Skocz do zawartości
IGNORED

MDF 28 mm do podziału w Gliwicach

tarbog

Rekomendowane odpowiedzi

Będę budował klony Ostinato 2000, więc MDF mógłby mi się chyba przydać. Na razie mam taki problem, że w życiu nie widziałem płyty MDF i nie wiem, czym się to je.

Jeśli dostawca nie jest jeszcze zaklepany, jest w Gliwicach firma Zimex, niedaleko Tarnogórskiej, podobno mają dobre ceny.

hey,

a nie wiecie czasem, gdzie mogę dostać fornir w Gliwicach ? wysyłałem kilka maili do sklepów internetowych ale póki co mineło kilka dni i zero odpowiedzi.

Co do MDF-u można go kupić w sklepie drewno na ul. KRólowej Jadwigi-od razu zamawiacie gotowe wymiary mdf-bardzo szybko realizują zamówienie (1 dzień-czasem w tym samym dniu po upływie kilku godzin)- maja kilka grubości ( napewno 18mm i 22mm)- co do cen to nie sprawdzałem jak się mają do konkurencji.

• 2 tygodnie później...

w gliwicach ciężko , bynajmniej ja nie znalazłem.

proponuje napisać do p. Marka krzemińskiego na adres [email protected], tam możesz zamówić fornir, jest to w piekarach śląskil , wiec nie aż tak daleko, wiec można podjechać . Moga ci nawet dociąć na żądany wymiar fornir. Napisz do pana Marka to spoko gość, ale bądz cierpliwy na odpowiedz -nie odpowiada na maile z dnia na dzień

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.