Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie zamówić głośnik do Paradigm 3v3 ?

Jeremiasz

Rekomendowane odpowiedzi

No i owszem. Ale posiadanie oryginalnych, dajmy na to ProAców to jakaś nobilitacja, prestiż. Natomiast posiadanie oryginalnych Paradigmów Monitorów to żaden szpan.

McGyver, 10 Kwi 2006, 16:56

>Natomiast posiadanie oryginalnych Paradigmów Monitorów to żaden szpan.

Za to posiadanie " handmade by McGyver / Regis Audio" to ....

no wlasnie co ?

Snape, nie McGyver/Regisaudio, a dwojga nickow kombinator Grafton/McGyver...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

I o co piana? Ja już chyba od 99 używam 3v1 i się do nich przywiązałem. Fakt zbliżają się zmiany na lepsze, ale one pozostaną w domku, dużo na nich przeżyłem :) Pogrzebać można, a i owszem. We wszystkim można grzebać. I zawsze można wygrzebać. Jak ktoś chce to nie ma sprawy. Mi tam jakoś nie przeszkadzało ich brzmienie (no poza jedną historią, która mnie doświadczyła o wyższości pomieszczenia odsłuchowego nad całą tą audiofilską klockarnią, drutami, blaszkami, flamastrami, alkoholem i Bóg wie czym innym). Handmade czy fabryka? Wybór należy do Ciebie. In plus fabryki - gwarancja (dostałem 5 lat i całe szczęście, gdyż coś się z tytanową kopułką stało, Panowie z polpaku/kocio wzięli skrzynki, dali nowe i po kłopocie). In plus DIY - dobre brzmienie za rozsądne pieniądze (chyba, że trafi się na magika kaszalota uważającego za szczyt techniki alfardy w płycie gipsowej, który pięknie potrafi zareklamować swój towar, znaczy się wciska kit). Niektórzy to już chyba pierd... mają albo w pracy za dużo wolnego czasu.

Pieknie dziekuje McGyver za checi, jednak wyslalem juz maila z zamowieniem. Trzy stowy moge na to wylozyc.

Musze wreszcie wyslac mego Pioneera A-602R na tuning do Ciebie :) ciezko jest mi sie rozstac we wzmakiem, wiec prawdopodobnie umowimy sie na wakacjach jakos jesli bedziesz dysponowal czasem.

Bede Cie "lapal" po prostu :)

Gośka - nie tylko Paradigm odwala teraz masówke. Znajomy kupił nówki w salonie Dynaudio i po dwóch dniach graniua zaczęła mu kopółka przerywać a na trzeci zamilkła na zawsze. Widać wszystko schodzi na psy teraz.

A Panowie skonczcie te wycieczki osobiste , to jest forum audiofilskie i wiekszosc naprawde niewiele obchodza przepychanki nt placenia podatkow i czyjejs sytuacji finansowej.

awaria, nie martw sie, McGyver tez mial awarie... Z Graftonem, komputer mu zwariowal i zaczal wypisywac za niego...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>barni

Wydaje mi się ze tu nie chodzi o masówkę..Wyglądało to tak, jak by od poczatku kolumna i ciszej troszkę grała..i co jest brane pod uwagę tylko po cichu...możliwe aby sklep wiedział ze coś nie tak?? Z kolumną? Lub pech na całego..zamawiam kolumny,czekam tydzien i sklep dowozi a najśmieszniejsze ze nie z Krakowa firma jest..:-) No bo jak przystało na super sklepy nasze w Kraku..żaden nie sprzedaje Paradigmów!!!! Owszem pewni i by któryś sprowadził ale ja chciałam wcześniej odsłuchać, porównać..nie wiedziałam co wybrałam po pół roku studiowania i czytania emaili od mądrych ludzi..

Liczę na to że teraz będzie ok..

A tak ogólnie nie ma jak zwalić złe chwile i głupoty wypisywane na komputer:-))) podoba mi sie...

no bo to tylko maszyna..czasem sie psuje..

pozdr

Plus dla polpak'a to szybka realizacja zamowienia, wyslalem maila wieczorem przedwczoraj, kolejnego dnia dostalem potwierdzenie i juz dzis o 10 rano mialem glosnik w Krakowie :)

Nareszcie powrót STEREO :D

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.