Skocz do zawartości
IGNORED

Wystawa Audio Show 2006.

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

==> Elberoth

Mam pytanie w sprawie biletu. Czy kupujac bilet za 30 pln bedzie mozna wejsc na wystawe, wyjsc cos zjesc, pojsc do drugiego hotelu, wrocic itd ?? CZy bede jakies ''szykany'' jak w zeszlym roku ??

Mozna wyjść i wejść pod warunkiem, że przed wyjściem damy sobie ostemplować rękę.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Pozwolę sobie zacytować sam siebie ;-)) z forum KAiM. Co myslicie koledzy o tych propozycjach ?

..." Jeszcze komentując lancastera który zaproponował na forum audiostereo pomysł pokazania płytek czy też zmontowanych modułów powstałych na forum. Sam się nad tym zastanawiałem, myślę że to dobry pomysł. Problem był z gablotką ale może pomóc go rozwiązać nasz kolega forumowy cyku który to na co dzień zajmuje się projektowaniem i wykonawstwem stanowisk targowych. Pytanie do ogółu jak się na to zapatrujecie ?

I ostatni pomysł. Generalnie sprzętu wejdzie tyle co wejdzie ale przecież nic nie stoi na przeszkodzie aby z tyłu pokoju urządzić foto galerię twórczości DIY. Nie muszą być to piękne obudowane urządzenia ale też takie bez obudowy (takie najciekawsze) oraz takie nie udane cz wręcz wypalone. Może to kogoś zainspiruje ale też i dla przestrogi Tutaj wystarczy postawić duży kawałek płyty pilśniowej i na to przykleić nadesłane i wydrukowane pliki. Co sądzicie ?"...

>DeTom

Zarówno pomysł z kitami, jak i z galerią fotek są ciekawe do rozważenia. Nie będę się wypowiadał w kwestii realizacji, gdyż nie mam pojęcia kto mógłby się tego podjąć? Możliwości adaptacyjne pomieszczenia są ograniczone - nie wywiercimy otworów w ścianach pod gablotę, a nawet pod gazetkę z fotkami. Trzeba liczyć na kolegów z klubu KAiM. Jesli ktos podjąłby się wykonawstwa takowych, to służę fotkami.

PS.

Jak tam pre do Cube?

Haha , Zydelek & Walery showtime !

To dobrze,że chłopaki się poznają i wspólnie będą DIYować !

Zydelek --Czarny charakter forum audiostereo nie jest taki zły ( poznacie ,sami osądzicie ).

Ja ,osobiście tego sk..........a znam wiele lat i nie narzekam.

Mam też nadzieję na osobisty kontakt z naszym foru-intelektualistą Atoposem!

Ciekawy to pokój zapewne będzie i zapewne najchętniej odwiedzany.

:-)))))

no to co mam zabrac do badania nausznego? jakos nikt sie nie wyraza z zachwytem na moj temat? jedynie lancaster jest troche podniecony! a reszta? widocznie chlopaki nie chca posluchac dobrych wzm a tylko onanizowac sie zwyklymi konstrukcjami.

>senicz

Nikt się niczym nie podnieca - bez względu na to co będzie grało.

Najlepiej zabierz to co uważasz za wyjątkowo dobre - jakiś wzmacniacz (damfak) i źródełko.

Gdyby chciało się Tobie trochę postarać, to przytaszczyłbyś to najpierw do klubu KAiM i byłoby po problemie.

To chłopaki z klubu zadecydują co i w jakiej konfiguracji zagra najlepiej - przynosząc urządzenie wcześniej miałbyś jakiś wpływ na końcowy wybór zestawienia, a tak ???

senicz, trochę? Ja jestem bardzo podniecony!

Tak jak pisał rekin, wrzucaj swoje perełki do KAiMu i daj sie poznać z najlepszej strony.

Fotka obowiązkowa....teraz to nikt sie nie odzywa, a na AS to kazdy bedzie chciał mieć foto z seniczem!

Pamiętaj, że rekin i ja sie na Tobie poznaliśmy, zanim Twój system okazał sie najlepszy na tegorocznym AS!

Łubudubu, niech nam żyje prezes klubu!

Pozdrawiam i nie mogę się doczekać uścisku dłoni.

Sorry, żadnej partyzantki. Był termin zgłoszeń....

Nie wyobrażam sobie sytuacji, aby ktos sobie przyszedł z czyms tam swoim i nagle zaczął podłaczac, bo chce zaprezentować swoje dzieło.

Inni, którzy sie zgłosili - partycypują w organizacji i kosztach !!

>>lancaster

>sencz, trochę? Ja jestem bardzo podniecony!

Jejku, spokojnie ;) bo z tego wszystkiego to nie "widocznie chlopaki nie chca posluchac dobrych wzm a tylko onanizowac sie zwyklymi konstrukcjami" (senicz), ale on sam zacznie się onanizować z Waszego zachwytu ;-)

Pamiętaj senicz, jak już nie możesz i czujesz że dochodzisz to między drzwi i kapciem!! ;-)

seniczu, czy jesteś gotow partycypowac w organizacji i kosztach?

Jezeli nie, to zobowiązuję sie otworzyc wątek pt: "Senicz na Audioshow - być, albo nie być"

W którym postaram sie zebrać fundusze na tą imprezę dla Ciebie.

jar, ile tej kasiory trzeba ustrugać?

Pozdrawiam

lancaster, 26 Paź 2006, 15:16

Kurde nudzisz się czy co. Po cholerę tylko rozmywać wątek w nic nieznaczących pląsach z seniczem. Istnienie damfaka oceniam równie wysoko jak możliwość że smok wawelski był dinozaurem.

>>lancaster, 26 Paź 2006, 15:23

raczej nie. Powiem Ci w tajemnicy że senicz zaczyna mnie nudzić swoimi wypowiedziami - miał zrobić kolumny na AS, to nie bo nie mógł znaleźć tanich głośników, jak mu się takie podsuwało pod nos, to znowu coś nie pasło. W pewnym momencie zaproponowałem że dam mu aparat fotograficzny (jak to się rozżalał że mu żadnen z forumowiczów nie chciał podarować) - wystarczyłoby żeby się zgłosił do mnie w Wawie (baa mogliśmy się nawet gdzieś umówić na mieście) i bym mu go dał. Nie zgłosił się, więc go sprzedałem na allegro za 150 zeta ;-). Teraz mówi coś tam o wzmacniaczach, że przyniesie, pierdu pierdu, on się nawet na AS nie zjawi. Szkoda czasu na niego i jego posrane pomysły. Dobry smak już minął...

senicz, chyba ta podpucha Walerego ostatecznie przesądzi o prezentacji smokfaka na tegorocznym AS?!

Walery, a tak zupełnie serio, jeżeli senicz faktycznie dołoży się do imprezy, to chyba nic nie stoi na przeszkodzie, zeby jego wzmak stanął w pokoju DIY? Albo nawet, zeby go na moment podłaczyc?

Pozdrawiam

senicz, nie moze być, żeby saczek miał rację?:((((

No nic szkoda, bo senicz choć pierdoła, to jednak miło by było poznać.

W kazdym razie seniczu, moja oferta pomocy w ewentualnym załatwieniu kasy aktualna.

Jakby co to pisz...możliwie szybko.

Pozdrawiam

lancaster, 26 Paź 2006, 15:29

>Walery, a tak zupełnie serio, jeżeli senicz faktycznie dołoży się do imprezy, to chyba nic nie stoi

>na przeszkodzie, zeby jego wzmak stanął w pokoju DIY? Albo nawet, zeby go na moment podłaczyc?

Jeżeli dostarczy go do kaim do końca tygodnia i oczywiście pokryje koszty wystawienia,

Ponieważ dobrze wiemy że nie nastąpi to nigdy proponuje zakończyć pląsy.

kaim jest na takim zadupiu ze strach i jechac tam tez strach bo tam bija. W tej sytuacji poprosze jakiegos wystawce o mozliwosc wlaczenia swojego zestawu na ich kolumny. I tyle. Zaraz zadzwonie do Trimex bo wlasciwie tylko oni maja dobre kolumny focala.

Lancaster bedziesz dwa dni na asie? moze bysmy sie spotkali z Mistrzem Waldemarem i pogadali o gluchych?

senicz...po Twojej propozycji nawet gdybym jechał na jeden dzień, zostałbym na drugi.

Troche wydziwiasz z dostarczeniem klocków do KAiM, ale Twoja sprawa.

Ostatecznie i tak nie wiadomo do końca jak to wszystko zagra w pokoju hotelowym...

moze wiec koledzy z KAiM poszli by Ci na rękę i dostarczyłbyś wzmak bezpośrednio do Sobieskiego w piątek?

Ale to oni organizują-ja sie nie wtrącam, z mojej strony to tylko propozycja.

Pozdrawiam

>>senicz

żebyś idąc przypadkiem na AS'06 w baniak nie zarwał.. ;-) W ogóle nigdy nie byłeś w KAiM to skąd wiesz że tam biją, zresztą... co za róznica takiego kolesia i tak nikt by nawet kijkiem nie ruszył ;))

Co do gablotek to z cykiem rozmawiałem i zrobi mi jakie będe chciał (no prawie) w oparciu o zabudowę systemową. Myślałem raczej o czymś wąskim piętrowym, co by dużo miejsca nie zajeło. No ale najpierw muszę wiedzieć co tam będzie leżeć z kitów, płytek. Bo muszę cykowi powierzchnię określić. Ja oczywiście mogę coś wrzucić (zegar, zasilacze, Drakulę, może jakieś pre) co do reszty to muszę się zapytać na forum kto chce się dołączyć. Na pewno widziałbym veterana, msfalcona z ich dużym dorobkiem ale miejsca mozna znaleźć trochę więcej i inni mogą się dołączyć. Musiałbym wiedzieć jednak w najbliższych dniach ponieważ nie chce cykowi zawracać tyłka na ostatnią chwilę.

Pomysł ze zdjęciami nadal podtrzymuje przecież nie trzeba nic wiercić wystarczy tablicę jakąś postawić czy coś.

Monitory zostały w KAiM. Ładnie zgrały się z preampem i monoblokami Jar1. Jako źródło grał AA Lector III, okablowanie Kontech. Jedyne czego brakowało, to nieco cięższych i niższych (50cm) podstawek.

Będę partycypował w kosztach wynajęcia pokoju na prezentację w czasie AS2006.

Pozdrawiam serdecznie spotkanych dzisiaj: awas, Jar1, zdezi, pepperoni, Edward i Hornet.

Papamek

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.