak prawa żądać od administracji usunięcia swoich postów, bowiem decyzja o umieszczeniu ich na forum jest traktowana jako równoznaczna z decyzją przeznaczenia ich do użytku publicznego."

>Może posprzątać , co na długo tu się nie zda.

>Lub zatrudnić smutnych panów i raz na zawsze wyIDizolować indywidua.

>Tak czy siak bez krwi się nie obejdzie.

Czytając wasze posty mam wrażenie, ze nie wiecie jak działa normalne forum. Ktoś nie umie normalnie korzystać z forum to odpoczynek od pisania postów na 2 tygodni, jeśli sytuacja się nie zmienia to BAN i po sprawie.

Szybko i na temat, a nie tłumaczenie """>Może posprzątać , co na długo tu się nie zda."""" jakoś inne fora nie mają z tym problemu.

czy nie można zrobić tak aby kazdy nowo zakładany temat na bocznicy trafiał najpierw do moderacji i dopiero później pojawiał się na forum ?? zmniejszyłoby to do zera liczbę idiotycznych tematów na bocznicy

co prawda pojawiały by się idiotyczne posty w normalnych tematach - tu rozwiązaniem jest możliwość usuwania postów w danym temacie przez autora tematu (no i blokowania osobników w danym temacie)

>Lukar

Popraw wreszcie ta blokade bo jest dziurawa i na wiele nickow (np. _WILU_, a t o p o s, etc.) - wogole nie dziala !

Daj mozliwosc likwidacji wpisow przez zaalozyciela watku ex-post, bo w tej chwili nie mozna nawet zablokowac

idiotow podczas tworzenia watku, tylko dopiero PO jego opublikowaniu, co daje tym imbecylom szanse na wpis !

Czemu nie usunales jeszcze zamieszczonych przez jaccha ZDJEC GOWIEN itp. zgloszonych do moderacji ?!!!

(watek o malarstwie i grafice i inne !). Jesli tego nie usuniesz to juz TYLKO TY stajesz sie odpowiedzialny

za cale to SZAMBO na tym forum !

Proponuję mechanizm obowiązkowego logowania się na forum.

Czyli, aby zobaczyć dowolną zakładkę, trzeba się zalogować. Bardzo często forum przeglądane jest bez logowania. Wiadomo, że nie widzimy tylko zakładki "bocznica". Niestety debilne wpisy i wątki oraz ich autorzy pojawiają się w wielu zakładkach. Konieczność logowania skutkuje tym, że nigdzie, w dowolnym momencie nie będzie widać wpisów ignorowanych forumowiczów i ich tematów. Obowiązek logowania stosowany jest na wielu forach.

P.S. Dla nowych forumowiczów i tak nie będzie to stanowiło problemu

ponieważ rejestracja jest krótka.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Lukar !

Tutaj jeden z przykładów starca w konwulsjach, w zakładce STEREO. Dlaczego mam to widzieć jeżeli mam na niego ignora ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Panowie,

Widzę, że siedzicie na tym forum już parę ładnych lat i chwale to, ale nie rozumem was w jednej kwestii. Jeśli tyle bydła tu przesiaduje, a szanowny pan administrator to olewa to nie łatwiej założyć własne forum i sie tam przenieść ??

cavarr, 31 Gru 2007, 16:43

>Panowie,

>Widzę, że siedzicie na tym forum już parę ładnych lat i chwale to, ale nie rozumem was w jednej

>kwestii. Jeśli tyle bydła tu przesiaduje, a szanowny pan administrator to olewa to nie łatwiej

>założyć własne forum i sie tam przenieść ??

Nie. Lubimy sobie czasami postrzelać do bydła.

Jak trafimy to bardzo zabawnie piszczy po kilku zakładkach. :)

lukar>

zbanuj dożywotnio tego osobnika, na forum występuje w trzech postaciach: aaalfred, ambroży, arbuzMC

już pisałem tobie o nim, to wyjątkowo perfidna i zdemoralizowana jednostka która chce zniszczyć to forum i podsyca na nim ninawiść. Bardzo ciebie proszę przyjżyj się temu człowiekowi, jestem prawie pewien że jest obłąkany albo nawet chory psychicznie, mogą to potwierdzić inni uczestnicy forum, jeszcze raz proszę wywal go z forum

Gość

(Konto usunięte)

....Czemu nie usunales jeszcze zamieszczonych przez jaccha ZDJEC GOWIEN itp. zgloszonych do moderacji ?!!!

(watek o malarstwie i grafice i inne .....

A dlaczego moje gówna maja być bardziej gówniane od tych gównotematów które ty poruszasz i tych setektwoich bazgruł , które próbujesz wynieść do rangi sztuki !!!!

------------------

Co człowiek to rózne spojrzenie na te same sprawy - zapamietaj rozdarty kmiotku !

Wspomniani wczesniej debile zaczynaja przesylac mi maile i PW w rodzaju :

>jacch : " odstosunkuj się ode mnie członku , nie mam zadnego klona rozumiesz !!!!!!!" itp.

Jezeli Lukar nie zrobi wreszcie porzadku z gnojami takimi jak : Ambrozy, a t o p o s, aaalfred,

jacch, arbuzMC, JSB, Alojzy, ejakulacjoner etc.etc. doprowadzi to forum do upadku !

SYF o jakim wspomina, tworzy ON SAM (z chronionymi koleśami-imbecylami) !

A wiec apeluje raz jeszcze :

Kiedy wreszcie Lukar zrzekniesz sie moderacji, na rzecz kogos sensownego,

obiektywnego, zainteresowanego forum, o odpowiednich kompetencjach intelektualnych

oraz z chocby podstawowym wyczuciem moralnym ?!

Twoje moderowanie doprowadzilo do kompletnego szamba na forum,

panuje kompletny chaos, interesujace watki poswiecone np. Sztuce

upszczone sa zdjeciami gowien wklejanymi przez jaccha z kolegami-imbecylami,

a Ty na takie zbydlecenie, ani na prosby o Moderacje tych wpisow, w ogole - nie reagujesz !

Jesli Cie to forum w ogole nie interesuje i nie chce Ci sie tego robic,

daj przynajmniej uzytkownikom moznosc usuwania takich smieci

w zalozonych przez siebie watkach !

Ojojoj, Vladziu !

Koledzy z forum Ciebie "poblili" ? Nosek nasz rozkwaszony i kolanko rozbite ?

No popatrz ! Jaka szkoda.

Vladziu ! Ale to tylko "wirtual".

Jesteśmy tylko Twoim lustrem . Pamiętasz ?

To taki artystyczny eksperyment :-)

P.S. Masz tutaj chusteczkę i przestań się mazać bo to jest żenujące.

Vladziu,

Jak to jest, że Ty,

taki mistrz ciętej klawiatury, defender wolności słowa,

genialny prowokator, morderca wątków ,

fighter i trybun ludowy w jednym, musisz umykać z podkulonym ogonem,

blokując forumowiczów i domagając się banów dla innych ?

Jak to jest Vladziu ?

Buziaczki

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.