Skocz do zawartości
IGNORED

Wystawa Audio Show 2006.

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

jacch

jestem lekarzem, mam to na codzien czlowieku, ludzie sie rzadko myja i smierdza jak sk***ysyn, niewazne mlodzi czy starzy, po prostu smierdza brudem bo nie uzywaja mydla , taki jest ten pieprzony kraj brudasow i chyba nic tego nie zmieni...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

na lotniskach sa bramki, zeby nie wnosic niebezpiecznych przedmiotow, dlaczego nie ma takich bramek na imprezach typu audioshow, zeby nie wpuszczac smierdzacych brudasow? ze niby jechal taki z katowic 5 godzin i musi smierdziec, tak? bo to mus? to nie mus, to niechlujstwo!

To jest w końcu audio show czy węcho show? Nie ma jakiegoś środka na czasowe stępienie węchu?

Jeżeli klimatyzacja nie będzie działała jak potrzeba, to nawet jak się wszyscy umyją tuż przed, i tak po paru godzinach spędzonych w tłoku i zaduchu będą spoceni. Generalnie to przesadzacie, w porównaniu z dowolnym tramwajem czy o zgroza wagonem PKP Audio Show pachnie jak łąka na wiosnę. I pamiętajcie że należy oddychać ale się nie zaciągać ;-)

bardzo smieszne. powiedzialbym - bardzo smierdzace, gdybym chcial byc zlosliwy. matko boska! XXI wiek i ludzie nie wierza, ze mozna pachniec, a nie smierdziec. ludzie nie wierza, ze mozna pachniec lepiej niz barany, ktore zostawili w owczarni. ludzie nie wierza, ze mozna wierzyc w ladowanie na ksiezycu i elektrycznosc. niech ktos mnie kopnie w dupe, to sam teraz jestem sklonny uwierzyc, ze telewizja jest efektem michnikowego gledzenia.

To chyba leśne dziadki, którym prawowita małżonka d..y daje na zawołanie z klamerką na nosie, mogą się nie myć.

Każden szanujący się kawaler aby mieć branie, czystym być musi i nie śmierdzącym :)

majo, Ty to dopiero pojechałeś po bandzie:)

Ale masz całkowita racje, z tym ze Elberoth odpisał, ze problem był mniejszy w niedzielę.

Tego dnia okna w pokojach były otwarte od samego poczatku imprezy.

Rozumiem, ze czesć ludzi jedzie czasami po kilka godzin, potem biegają po tych piętrach, tip top nie będzie, bądźmy normalni.

Wystawcy też niech będą normalni i wietrzą możliwie często.

Pozdrawiam

"czy dezodorant moze zniszczyć forniry na kolumnach?"

Mój - na luzie. Wypiję Farenheita, a t-shirt bede trzymał zanurzony w adidasie!

Pojade w lekko mokrym, ale co tam;)

Pozdrawiam

To, ze przez AS przewija sie sporo ludzi nie jest argumentem za tym, ze ma smierdziec.

Wystarczy, ze sie ludziska rano umyja, uzyja antyperspirant + delikatnie jakis perfum i skorzystaja z szatni !!!! ( na fotkach z AS '05 widzialem ludzi w kurtkach puchowych).

Jak jeszcze wystawcy otworza okna to juz zupelnie nie powinno byc problemu. To jest przeciez listopad.

->do ogranizatora AS (Elberoth)

Jesli macie jeszcze budżet do wykorzystania to proponuje zakupic do każdego pokoju elektryczny (badź inny) odświeżacz powietrza Ambipur czy cos w tym rodzaju

Pozdr

jacch, 29 Paź 2006, 13:42

>Komplikujecie :(

>A wystarczy się popsikać pod nosem !

>I co ....nikt na to proste i oczywiste w tej sytuacji rozwiązanie nie wpadł ????

Najlepiej taki krem na mentholu jak w prosektorium dają:)))

Jeżeli na AS faktycznie schodzą się goście wyglądający jak pensjonariousze MOPS (czyli jak niektórzy audiofile, co afirmują zakup kabla nad nową koszulę) to ja to pie.............. ten interes. Gdy pracowałem jako terapeuta uzależnień to nawdychałem się smrodku , wystarczy mi na resztę życia.

Rolandsinger, 29 Paź 2006, 13:49

>Jeżeli na AS faktycznie schodzą się goście wyglądający jak pensjonariousze MOPS (czyli jak

>niektórzy audiofile, co afirmują zakup kabla nad nową koszulę) to ja to pie...... ten

>interes. Gdy pracowałem jako terapeuta uzależnień to nawdychałem się smrodku , wystarczy mi na

>resztę życia.

3/4 zwiedzających AS to takowi jak to ująłeś "wyglądający jak pensjonariousze MOPS"

Tak na poważnie proponuję wątek zapachowy zakopać. Myślę, że wystawcy w tym roku wezmą sobie do serca i nie zaniedbaja tego szczególu prezentacji;)

Pozdrawiam

Coś słyszałem, że audiofile z centralnej już zbieraja kasę na bilety na AS. Na perfumy mogą nie zdążyć nazbierać, ale na wejściówkę powinno im się udać przez dwa tygodnie. Taka okazja - 2 dni w hotelu Sobieski za 30zł - a na dworze chłód i pewnie mokro będzie :)

rekin, bez hardcoru pliz.

Organizator ze swojej strony mógłby poustawiac na piętrach jakieś baniaki z wodą.

Niech sobie nawet bedzie platna.

Kiedyś chyba była do kupienie/rozdawali jakieś napoje na piętrach.

W zeszłym roku nie zaobserwowałem.

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.