Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

>Slav

>Vlad gdyby chodzilo o ciebie w tej ankiecie (jak ci sie blednie marzy) to sie zaloze,

>ze wiecej by bylo glosow na "TAK", ale wiekszosci jak widac zalezy na forum.

To jest to - "twoje zdanie", Slav ?!

Ty "WIDZISZ" na czym zalezy - WIEKSZOSCI ?!!!

Przed Ankieta tez wiedziales ?!

Czemu nie powiedziales Lukarowi ?!

Nie byloby tyle pisania !!!

Zrobilem dokladnie taka Ankiete o jakiej wspominasz !

Lukar zamknal ja - NATYCHMIAST !

Jak myslisz, DLACZEGO ?!

Zeby nie dopuscic do - SWOJEJ OSTATECZNEJ KOMPROMITACJI !

Po raz kolejny, Kolejny i KOLEJNY !!!

Jak z Moderatorami, jak z Ograniczeniami Wpisow na Bocznicy, jak - ZE WSZYSTKIM !!!

Wiec przestan BREDZIC Slav, o tym czego chca - WSZYSCY, bo jak na razie, to Ci Inni,

maja od Was - kilkunastu WSZYSTKICH, lepsze rozeznanie, co jest, a co nie jest potrzebne, na - Tym Forum !

Napisalem, ze moglbym sie zalozyc, wiec w moim mniemaniu jestem tego pewien co nie oznacza, ze mam racje. Czy teraz jest bardziej zrozumiale? Ja w przeciwienstwie do ciebie ostroznie uzywam slowa "MY" i nie dotyczy to forum.

>Slav

Mnie TEZ zalezy na Forum, Slav i to ("w moim mniemaniu") - o wiele bardziej, niz tej -

ZBARANIALEJ, BEZWOLNEJ, ZNIEWALANEJ i TRAKTOWANEJ JAK DZIECI przez "dziecko-wlasciciela" - MILCZACEJ WIEKSZOSCI !

Vlad ile ty możesz niespać (nie jako Bóg oczywiście tylko w ludzkiej postaci) ja na przykład najdłuzej od poniedziałku do soboty włacznie bez żadnych mocniejszych używek niż kawa,herbata (to drugie jest be wali po serduchu a po pierwszym świetnie śpię).Wieczór w sobotę mam takiego doła że nic tylko przejść w stan boski.W niedziele 10 godzin snu i znów czuję się jak Młody Bóg.tak normalnie to leń ze mnie sypiam nawet 8 godzin dziennie 1/3 świadomości w zaniku

idę leniuchować-leń ze mnie

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

>Rafaell

My z Syriusza juz tak mamy ! Jestesmy nie do zdarcia !

Idz Synu, wypocznij Sobie, ja odwale za Ciebie cala ta niewdzieczna robote !

Juz niedlugo - obudzisz sie, i zobaczysz, ze bedziesz - WOLNY !

Ktos musi nie spac, aby spac mogl ktos !

Dobranoc

=>Vlad, 10 Gru 2006, 02:01

>Idz Synu, wypocznij Sobie, ja odwale za Ciebie cala ta niewdzieczna robote !

Ja nie odwalam robotę albo ją robię albo nie

>Juz niedlugo - obudzisz sie, i zobaczysz, ze bedziesz - WOLNY !

Oby nie od dóbr docześnie mi niezbędnych, u Ciebie na Syriuszu zapomnieli co to dobra doczesne stąd ta Twoja niefrasobliwość

>Ktos musi nie spac, aby spac mogl ktos !

Idę spać a ty pracuj za mnie, odpisz-czy aby nie zasnąłeś w mozole mojej ciękiej pracy

Dobranoc

=>Vlad, 10 Gru 2006, 02:53

no to świetnie pospałem a do pracy zajrzę w południe

Dzień dobry

Vlad> facet z syriusza nie może być prostym pastuszkiem.Jeśli napisałem na pierwsze tak, to nie musiałem napisać na drugie.Jesli jestem za ograniczeniem to jasne żę nie za zlikwidowaniem. A tak naprawdę zaproponowałem Lucarowi żęby zostawił tylko tobie wpisy kiedy chcesz ,dowoli(w konću to mój był pomysł z twoim specjalnym okienkiem na bocznicy) ale musisz trzymać poziom faceta z Syriysza.Jeśli spadniesz do poziomu " dwóch dudivanów" na pięć jako wykładnika głupoty i bełkotu z poziomu nocnika ,to Lucar za karę zachowując bocznicę uniemozliwia tylko tobie jakiekolwiek wpisy na zawsze.Taki odpowiednik smażęnia się w smole w piekle, ale tylko zanurzony do połowy.Jestem pewien że tego nie przeżyjesz.Ale przeca o to chodzi -nie.Pozdrowienia

zapomniałem-ograniczenie do jednej godziny spowodowane jest moja miłością do Lucara.Rozumiem że nawet jego komputer może rzygnąc, a co dopiero on ,pod paroma tonami wyziewów na poziomie jednego-dwóch dudivanów.Bo komputer ma to w dupie, chociaż z lucarem sa takimi kumplami.

>muls

>Vlad> facet z syriusza nie może być prostym pastuszkiem.

Facet z Syriusza, moze byc - KIM ZECHCE !

>musisz trzymać poziom faceta z Syriusza...

Nikt mi nie bedzie mowil, jaki poziom mam trzymac, Wy zjadacze-podgrzybkow !

>Lucar za karę zachowując bocznicę uniemozliwia...

Na Tym Forum nie bedzie zadnych tego rodzaju - "kar" !!!

A jesli beda, to ich tfu..rca Sam bedzie - SROGO UKARANY !

>odpowiednik smażęnia się w smole w piekle, ale tylko zanurzony do połowy.

Za bardzo jestes muls przesiakniety - mentalnoscia i wyobraznia chrzescjanska !

>Jestem pewien że tego nie przeżyjesz.

A ZALOZYMY SIE ?!

Pozdrawiam

muls, 10 Gru 2006, 11:12

>Vlad> facet z syriusza nie może być prostym pastuszkiem.<

Oczywiście... Ta funkcja zarezerwowana jest dla Jazza :-) Który w ramach jej realizacji wyprowadził się z miasta by zamieszkać w >kartonie po cugach< ;)

>muls

Nie wiem, czego zes sie przyczepil do poziomu dudivana !

Ja tego poziom (inteligencje, dowcip) oceniam bardzo wysoko, o WIELE wyzej od wlasnych !

Nie chodzi mi tutaj o konkretne tresci, a o pewne "czyste" jakosci !

Nie zawsze musi to isc w parze !

W moim np. przypadku, ani tresc i jej wewnetrzna "jakosc", ani tez zaden "poziom" - nie maja znaczenia !

"Poziom" zostawiam dupkom, ktorzy funkcjonuja WYLACZNIE na tym zalosnym - "poziomie" !

Co do Lukara, to przede wszystkim on - WOGOLE NIE POWINIEN SIE WTRACAC do tego o CZYM MY tu ze SOBA - rozmawiamy !

To jakas paranoja, zeby DZIECKO kontrolowalo rozmowy doroslych i wedlug swoich dziecinnych kaprysow,

dyktowalo : kto, z kim, kiedy i o czym ma pisac, czy wolno mu uzywac DUZYCH LITER itp. KRETYNSTWA,

wynikajace z widocznego - PORAZENIA MOZGOWEGO !

Wiec niech moze po prostu nie zaglada na bocznice, i sie we WSZYSTKO nie wtraca, to - nie bedzie rzygal !

Pozdrawiam

Vlad..>na tym to właśnie polega-może być kim chce-ale zawsze jednak jest facetem z syriusza .No chyba że wciskasz kit z tym syriuszem i jesteś tym kim akurat ci wyjdzie.

A kara samowymierzana w ramach poprawy charakteru i ćwiczeń woli?.Rzecz na syriuszu znana i doceniona .Nic nie ma piękniejszego niż leżęć pod grzybkiem z piwkiem i zagryzać grzybkiem pod grzybkiem.Ale widzę nigdy tego nie miałeś.Może to trauma dzieciństwa.Bez rodziców, przestrzeń syriusza i same gwiazki i rozgwiazdki.Ta mentalność chrześcijańska to niestety ułomność wtłoczona mi pod presją pompą pod cisnieniem 250 Atm.Wylatuje z człowieka z prędkością dżwięku zupełnie bez kontroli. To takie zalęgnione pod czaszką dudivany,kopane ,drapane trzymają się jednym palcem ale nie opuszczą człowieka.Dobrze że cie to ominęło, ale jak ludzie dudivana cię dopadną, będziesz spieprzał na syrusza ino się będzie kurzyło, nawet zanurzony do połowy w smole.Lucar chyba w niedziele zapomniał wyłączyć knefel LIMIT 1 h.A może poszedł do kośćioła a tam o miłośći bliżniego i takie tam- to go rusyło.

Vlad, poniewaz pozytecznym jest dla ciebie samego codzienne przypomnienie ci kim naprawde jestes, zrobie to ponownie dzisiaj. Nie jestes artysta, nie jestes filozofem, jestes nigdy niezatrudnionym pasozytem, jestes glupcem i pseudointelektualista, jestes obiektem tak wstydu dla wlasnych rodzicow, jak i zartow dla ich znajomych. Jestes niewyksztalconym, nie majacym nic do zaoferowania namolnym i natretnym powtarzajacym sie oslem z nadmierna iloscia wolnego czasu. Milej niedzieli.

>Jazz :-)

Uprawiasz jogging, Jazz ?

Musisz miec niezla kondycje, jesli nie dostajesz zadyszki od tego ciaglego uganiania sie za mna,

po wszystkich zakladkach i watkach, aby wklejac mi (wciaz ta sama) plwocine, wymeczona

w Twej koltunskiej i zakompleksionej, fornalskiej "wyobrazni" !

Wygladasz jak trzesacy sie z nienawisci maniak, w okresowym stanie pobudzenia !

Wez Valium, albo "zglusz" sie alkoholem, a przestaniesz TAK cierpiec !

>Jazz :-)

I ta - BEZSILNOSC !

Ta wprost zmaterializowana (co nie dziwi przy Twoim "materializmie") - BEZSILNOSC !

Trzesaca sie od wewnetrznej histerii (maskowanej pozorami spokoju) - BEZSILNOSC !

Kalafiornia, BMW, Aston, zegarek... wszystko - NA NIC !

PUSTKA, BRAK SENSU i ... BEZSILNOSC !

Doskonale Cie Jazz rozumiem ! Nie zalamuj sie !

Tak juz wyglada to Zycie ! (dla takich dupkow jak Ty !)

=>Vlad, 10 Gru 2006, 02:01

>Rafaell

>

>My z Syriusza juz tak mamy ! Jestesmy nie do zdarcia !

>Idz Synu, wypocznij Sobie, ja odwale za Ciebie cala ta niewdzieczna robote !

>Juz niedlugo - obudzisz sie, i zobaczysz, ze bedziesz - WOLNY !

>Ktos musi nie spac, aby spac mogl ktos !

>

>Dobranoc

Vlad jesteś niesłowny ! siła Twa tylko w gębie ! A rozum w miejscu z przed powstania świata .Cała robota nawet nie tknięta !

Zamiast użerać się z Jazzem mógłbyś w czasie krótszym od pierwszego wybuchu tak błachą robotę obiecaną wykonać.

Strasznie się na tobie (tak z małej litery) zawiodłem , z agnostyka przez ciebie (jak wcześniej) stałem się człowiekiem niewierzącym.

Czy jest jeszcze jakiś Bóg co coś może ? Świat ani drgnie-Bogowie już wcześniej odeszli .

Została tylko twoja elektroniczna powłoka na tym forum będąca nikłym echem twojej (jak wcześniej) drogi ku wielkości a śmiertelnik Lukar wyrzuci ją w niebyt !

O tobie i twojm Syriuszu nie zaśpiewa w ramach testów kolumn nawet Jopek

I po co ci to było (jak wcześniej)

>Rafaell

Lecz pozostanie po mnie ta sila fatalna,

co mnie zywemu na nic, tylko czolo zdobi

lecz po mym banie, bedzie Was targac - niewidzialna,

az Was, zjadaczy pod-grzybkow w - aniolow przerobi !

(a przynajmniej w zastepcow kierownika od spraw marketingu ! :)

>Lukar

Ja bym chciał wiedzieć, dlaczego aktualnie na liczniku mam o 1/3 wpisów mniej.

Co to ja jakiś troll jestem?!.

W innych zakładkach to można pitolić ile wlezie, najczęściej i tak nie na temat i wszystko jest OK.

Na bocznicy pojawiają się różne tematy, dla mnie często dużo ciekawsze niż w innych zakładkach.

Może nie jestem zbyt aktywny ale w dobrej wierze, często w wielu tematach wypowiadałem swoje zdanie albo odpowiadałem na pytania, starając się komuś pomóc.

Dlatego denerwuje mnie to, że ktoś wartościuje moje wpisy na gorsze i lepsze.

W sumie mi to zwisa ale skoro te liczniki już są, to domagam się przywrócenia ich do właściwego stanu, obejmującego też wpisy na bocznicy.

Albo całkowitego ich wywalenia, lub też nieliczenia wpisów na bocznicy dopiero od daty wprowadzenia nowych ograniczeń. Powinieneś przestrzegać wyniku ankiety i nie wymyślać nowych ograniczeń, bo to jest niepoważne.

>>Karmaj, 10 Gru 2006, 20:09

daj spokój, przeciez nie będziemy się tłuc o 10 czy nawet 100 wpisów... aż tak bardzo Ci zależy na tych cyferkach? Dla mnie one o niczym nie świadczą, no chyba że te o liczbie dni na forum.

>Może nie jestem zbyt aktywny ale w dobrej wierze, często w wielu tematach wypowiadałem swoje zdanie

>albo odpowiadałem na pytania, starając się komuś pomóc.

No i good, ważne że reszta jest zadowolona - liczy się to ilu osobom pomogłeś a nie ile się nawylewałeś.

>saczek_XTRM

Saczek, tu nie tyle chodzi o jakies cyferki, ale o Ludzkie i Cywilizowane - ZASADY !

Te 60 lat Komuny, "wychowalo" ludzi na Homo Sovieticusow, bijacych poklony swoim Panom,

i taka MENTALNOSC nadal pokutuje chocby TU - na Audiostereo !

Ciiicho, nic nie mowcie, bo sie jeszcze nasz Pan i Wlasciciel zezlosci i ograniczy nam wpisy !

Czy uzytkownicy tego Forum to jakies szczury, ktore pragna tylko bezpiecznie przetrwac nastepny dzien ?!

Tchorze i ich mendowaci - NADZORCY (Moderatorzy) !

Trzeba w koncu skonczyc z tym MORALNYM BAGNEM na Forum !

FORUM TO MY i ten Wasz "wlasciciel" po prostu MUSI podporzadkowac sie WOLI WIEKSZOSCI !

A to juz nie Komunizm, a prawa - DEMOKRACJI ! "Wlascicielem" to On moze byc :

"wirtualnego "kodu" i wirtualnego "miejsca na serwerze" !

Ale z pewnoscia, nie - Ludzi !

>>Vlad

tak wiem, rozumiem Twoje rozgoryczenie (zresztą słuszne i uzasadnione!) - Tobie powinni zsumować ze wszystkich nicków - to święta prawda! ;-) ale Karmaj ... sam wiesz... jeden nick więc sumować ni ma co :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.