Skocz do zawartości
IGNORED

Ile waży Wasz sprzęt audio?

opteron

Rekomendowane odpowiedzi

Jazz :-), 16 Maj 2006, 19:03

>Nie qb_1, tzn, ze jestem racjonalny.

W jakim sensie? Racjonalnosc nie jest pojeciem oderwanym, moze istniec tylko racjonalnosc w okreslonym sensie...wiec?

Lancaster, skąd wiedziałeś ? :))

Na pierwszym roku porobiliśmy sobie z rummejtem takie wesołe zdjęcia (ale zaznaczam - z ręcznikami wokół bioder) że tam niby ręka gdzieś czy coś... i że niby ktoś jakby się przytula..., no i na paru zdjęciach finalnych w użyciu był wylany na skórę szampon Pantene Pro-V :P

Jednak wpisuję się na listę i to stanowczo bo dzięki tym zdjęciom w zaufaniu pokazywanym wybranym dziewczynom mielismy obaj wieeelkie branie, bardzo wielkie :)))

>dudivan

Na liste mozna sie zapisywac TYLKO po ujawnieniu wizerunku !

Nie migaj sie, tylko dawaj ta fotke ! !

Jak skonczysz, zmien kasete w aparacie i posadz Qubrika na Zydelku !

Musimy miec pelna dokumentacje (ikonografie) !

jar, ja jestem facet z zasadami. Jak mam ochotę puścic bąka , to puszczam:))) Przy tym wszystkim spoglądam z odrazą na najbliżej stojącą osobę:)))) Żartuję, ale czasami lubię sobie popatrzeć jak kazdy przeprowadza nieme śledztwo, hehe. No tak, ale ostatnio już nie daję rady puszczać baków na zawołanie;( Za mało słodyczy!

Wiesz, ja się wychowałem z takimi kumplami, że jak któryś piernął i nic nie było czuć to leciały komentarze w stylu:"spartaczyłeś robotę".

Musialbyś pogadać z moją żoną:)))))

Pozdrawiam

dudivan, to nie przechodzi przez gardło, tylko conajwyżej majtasy nieco przefiltrują.

A co to extra laski nie puszczają bąków? I może nie sikają, nie potrzebują antyrespirantów?:))))

Panowie bez jaj, wiadomo, ze pruty przy jedzeniu to przegięcie, ale niech mi nikt nie opowiada: "ostatni raz bąka puściłem w zeszłym roku, jak byłem w Grecji":)))

Pora kolacji.

Smacznego:)

Mała aktualizacja

LISTA HETERO:

1.lancaster

2.qb_1 - jeden buziaczek bez języczka.

3.dudivan - kontrowersyjne foto(na potrzeby forum wszyscy wierzymy, że to był szampon:)) ).

Nikt więcej?

>dudivan

Musi byc aktualna i nigdy wczesniej nie publikowana !

Nie sciemniaj, tylko smigaj na dworzac do automatu i bez foty nie wracaj !

Ale pewnie nie masz tez skanera !

To idz do sklepu ze sprzetem foto, zrob sobie zdjecie cyfrakiem, karz Sobie zapisac

na dysk CD lub pamiec Flash ! Powiesz, ze musisz w domu sprawdzic, czy odpowiada Ci ta jakosc !

Inaczej, to juz na zawsze przylgnie do Ciebie podejrzenie, ze jestes homo-niepewny !

Opublikuj fote, wyznaj orjetacje, zapisz sie na liste i od razu atmosfera sie oczysci !

Spojrz na Jazza ! Wyznal, ze jest psim gejem i od razu stal sie powszechnie lubiany,

zapraszany do Eleganckiego, Ekskluzywnego Towarzystwa (takiego jak Nasze !),

i od razu ten zakompleksialy chlopina z rzeszowskiego - odzyl, zakwitl, dowcipkuje,

zartuje, stal sie - nie do poznania ! Przestal nawet uzywac tego kretynskiegi : LOL ! :)

Harvi, 15 Maj 2006, 18:32

Co popalasz w tej fajce wodnej?

Widze że bezbłędnie rozpoznajesz szaleńców od geniuszy... Tylko kiedy? Gdy patrzysz w lustro czy gdy się od niego odwracasz???

skoro nie wiesz co... araczej kto to LOL...... to wychodzi na to(w przekonaniu wiekszości internautów) że sam jesteś LOL..............;)

LOL to.... eee.... m...... hmmm.... nooo.... to własnie LOL...............;)))

mysza, 16 Maj 2006, 21:25

>OK. To ile w końcu waży wasz sprzęt? :)

>

>

>Tola (LOL)

LOL nie liczy sie LOL waga LOL trzeba tylko LOL dobrze poLOLowac, czy dobrze zLOLowany system audio LOL lepiej gra? Jaki jest LOL wplyw LOLowania? Czy pojecie LOL to cos wiecej LOL niz zwykly hi-end?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

mysza LOL, wklej fotkę, wyciągnę Cię z tego podejrzanego układu z Bolkiem i Lolkiem.

Swoją drogą wszystkiego bym się spodziewał po bylym pierwszym, ale takie numery?! LOL

jar1, 16 Maj 2006, 21:15

>LOL... to zakrzyczał Bolek jak go Lolek od tyłu..... <

>PS. Podobno Ci dwaj bohaterowie dziecinnych kreskówek tez byli gejami...<

A ja myślałem że byli braćmi...

No ale ja tam głupi jestem komuch, bo bajki oglądałem kiedy Jar1 za srajtaśmą w kolejce stał - i tego dziadka koleikowego co stał przed nim, on od tyłu... i LOL - zakrzyknął dziadek.

PS. Bolek i Lolek to się dobierali do Toli. I nie wiem kim była Tola - wyglądała na kogoś z rodziny... Bardzo nieseksowna dziewczyna - chyba specjalnie taką dzieciom pokazywali w ramach dywersji Gierkowskiego modelu rodziny 2+2 - niszyli pociąg do kobiet już w wieku dziecięcym... To jest dopiero "pedalstwo" ;)

"PS. Bolek i Lolek to się dobierali do Toli. I nie wiem kim była Tola - wyglądała na kogoś z rodziny... Bardzo nieseksowna dziewczyna"--> tak Q masz racje,bardzo brzydka taTola.

Tola.

lancaster,

LOL.

lancaster, 16 Maj 2006, 21:17

>Jak to kul brzmi piszesz sobie jakies zdanie a na koniec "LOL"

Bo jak cós jest takie "kul" to siem po posku krzyczy nie "LOL" tylko - O! KULwa!

PS. Może rozszyfruję ten skrót - wzorem L. Moczulskiego - "Katolicki Uniwersytet Lubieżny"... PETZ z wami...

Znaczy się, PEACE z wami...

mysza, rozumiem baby, że oferta do Ciebie trafia, tylko sie wstydzisz publicznie napisać?

Ach te kobiety! LOL

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.