Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

>Jazz

Wytlumacz prosze, co ma wspolnego ILOSC moich wpisow na forum, z ABSURDEM jaki tu wg. Ciebie panuje !

>4. "Pojawia sie Atopos i rownolegle nastepuje tak migracja zainteresowania Lukara swoikm forum jak i komercjalizacja"

Jakbys wyjasnil i polaczyl KOMERCJALIZACJE Forum, z moim sie tu pojawieniem ?!

>4c." Atopos pisze tak duzo, ze nikt praktycznie go nie czyta"

A SKAD Ty o tym WIESZ, Jazz ?!

Mam liczne dowody b. wnikliwego czytania moich wpisow, przez co inteligentniejszych forumowiczow ! :)

>Gustaw

Jednym slowem, Gustawie - pomyliliscie sie !

Ja niczego, od samego poczatku nie - sciemnialem !

Bylem tym kim jestem ! Do Siebie miejcie pretensje, za brak rozeznania !

Jesli wzieliscie mnie za - nietoperza, to macie widocznie cos z oczami !

Staralem sie wejsc z Lukarem w MERYTORYCZNA dyskusje !

Rozmawiajac z Nim, nie blaznowalem ! Zadawalem konkretne - PYTANIA !

Na zadne z nich, nie uzyskalem (do dzis) - odpowiedzi !

Jedyna odpowiedzia, bylo : "bede robil co mi sie podoba, bo to moje forum i taki mam kaprys" !

Ale ile razy, do cholery mozna o tym mowic !!! Walkowane to bylo juz SETKI razy !

WEZ i POCZYTAJ watki Bocznicy, ktore o tym traktowaly !

TO BYLY DOKLADNIE TE SAME PROBLEMY PRZED KTORYMI STOIMY ROWNIEZ I DZISIAJ !

NIC sie nie zmienilo, procz tego, ze dzis - USWIADAMIA JE SOBIE znacznie wieksza grupa forumowiczow !

BRAK TRANSPARENCJI ! Rodzaj i cel, zaangazowania Lukara w to forum, pozostaje tematem - TABU !

Albo bedziemy rozmawiac o WSZYSTKIM - otwartym tekstem, albo ta zgnilizna bedzie utrzymywac sie dalej !

Pozdrawiam

>Jazz

Wytlumacz prosze, co ma wspolnego ILOSC moich wpisow na forum, z ABSURDEM jaki tu wg. Ciebie panuje !

- Ilosc twoich wpisow byla i jest natretna, z czego wynika minimalne zainteresowanie tym o czym piszesz, co zreszta sam zauwazasz, co z kolei jest ilustrowane przez samego ciebie w kolejnych wpisach, ktore sa w efekcie czytanie przez coraz mniejsze rzesze.

>4. "Pojawia sie Atopos i rownolegle nastepuje tak migracja zainteresowania Lukara swoikm forum jak i komercjalizacja"

- Tak. No chyba, ze jestes tak zajetety admiracja wlasnego gledzenia, ze nie zauwazasz faktow w danym czasie.

Jakbys wyjasnil i polaczyl KOMERCJALIZACJE Forum, z moim sie tu pojawieniem ?!

_Lukar odpuscil sobie cale forum z powodu m.in. twojego upierdliwego natyrectwa i dokonal racjonalnej decyzji wycowania wlasnych interesow merytorycznych i sprzedania forum. Zbieg okolicznosci "komercjalizacja-twoje natrectwo"? Nierealne!

>4c." Atopos pisze tak duzo, ze nikt praktycznie go nie czyta"

- Juz skomentowane. Paplesz jak baba z jarmarku i takim bedziesz zapamietany.

A SKAD Ty o tym WIESZ, Jazz ?!

- Wszyscy o tym wiedza

Mam liczne dowody b. wnikliwego czytania moich wpisow, przez co inteligentniejszych forumowiczow ! :)

- Ci bawia sie toba

>Gustaw

Odnosnie KAiM forum i moderacji: Ja i awas zostaliśmy tak odznaczeni, bo nie ma innego sposobu, aby dac komuś jakiekolwiek uprawnienia do zrobienia czegokolwiek. A Admin jest jeden i wyjeżdżał na wczasy. Jest określony regulamin, czego nie mozna: bluzgi mają sie automatycznie zamieniać w "kwa" i tyle. Na bocznicy można sobie pisac o czym sie chce. A jeśli jakiś temat nie trafi do tej zakładki na która powinien, to moderator ma to przenieść (nie kasować)

Zreszta na poczatku jawnie przedyskutowaliśmy i okresliliśmy jak to ma byc. Podstawa to: wszystko jawnie.

Jeszcze ani jeden post nie został przycięty przez nikogo. I mam nadzieje, że tak zostanie.

>Jar1

Jarku, czy klub KAiM bedzie jutro czynny ?

andrea29 zaproponowal spotkanie i rozmowe o forum audiostereo !

Czy sam mialbys ochote, i czy ktos jeszcze mialby ochote sie spotkac, czy to w Klubie, czy gdzies na miescie ?

Odezwij sie, prosze ! :)

Arsen Lupin, 18 Sie 2006, 23:18

>Jarku, czy klub KAiM bedzie jutro czynny ?

Właśnie wróciłem z klubu. Normalnie spotykamy sie w czwartki i piątki. Nie wiem, czy bedzie możliwe spotkać się w klubie - Andzrej ma ostatnio trochę problemów rodzinnych i jest poza dostępnością, a ja nie wziąłem od niego klucza od naszego pokoju. Mogę się spróbować z nim jutro przed południem skontaktować i jakoś to załatwić. Ale nie mam pewnośći. W każdym razie ja jestem chętny sie spotkać nawet poza klubem. A o jakiej godzinie mniej wiecej?

jar1

Te same zasady, o których piszesz powyżej (do Gustawa), mogłyby obowiązywać również na forum audio-stereo.

Nie byłoby Lokalnej Walki z Wuatrakami :-)

(przez część historyków nazywanej - IV Wojną Forunową)

Pozdrawiam serdecznie

>Jazz

Jestem coraz bardziej rozczarowany poziomem Twojej argumentacji (czy raczej jej braku !)

Albo usilujesz kontynuowac z konsekwencja godna lepszej sprawy, Swoj ekskluzywny, kpiaco-ironiczno-lekcewazacy

styl, albo jestes znacznie mniej inteligetny, niz dotychczas sadzilem !

Nie zdajesz sobie sprawy, ze poslugujesz sie WYLACZNIE epitetami, ocenami, nie przedstawiajac ZADNYCH

argumentow ! Twoj "styl", to jezyk kompletnego bufona !

Podstawowe pytanie jakie wciaz pragnalbym Ci zadac, to : SKAD TY JAZZ TO WSZYSTKO - WIESZ !

Odpowiedz : "wszyscy o tym wiedza " jest po prostu - kabotynska !

Nie mozesz nic wiedziec co i o czym mysla inni, poki nie wypowiedza tego glosno !

To co uzewnetrzniaja wszyscy wiemy i nie wydaje mi sie zeby pokrywalo sie to z tym, co mowisz Ty !

Albo porzucisz swoj bufoniarsko-kabotynski styl, albo doprawdy dyskusja z Toba przestaje miec jakikolwiek sens !

Pozdrawiam

R.u.s.t, 18 Sie 2006, 23:43

Oczywiście, że tak. Sprawa wydaje mi sie całkiem prosta, niepotrzebnie stawiac sobie zbyt wygórowane wymagania a juz przede wwszystkim - innym. Świata i ludzi sie na zawołanie nie zmieni i nie poprawi. Gdyby tak było bylibysmy lepsi od Najwyższego ;-)

>jar1

andrea29 prosil, abysmy czas i miejsce spotkania dograli w watku Bocznicy :

>"18-19. 08.'06 jestem w Wa-wie"

Sugerowal raczej pozniejsze popoludnie czy wieczor !

Jak tylko cos zdecydujesz wrzuc to prosze w tamten watek !

Moze ktos jeszcze chcialby podyskutowac o forum, byloby bardziej "demokratycznie" ! :)

Pozdro

>jar1

> i ... NIKOMU TO NIE PRZESZKADZA ! :)

>"Nie bądź taki pewien.. ;-)"

W kazdym razie, NIKT byl na tyle mily i taktowny, ze mi o tym dotad nie wspomnial ! :))

>Propozycja.

>Zamiast moderowania - wątek ŚMIECIOWY

Jestem za !

Tylko moze nie tak dosadnie !

Moze raczej - Wysypisko !

Albo, zostawic takie male niedomowienie i np. : Lyse Psisko !

>jar1

Moga byc - Plwocinki ! :)

Bo przyznam, ze Smietnik i Wysypisko zle mi sie "wechowo" - kojarza !

A przy takiej ilosci "klockow" na forum, i tak panuje tu niezly fetor !

Niezłe "Silva rerum" się zrobi z takiego wątku. Ale dlaczego śmieciowy? Doceńmy wysiłek autorów piszących na akord dla mołojeckiej sławy.

Przecież problem szybko zniknie w przypadku braku widowni. Jak długo kilku ekschibicjonistow może wzajemnie pokazywać sobie ptaszki?

Regulamin uległ zmianie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A czego się spodziewaliście, że WŁADZA złagodzi restrykcje, ucywilizuje się i zrobi nam dobrze? Idzie w przewidywalnym kierunku - ZAMORDYZM !

Podstawowy, i kretyński punkt regulaminu, czyli 13 został utrzymany dokładnie bez zmian. A to po to, aby można było stosować dowolnie represje. Kto by się podejmował takiej niewdzięcznej roli , żeby sobie odmówić przyjemności odegrania się i pokazania, kto tu rządzi. Orwell wiecznie żywy! :-))

Wstyd Panowie! Elita audiofilska.....

Do tej pory mozna bylo sadzic, ze Forum tym rzadzi w duzej mierze po prostu BEZWLAD,

i stad wszystko jest tak jak jest i nawet SKOMPROMITOWANEGO Regulaminu - NIE MA KTO - zmienic !

Widzimy jednak, ze jest - inaczej ! Tam KTOS JEST ! ZYJE, CZUJE i przede wszystkim - DZIALA !

Zmiany jaki zaszly, mozna okreslic w skrocie : 2 x NIE !

1. NIE dla propozycji usuniecia kompromitujacego punktu 13-go !

2. NIE dla JAKIEJKOLWIEK edycji wpisow !

Rzeczy na : TAK - BRAK !

FAK !

>>AL

a ja tam widzę że jednak serio coś się dzieje, bez jaj...Qubrick dostał zółtą kartkę a jak przeczytałem w regulaminie ogranicza go to do pisania jednego postu na godzinę. Nieźle. Moderacja w toku... Ciekawe co dalej.

BTW. AL PILNUJ SIĘ!! MODERACJA CZYHA!! ;))

zółtą kartkę a jak

>przeczytałem w regulaminie ogranicza go to do pisania jednego postu na godzinę. Nieźle. Moderacja w

>toku... Ciekawe co dalej.

Przybędzie nicków.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.