Skocz do zawartości
IGNORED

Konwersja z DTS do zwykłego audio dla CD

gregin

Rekomendowane odpowiedzi

Mozna za pomoca komputera w jakis sposob przerobic muzyke ktora jest w formacie DTS na normalne audio, takie ktore bedzie czytal kazdy CD (tylko bez straty jakosci)??? Pliki maja rozszerzenie wav, inaczej to ujmujac zeby mnie tu nikt zle nie zrozumial, tj. wav(DTS) trzebaby przerobic na wav(stereo, typowy dla zwyklego CD)

Wiec da sie jakos to zrobic?

Dartman, a jak mam juz pliki na kompie to tym programem da sie je przerobic? Albo majac obraz plyty na kompie w DTSie da sie go przerobic na audioCD? Obraz mozna odpalic programem np takim jak Daemon i bedzie widoczny jako wirtualna plyta w napedzie.

peperoni> no wlasnie hehe;-), ja juz sciagam ten program co podal dartman i zobacze co sie da zrobic. Ja mam dvd jednak jest troche kiepskie i na DTSie mi jeden kanal gra o wiele ciszej-tak ze zabardzo sie nieda sluchac wiec chce przerobic na zwykle audio zeby mozna juz bylo normalnie posluchac.

Strasznie zaawansowani jestescie :) ja na etapie plyt dvd zostalem i przegrywam sobie koncerty z dvd by mogl ich w samochodzie sluchac. Lub do odtwarzacza cd wlozyc bo wydaje mi sie, ze nawet po uzyciu tego programu, kompa i tak wersja cd brzmi lepiej niz dvd na moim panasie s97

witam!

no wlasnie,ma ktos jakies nazredzie pozwalajace zdekodowac dts-a donormalnego wava? sciagna;em sobie obraz plytki Cd nagranej w DTSie i po zamontowaniu obrazu podczas proby odtwarzania na winampie jest tylko super szum.. czy nie wystarcza kodeli jakies?

toc to kretynizm zeby tak popularny format ni ebyl wrecz wbudowany do windowsa...

Coś mnie trafia...:) Moze ktos powie mi jak dokonac konwersji tym programikiem? Oczywiście z dvd na audio? Wrzucam do odtwarzacza płytke, chce otworzyc pliki audio a tutaj informacja , ze nie ma plików IFO (UFO?:))) Na pewno cos chrzane po drodze, ale żeby od razu na wejściu? Prosze o dwa slowa podpowiedzi jak pracowac tym programem lub jkais link z prosta instrukcją... Pozdrawiam. MAciek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.