Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

AL, masz za to w zamian ten, lepsiejsi:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Arsen>miałem pierdyknąć tym forum już -ale mi się to zaczyna podobac-zaczynam znowu żyć w realnym kraju-takie PIS w małym wydaniu ale w znacznym natężeniu-esencja-kwint esencja.Potem tylko raj i dobrobyt.Ale że na takim bocznym wątku też ci nie dają żyć.Ale z drugiej strony jak sprzątaczka w szkole bedzie musiała mieć PIS i te pisuary myć? to taki boczny wątek też nie przejdzie.Chodzi o tzw czystość.

Arsen> żeby nie ,że polityka -żę PIS ( Packet Instal. Serwise).Tak naprawdę to wiadro, szczotka i szmata, ale nie o tym chciałem.Z tym czerownym to było dobrze, jak szukałem wpisów to od razu YesT, Yest,Yest.Więc myślę że jakby z tymi od M-no wiesz ,od móższczku pogadać ,to można by załatwic kolor niebieski ,zielony (chociaż jeden). I żęby to nie był taki pierdolnik ,tylko cos co nie wali tak po oczach-tylko dyskretnie.Np obwolutka ,podkreslenie ,gzymsik( no nie będę się upierał-takie wiesz, delikatne).I można by przemyśleć juz sprawe.Tobie widze zależy na żółtym ,ja bym mógł wiec mieć trzy kolory czerwone i dwa kolory żółty( ty)-no jasne że trzeci by był jeden.Nie upieram się możęsz mieć trzy żółte a ja dwa czerwone -ale jednak pomysł jest mój.I nie chce do spółki QUBRICA niech se siedzi w tym żółtym-czarnym bajzlu.I popatrz jak będzie pięknie czerwony, czerwony,czerwony (ja) ,żółty,żółty(ty)

>>muls

hehe, dobre. Aż tak bardzo zależy Ci na tych kartkach?

A tak serio, to kartki mi się podobają, jest tylko jedno ale... powinny być dawane wtedy gdy widać że ktoś gada totalne bzdury i chrzani 3 po 3. Byłbym także za wcześniejszym ostrzeganiem na PW. A jak do kogoś nie dociera to trochę przykrócić języka nie zaszkodzi. Wtedy może gadki na forum miałyby jakąś logikę.

Ok, moze i dobrze, ze watek

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jest zamkniety. Ale mam nadzieje, ze nie ZNIKNIE...

Ukryta Zawartość

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Moderatorzy jeszcze jedno...

McGyver do lolo

"Że nie chcesz, to wiem, bo nie potrafisz. Argumentów brak, poza pobożnymi życzeniami. Ale czy naprawdę nie musisz? Jesteś moderatorem tego forum, więc niejako tu na forum występujesz jako osoba publiczna. Swoje oskarżenia winieneś więc poprzeć dowodami."

Malo na forum dowodow? Wezcie tego blazna za fraki i dajcie w dupe! Wystarczy poczytac sobie reklamujace uslugi McGyvera wpisy jakie ON sam robil pod nickiem GRAFTON. To co pisze McG o dowodach to jest SZCZYT BEZCZELNOSCI.

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

po powrocie z wakacji zajrzałem do tego wątku i jedna myśl mi przychodzi do głowy.

Prawd może jest wiele, bo zależą od punktu odniesienia, ale przez moderacje uzyskujemy półprawdy.

A półprawda to po prostu ... kłamstwo!

moderacja może dotyczyć przypadku w którym sobie poużywam słów których dzieci nie powinni słyszeć.

A jak mam rozumieć wątek pana Stryjeckiego, w którym ponoć się skompromitował.

To rodzi tylko domysły o jakieś łapówkarstwo i kolesiostwo.

Jeżeli ktoś chce z siebie zrobić idiotę i pisze tylko pierdoły zakłada 100 wątków o niczym, to dać bana i wątek zamknąć a nie usuwać.

Tak aby później gdy dzieci podrosną, przyszły do tatusia i powiedziały. Ależ te 20 lat temu głupi byłeś.

A tak zacieranie dowodów i walka z partyzantami ; )

Bez sensu.

PS. Przypomina mi sie tekst pewnej piosenki pt." Nie słuchać przed rokiem 2050"

"..... Czemu nie ma dzisiaj lasów? ..... Zaraz Ci powiem; Spalono wszystkie bo chowali się w nich Talibowie"

>Cervantes

Pal55 już odpowiedział powyżej. Oczywiście powinniśmy ukończyć WSM (Wyższa Szkoła Moderacji) z wyróżnieniami a następnie poterminować w zawodzie na innych forach i dopiero potem uderzyć z precyzją izraelskich F-16 nad Osirakiem ;-)

Prawda to ważna rzecz ale jak wiadomo są trzy prawdy...;-) Te głoszone przez forumowego grafomana (bynajmniej nie chodzi mi o graafa) są tyle warte co kurz osiadający na książkach - odkurzenie nie zmniejsza ich wartości a pozwala łatwiej dostrzec tytuły.

Hyde Park nie może być wszędzie. Z drugiej strony nikt z nas nie zamierza ganiać się z tymi którzy będą do upadłego kontynuować dziecinadę tylko po to aby pokazać jacy to są sprytni. Bzdurne wątki mogą pozostać byle nie przesłaniały reszty i zamykanie zapewne wystarczy. Być może nie będzie trzeba nic zamykać, bo wystarczy usuwanie wycieczek osobistych, przypadków łamania regulaminu i natrętnego offtopicowania.

To jest prywatne forum, a właściciel może sobie ustalić zasady jakie sobie wymyśli. W tym kontekście powstanie grupy moderatorów jest lepsze, bo pozwala na kolegialne kształtowanie zasad. Myślę że da to w efekcie minimalizację ingerencji w forum.

Zauważ, że 99% wątków nie potrzebuje żadnej moderacji i chodzi o to żeby ten stan utrzymać.

>Zbig

>"To jest prywatne forum, a właściciel może sobie ustalić zasady jakie sobie wymyśli."

Albo nie chwytasz rzeczy zupelnie oczywistych, albo zupelnie nie sledzisz dyskusji !

Po pierwsze to co powiedziales - JEST ZUPELNA NIEPRAWDA ! (bylo to calkiem niedawno wyjasniane !),

a po - drugie, my tez jestesmy prywatnymi ludzmi, ktorzy z "wymyslami" wlasciciela moga

zrobic sobie to, co sie im zywnie podoba (jesli juz tak chcesz stawiac sprawe !).

Panowie Moderatorzy !

Co sie do czorta dzieje z tymi DUZYMI LITERAMI ???!!!

Przed chwila napisalem - JEDNO krotkie slowo w calym wpisie (ZYCZLIWY) duzymi literami,

i znowu zamienilo na - male ! Czy to tam u Was siedzi jakis maly, zlosliwy swistak i podmienia,

czy ten "engine" sie sypie ?! A moze to te Nowe Zasady na Forum ?

To przynajmniej napiszcie - NA JAKIEJ ZASADZIE TO DZIALA ???!!!

(bo wpisuje sie jedno, a wychodzi cos calkiem innego !)

Teraz np. WEWNATRZ watku "zyczliwy" jest napisane - "malymi", a w "Ostatnich wpisach" widac, ze "DUZYMI" !

Pozdrawiam

>To jest prywatne forum, a właściciel może sobie ustalić zasady jakie sobie wymyśli. W tym kontekście powstanie grupy moderatorów jest lepsze, bo pozwala na kolegialne kształtowanie zasad. Myślę że da to w efekcie minimalizację ingerencji w forum.

Jeśli tak, to pewno właściciel podpisał z "M' umowy o pracę. Praca na czarno powiększa i tak ogromna szara dziurę.

Swoje, zniszczone przez Lukara wpisy wyceniam na 68 mln. (nowych) zlotych !

Widze 3 mozliwosci ! :

1. Albo podam konto i te pieniadze Expresem - przelejecie !

2. Albo - przywroccie WSZYSTKIE zniszczone mi watki !

3. Albo przynajmniej przestancie pieprzyc, ze mozecie Sobie robic wszystko,

.....co sie Wam tylko zywnie podoba, bo to zwykle - Prostactwo i sk***ysynstwo !!!

To ja skladam następne wnioski:

1. Uworzyć zakładkę "Porządki"

2. Stworzyć wątek informacynjy (bez edycji dla zwykłych uzytkownikow) , gdzie moderator wpisywałby co i dla czego dokonał.

3. Stworzyć wątek, do którego automatycznie by sie ladowały wpisy użytkowników dokonane w miejcu: zgłos do moderacji) - wątek w ogóle bez edycji. (Mógłby się nazywać np. Życzliwi ludzie)

4. Stworzyc wątek do zgłaszania propozycji do modereatorow

Uf, uf !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.