Skocz do zawartości
IGNORED

Wystawa Audio Show 2006.

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

>mogie przytargać NOSDAC'a XLR (2xtda1543) i/oraz alepha5 i/oraz P1.7, tylko wszystko mam w

>obudowach Open Concept ;) no i jakąś kabelkologię...

O, to sporo sprzetu - w zasadzie kompletny zestaw ;-) A jak dokładnie wygląda ten 'open concept'. Chodzi o to, by nie było niebezpieczne dla ludzi ;-)

heh no mozę być problem, trzeba będzie dac karteczki "NIE DOTYKAĆ, GROZI ŚMIERCIĄ LUB KALECTWEM" i to nie że cos ich porazi tylko jak zepsują to beda mieli ze mną do czynienia heheh

a tak na poważnie to aleph jak twoja ugoda wszystko na wierzchu, DAC bez sufitu i frontu, jedynie P1.7 może być zamknięty... nie mam zdrowia do obudów...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-5385-100004538 1170302878_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jest szansa, ze do Ugody bedzie jakas obudowa ;-) Twonk też forniruje swoje kolumny - to on sie wyłamał ! :-)

Proszę tych, co sie zgłaszali, aby potwierdzili swój udział i zaczęli działać w sprawać organizacyjnych, bo czasu zostało niewiele:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam.

Do wszystkich forumowych wystawców zostały wysłane maile informacyjne związane z AS.

Proszę o sprawdzenie skrzynek pocztowych. Są tam opisane zasady dotyczące dostarczenia sprzętu oraz regulowania opłat za pokój. Oczywiście wszyscy niewystawcy chcący wspomóc przedsięwzięcie finansowo mile widzianie (rozliczenie środków po AS na forum).

Wystawcy, do dzieła!!!

Apartament 701. Jest tam równiez oddzielna sypialnia - od waszej inicjatywy zależy, czy na łóżku zmieszczą sie 2 osoby, czy może więcej :-))))))

Acha - i jest jeszcze wanna !

To razem min. 3 spania :-))))

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

obawiam sie ze obsada glosnikow moze wypasc slabo. Moga dudnic a wtedy caly spektkl z pokazam DIY bedzie smiechowiskiem. Jak rozumiem moja oferta sprzetowa nie jest mile widziana? no moze to i lepeij. Pogadam z jednym z wystawcow to moze udostepni mi czas np. wczesnie rano w sobote na wyklad o znieksztalceniach z przykladami? Kosztem pewnie bedzie reklama jego sprzetu np. kolumn lub kabli ....................... wezme tylko duza sale. Tam przynamniej nie bedzie dudnic. Jesli koledzy chca zafascynowac swoja mysla techniczna i pochwalic sie moga sie srodze oszukac. Tak jak np. Czesi i wielu innych. Oczywiscie zajrze posluchac pogadac moze piwko?

seniczu, co też opowiadasz?????

Zarówno Ty jak i Twoje prodakty są bardzo mile widziane!

Wszyscy czekaja na Twój wyklad, biorę na AS dyktafon-serio.

Tak, ze uzgodnij tylko co dokładnie bedziesz prezentował i przywieź.

Pozdrawiam

wstepnie ustalilem ze w niedz. wieczorem mozna takie cos urzadzic. Warunkiem bedzie zasilanie duzej electry. Na inne sie nie zgodze. No i moje dvd bo te fabryczne no to wiecie jakie sa! Dla kawalu puszcze mp3 a i tak bedzie cie cmokac z zachwytu!!

kochany lancaster!

na wasz pokoj sie nie zdecyduje bo nie mam sladu zachety ze strony wladcow komnaty - jak do tej pory! Wiec byc moze wystawie se w duzej sali. Zreszta nawet w waszej komnacie wpadl bym tylko na prelekcje o roznicy buforow wyjsciowych w cd/dvd i ew. o roznicach brzmienia lampowca z tranzystorowcami hi-end jako lampowca mozna uzyc wlosczyzne unisono lub cos podobnego a i ew. przedstawie hybryde czyli gadki i sluchania tylko na 1h. Co do kolumn to naprawde uwazajcie bo juz widzialem jak Kisiel sie sparzyl na swoich konstrukcjach. No i zrodlo. CD? slabo a bufory na op? slabo.

niedziela bo najmniej ludzi a gosciu co zaplacil gruba kase za sale nie pozwoli na jakies wyglupy. Zreszta zobaczycie sami jaka to jest nuda dla wystawcow taka akcja. Nuda i jeszcze raz nuda. A ci nudziaze co to zanudzaja pytaniami ! nuda nuda nuda!!!!!!

senicz, jak dla mnie wykręcasz sie sianem!

Wszyscy chętni sami się zgłaszali. Wiem, ze Ty ustalasz nowe standarty,

ale w tej sytuacji powinieneś uwazam wykazać inicjatywę.

Pozdrawiam

nie bywam na stereo i nic nie wiedzialem. Ponadto jak sadze komnata jest jakby pocztkiem kariery drogich wystawcow a mnie nie zalezy na wylapaniu chetnych na sprzecik. Zreszta klon tonsila tez nie jest na miejscu w takim miejscu. I chyba dlatego mcgaj nie wystawia swoich gratow na diy bo on juz fabryka wiec? podobnie z Mistrzem Waldemarem i innymi. Taki pokoj to raczej powinno byc zrodlo pomyslow dla przemyslu a nie nieudolne nasladownictwo gotowcow. powinno byc takze wzorem dzwiekowym a na to sie nie zanosi. Zreszta gdyby tak bylo inne firmy nie pozwola na takie komnaty osmieszajace ich drogi sprzet. Bo tak naprawde super wzm diy kosztuje okolo 200zl z trafami i reszta a czesto gra duzo lepeij od wzm za 20-30ooozl. I w tym sek!!!

to wszystko jest komercja nawet ten wasz diy zestaw zreszta jak sie duzi zorietuja ze to desant diy to poprosza o zamkniecie pokoju i juz. Nie eda se robili smiechowiska z wlasnego sprzetu. Napewno by tak bylo gdybym wystawil swoje bajery mfb. Ale zbyt ciezkie do dzwigania a i po co? Dobra spotkamy sie na as2006 to pogadamy ja mam karnet stalego bywalca wiec moge siedziec caly czas.

Zydelek, 23 Paź 2006, 08:54

Jakiego noclegu ? Po zamknięciu wystawy 1. dnia, przyjezdni będą dopieszczać systemy. Ani się spostrzegą, kiedy będzie niedziela, 10-ta rano... ;))

Jakiego noclegu ? Po zamknięciu wystawy 1. dnia, przyjezdni będą dopieszczać systemy. Ani się

>spostrzegą, kiedy będzie niedziela, 10-ta rano... ;))

Systemy będą wypieszczone przed ich wystawieniem :). Na AS mozliwe jest tylko przetarcie kurzu :)

A tak z ciekawości- ile osób bedzie z poza Warszawy? No bo miejsc jak pisze Elberoth razem z wanną "ograniczona" :)

Z rozmowy z Elberothem wynika, że wystawa w tym roku jest wyjątkowo duża i w Sobieskim zajęte będzie wszystko aż po dach :)

Na VII piętrze będziemi mieli prawdopodobnie doborowe towarzystwo (Halcro, Audio Note).

Jestem po wstępnej rozmowie z Jarkiem. Zaproponowałem odsłuchanie monitorów DIY, które są zrobione na ceramicznym wysokotonowcu Visatona i wooferze AurumCantus. We czwartek przywiozę je do KAiM.

Proponuję również dwa ekrany wytłumiające, może przydadzą się do adaptacji pokoju.

Pozdrawiam

Papamek

senicz, dopieszczać to będziemy Ciebie.

Pod warunkiem, ze zaszczycisz swoja obecnością.

O extra segmentach od Ciebie już wszyscy zapomnieli, a uważam ze to szkoda.

Może to byłby wstępniak do twojej wielkiej komercyjnej kariery?

Duży wystawca to Cię tylko wypieści i zostawi!

Zrobisz odczyt, wszystkich powalisz a potem co?

Senicz zrobił swoje, senicz może odejsc?

W pokoju forumowym będziesz miał jak u mamy.

Przywoź damfaka do KAiMu.

Pozdrawiam

wpadne do was podczas wystawy np. w sobote a sprzet przywioze ew. w niedziele na wieczor naprzyklad. Czyli robimy spotkanie z damfakiem tylko dla wybranych co? a moze tego hybryda? wziasc jakas panienke?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.