Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha CDR-HD1300E chyba the best ??

krell69

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Od pewnego czasu jestem szczęśliwym posiadaczem Stacjonarnej nagrywarki AUDIO Yamaha CDR-HD1300E.która kosztowała kupę szmalu ale nie załuję zakupu.Miałem chyba wszystkie typy CDR audio Philipsa nawet 950 ale ta jest naprawde bardzo dobra.powiem wiecej daje rewelacyjne kopie płyt które wreszcie mozna normalnie słuchać.

Mam pytanie może ktoś wie jak mozna zgrane płyty na dysku twatdym w nagrywarce Yamaha CDR-HD1300E odczytać w komputerze podłaczając go fizycznie jako drugi dysk?

Może ktoś posiada taka nagrywarkę ? może jest jakiś nowy program Yamahy?

Kopie płyt cyfrowych i analogowe sesje muzyczne wypalane na tej nagrywarce są rewelacyjne i jak do tej pory nie spotkałem się z czymś lepszym.

https://www.audiostereo.pl/topic/25829-yamaha-cdr-hd1300e-chyba-the-best/
  • 8 miesięcy później...

Muszę Cię rozczarować jest lepsza pod względem finalnie wypalonej płyty..wymieniłem kondziorki w całej i jest rewelacja..Nie spodziewałem sie takiej poprawy - trudno się przyczepić do duplikatu płyty ..pozdrawiam Piotr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.