Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

A skąd ja mogę wiedzieć? Nie wiem co pisze sprocket i nie wiem kto to jest. Nie wiem też, co myśli sobie lukar, bo nie jestem nim. Natomiasty wiem, że jest to wątek "Forum - propozycje uwagi pomysły". Masz jakieś, to wal.

>Slav

Sluszna racja !

I tak ten watek to - PARODIA !

Zadnych uwag, propozycji ani pomyslow Pan "Wlasciciel" i tak nie bierze pod uwage,

ani, zdaje sie, nawet ich nie czyta ! To taka sama PARODIA jak - "Regulamin" tego forum !

Propozycja:

Panie Lukar czy mozna przenieśc wątki, np. watek 30630: Grzeczność dziennikarza, do innej zakładki, np.. Analog lub Stereo?

Na Bocznicy pisze sie o rzeczach wzniosłych, a takie, wyuzdane wątki zaśmiecają wiodacą zakladkę tego forum.

Pozdrawiam

oddany kibic Małej Panwi Ozimek - R.u.s.t

>Leszek

>octopusie jak ci się nie podoba to auf Wiedersehen! :O)Założyłeś już jakieś forum ? ;O)

Leszkusie, jak Ci sie nie podoba, to - au revoir, na innym forum !

Zostales Zupelnie Swiezym "Wlascicielem" tego forum ?

Nalezysz do "Bandy Czworga" ?

Skad te uwagi ?

Chyba, ze chciales dopiec Lukarowi, ale uwazaj, bo Cie moze,

(gdy znow miec bedzie te trudne, kaprysne dni w miesiacu),

po prostu - zbanowac, za Twoja przewrotnosc i cynizm ! :)

octopusie nawet jak dostanę bana to dla mnie świat się nie zawali! :O)Tyle pięknych rzeczy można robić :O)Nie uważasz? ;o)

Powracam do konkretnego pytania:założyłeś już jakieś forum ? :O)Jeśli nie proponuję na Syriuszu :O)

wszystkowiedzący_pajac, 17 Sty 2007, 15:28

>Vlad > Z tego co się orientuję licencja należy chyba do Lemura zwanego Rollo ;-)

-Co to?

- Mrówkojad. Ostrożnie!Jest rozjuszony.

>Leszek

>...założyłeś już jakieś forum ?

Centrale mam na - MySpace !

Naleze tam do ok. 40-stu roznych Forow !

(Sytuacjonisci, Gnoza Egipska, Kawiarnia Egzystencjalistow, Architects of Enlightenment,

Baudrillard, Lacan, Wittgenstain, Bataille, DMT, Transgression and Subversion in Art and Architecture

Experimental Filmmakers/Video Artists, Philosophy of Mind, United States of Psychedelia,

Alice in Wonderland, Jean-Michel Basquiat, Question Reality, What the hell is myspace anyways!?!

oraz wielu, WIELU innych !)

Stamtad bede rozbudowywal swoje Imperium, poza granice Metagalaktyki !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Vlad

"Stamtad bede rozbudowywal swoje Imperium, poza granice Metagalaktyki !"

Zachodzi tu pewna sprzecznośc z Tu i Teraz Wittgenstaina, a szcególnie z "gnozą egipską" ("chciejstwo - mhoje wedle płota" - w wydaniu Alice in Wonderland) :-)

"bede rozbudowywal" - wskazuje na nieistniejące (jeszce) Imperium, których spis, znajdzuesz tutaj:

Micronation, Successionist & Homeland Organizations

Ukryta Zawartość

Spiis nie obejmuje nieistniejacych już Federation of Utopian States czy innych United States of Mind.

Także, Kawiarni Egzystencjalistow, jak choćby - "Ostatnia Deska Ratunku" :-)

Pozdrawiam z kawiarenki

van den Oberek :-)

Ukryta Zawartość

>R.u.s.t

Dzieki za linka !

Zaraz nawiaze z tymi "mikrusami "kontakt !

Albo sie podporzadkuja i na zasadzie wasali wejda w sklad Mojego Imperium,

albo na zawsze - wyrzucam ich poza Kosmos !

Vlad

Patriota z Ciebie - "szablą odbierzeny..." :-)

W podbojach raczej wykorzystuje się "moralne niepokoje" czy znajomości, układy, np. "kobieta artystka" - pani A. Holland czy "mężczyzna artysta", pan A,Wajda :-)

Ci artyści, również działają "poza kosmosem" :-)

W przypadku pana A.Wajdy, za publiczne pieniądze :-(

Życzę udanych podbojów i oby Twoje Imperium (no name?) stało się większe, niż Białych Hunow.

I niech Imperium rosnie w siłę, "a ludzie żyją dostatniej" :-)

Pozdrawiam

U siebie widzę że dokonałem wpisu 7 godz. temu.

Co się dzieje?

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Maju, 17 Sty 2007, 18:38

To się zgadza!?

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Przepraszam za 7 godzin.

Vlad, 17 Sty 2007, 15:15

>>Leszek

>

>>Tyle pięknych rzeczy można robić :O)

>

>Na przyklad - jakie ?

jakie chcesz octopusie, dla każdego jego piękno jest jego pięknem :O)

Z tym swoim forum to przesadziłeś!mocno zresztą,podczepiłeś się pod jakieś myspace i piszesz w języku obcym,szkoda,że nie syrjusiańskim :O)

mam pomysł :zorganizujmy na forum konkurs na wiersz o tematyce związanej z muzyką lub szeroko pojętą audiofilią, to może być fascynujące jak co niektórzy zaczną pisać metafory z kabelkami, diodami, wzmacniaczami, albo jeszcze lepiej niech kazdy napisze erotyk czy w ogóle wiersz do ukochanej mu osoby używając tylko i wyłącznie określeń technicznych i słownika audiofila, może być ciekawie.....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.