Skocz do zawartości
IGNORED

Ile waży Wasz sprzęt audio?

opteron

Rekomendowane odpowiedzi

Ja ostatnio wsypałem piachu do swoich kolumn...specjalna komora, ładna zaślepka, kolumna wysoksci 110cm, szerokości 17cm i głębokości 30cm waży 42kg ... ciężko to obrusić , a co dopiero przenieść ...

>lancaster

Zdjecie bardzo sympatyczne ! :)

Wysokie, ladnie sklepione czolo !

(nie tak jak u wiekszosci Tutaj, pewnie - miedzy 12 a 15 mm. ! :)

Szkoda, ze nie jestes dziewczyna !

Ale uwazaj na Jazza ! Jemu, zdaje sie, juz sie pudle znudzily i szuka jakiejs odmiany !

Nie daj sie prowokowac, zaczepiac, jak Ci zaproponuje kupno nowej bluzki, odmow - kategorycznie !

Pozdrawiam

-> Arsen Lupin

Czyzbys chcial zasugerowac, ze uklad Syriusza (o ile ten posiada planety) ma jakies polaczenie z Zabiowolskimi okolicami Grodziska Mazowieckiego? W kazdym razie mieszkasz w calkiem ladnym zakatku Mazowsza :-)

Co do sporu o autorstwo pewnej sentencji, to coz za roznica czy to Kant, czy to Ty, przeciez jako czesci jednego wielkiego bytu, ba rezonujacego w nieskonczonosc w zasadzie jestescie jednym i doprawdy nie ma zadnej roznicy, kto to powiedzial...

Pozdrawiam

>lancaster

"Tak sobie myślę, że skoro i tak wszyscy tytułują AL per atoposie, to może poprosić Lukara o zdjęcie tago bana?"

Nie mam ABSOLUTNIE NIC na przeciwko !

Pewnie, po co te Cyrki !? :)

lancaster

nie razisz mnie ani troche, takze moich uczuc religijnych. Tak sobie tylko zartujemy.

Swoja droga dobrze, ze ten T-shirt nazywa sie Keebo a nie Keebol - moglbys zostac pomylkowo aresztowany. No wiesz, zero tolerancji ;-) No i ta metke mozesz juz zerwac, serio.

pzdrw

soso

>qb_1

>"Czyzbys chcial zasugerowac, ze uklad Syriusza (o ile ten posiada planety) ma jakies polaczenie z

>Zabiowolskimi okolicami Grodziska Mazowieckiego?"

Na to wyglada !!!

>"W kazdym razie mieszkasz w calkiem ladnym zakatku Mazowsza :-)"

Rzeczywiscie, b. tu ladnie, choc niestety, to nie moja posiadlosc, a przyjaciela-artysty, ktorego odwiedzilismy z Malgosia przed 2 dniami !

>"Co do sporu o autorstwo pewnej sentencji, to coz za roznica czy to Kant, czy to Ty, przeciez jako

>czesci jednego wielkiego bytu, ba rezonujacego w nieskonczonosc w zasadzie jestescie jednym..."

Ja to wiem, Ty to wiesz, Qubric to wie, ale mlodziez slucha ! Ona sie uczy !

Nie dal bys sie namowic na zamieszczenie w tym watku Swojego zdjecia ?

W ten sposob, wszystkie rozsypane fragmenty tej mentalnej ukladanki,

majace wkrotce stworzyc Jedna Kosmiczna Swiadomosc, Ducha, Atmana,

poznaly by swoje aktualne postaci ! :)

Pozdrawiam

-> Arsen Lupin

Zdjecie troche malo wysublimowane, poza tym waze mniej niz moj sprzet...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Arsen Lupin, 16 Maj 2006, 17:45

>>qb_1

>

>Tez, bardzo sympatyczna fota !

>Jest w Tobie Cos co budzi zaufanie ! :)

>W tle moj ulubiony typ krajobrazu ! Czy to gdzies w Tatrach ?

Oj, z tym zaufaniem to roznie moze byc, my Kasjopejczycy jestesmy z natury zlosliwi i falszywi, zupelnie jak HIndusi ;-)

Sam bardzo lubie Tatry, szczegolnie wschodnie (kiedys znalem prawie kazdy kamien na Orlej Perci), ale to zdjecie jest z wyjazdu w Smoky Mountains, ktore sa wysokie jak Tatry ale krajobrazem przypominaja raczej cos pomiedzy Bieszczadami a Karkonoszami. Samo zdjecie jest ze szczytu Clingsman Dome (ok. 2300 m n.p.m.), ktory na pewno widac z okolic Syriusza ;-)

Oczywiscie wysokosc, ktora podalem jest usredniona z calego spektrum polozen rezonansowych :-P

Dobra, dobra ty polwiekowy narcyzie, twoja japa pomimo usilnych staran, to zakladania na siebie sukienki, to przyjmowania zalotnej pozy tanca - ma ograniczone mozliwosci marketingowe - czyli praktycznie ich nie ma. Masz jednak zawsze kilka luster, duzo czasu, no i teraz dwie zakladki na forum. LOL.

qb_1 - miałem takiego kolegę w szkole - Kwaskowatego własnie, przyjaźnił się z Betonem (~120 kg wagi) i Wampirem (200 cm wzrostu). Bardzo podobny do ciebie, z Wisły był. Pochodzisz z Wisły ?

>Jazz :-(

Jazz, smutasie z dzialu Marketingu ! Zdejmij te konskie okulary, przez ktore patrzysz na wszystko, z punktu

widzenia sprzedazy (!!!), i chodz sie bawic z Nami ! :) Przestan byc bucem, porzuc ten bufonowaty styl,

a pozwolimy Ci wejsc do Towarzystwa (a zapewniam, ze bedzie - DOBOROWE !)

Pozdrawiam

-> Dudivan

Zdecydowanie nie pochodze z Wisly, nie mam tez 200 cm wzrostu ani nawet blisko tego :-)) Do osiagniecia 120 kg wagi trzeba by mnie dociazyc betonowym balastem...swoja droga musze Ci powiedziec, ze wyglad przyglupa czasem w zyciu pomaga :-)

Dobra Panowie, nie róbmy jazdy. Proponuję otworzyć listę heteroseksualistów na forum. Bi są traktowani jak homo, w końcu nie wiadomo czego się po nich spodziewać;) Prosze o dopisywanie sie podobnie jak w przypadku zamówień częsci lub głośników:))))

Może trochę o kryteriach, można sie na nią wpisać tylko wówczas, gdy nigdy nie miało się kontaktu sex z przedstawicielem własnej plci. W przypadku mężczyzn żadnego robienia laski(nawet po ciemku:)), żadnej penetracji, nawet żadnego buzi z języczkiem(a w wersji pure nawet bez języczka!). Jeżeli komuś zdarzyło się to po pijaku można ewentualnie usprawiedliwic jego zachowanie, ale musi obiecać, że jeżeli wpisze się na listę, to będzie nosił na rękawie zółtą gwiazdę! Pod swoim nickiem na liście powinien też dopisać co też wyczyniał, zeby ludzie wiedzieli co to za zboczeniec!

Tak wiec chyba wszystko jasne:

LISTA HETERO:

1. lancaster

Zawsze będzie można powiedzieć komuś w czasie dyskusji: "hmmmm, nie widzę Cie na liscie"

PS. dudivana będę usuwał z listy notorycznie!!!!;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.