Skocz do zawartości
IGNORED

4sound we Wrocławiu

mkorek

Rekomendowane odpowiedzi

10.06.2006 tj. w sobotę przy ul. Jaworowej 6a w Delta Studio odbędzie sie spotkanie którego głównym celem będzie prezentacja ustroi akustycznych 4Sound

Spotkanie będzie miało na celu pokazanie wpływu ustroi na kształtowanie akustyki pomieszczenia.

Spotkanie planujemy rozpocząć o godz. 14

Czy wśród forumowiczów są osoby zainteresowane taką prezentacją ??

Wszelkiego rodzaju sugestie mile widziane.

Więcej informacji na temat 4sound na:

www.4sound.pl

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/26615-4sound-we-wroc%C5%82awiu/

Spoko Fr@nzt. Korkowi sie cos pomieszało w zakładaniu tego tematu. Chciał go dac w sponsorowanych, ale mu nie wyszło. Dzwonił do mnie w tej sprawie, żebym mu dał tel. do Lukara.

Także za chwile wątek będzie dobrze oznaczony.

To ja przy okazji zadam pytanko - dlaczego wasza strona 4sound - jest tak malo czytelna - dlaczego brak fotek pokazujacych wasze produkty. Jak mozna skladac zamowienia na cos czego nie widac, a moze ja nie umiem tego zobaczyc - ale to i tak chyba swiadczy o malej czytelnosci waszej strony. Prosze tego nie odbierac jako zlosliwosc z mojej strony tylko jako chec ew. zakupu i zamowienia czegos u Panstwa.

Pozdrawiam kaszanka7

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

>>kaszanka7

pisząc :

Wszelkiego rodzaju sugestie mile widziane...

miałem na myśli sugestie dotyczące przebiegu spotkania

czepianie się co do formy strony uważam za nie na miejscu,

a napewno nie w tym wątku

chciałbym jednak zapewnić że przy dalszym rozwoju strony Twoje uwagi zostaną uwzględnione

Nie bede pisal nic nowego dlatego zacytuje sam siebie i pozostawie to bez zbednych slow:

,,Prosze tego nie odbierac jako zlosliwosc z mojej strony tylko jako chec ew. zakupu i zamowienia czegos u Panstwa".

Niech forum oceni czy ja sie czepiam.

pozdrawiam kaszanka7

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

Witam,

Dostępne będą "miejscowe" wzmacniacze.

Z kolumn stoją kopie JMLab Antea Pana Jacka ze Szczecina, monitory konstrukcji Pana Tomka z Wrocławia, Hyperiony III produkcji Pana Michała z Łodzi.

Źródło - zapowiada się analogowo - gramofonik plus raczej czarne (chyba, że ktoś przyniesie picture disc) płyty.

Nie przewiduje się kopania czegokolwiek pomimo odbywających sie równolegle mistrzostw świata w kopaniu właśnie.

A najważniejszą częścią imprezy, oprócz spożywania elektrolitów, będzie wnoszenie i wynoszenie ustrojów produkcji Marcina - ile sił starczy.

zapraszam

Witold Jaskułowski

Witam,

Jeszcze muszę wspomnieć o kolumnach produkcji Harpia Acoustics, które też mogą uczestniczyć w imprezie.

Nie są zbyt duże ale za to dziarskie.

Czy Ktoś z miłych Forumowiczów planuje przyście na mkorkową imprezę?

Kto oderwie się od kopanej piłki - ręka w górę - proszę o wpis.

pozdrawiam

Witold

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.