Skocz do zawartości
IGNORED

W duchu cenzury..

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

"marynie"* to wyglada...

*dla ludzi, ktorzy jak nie maja sie do czego doczepic i czepiaja sie "ortografi", ortografia zamierzona ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

(choc w Stanach pewnie beda

>protesty niektorych srodowisk !)

I świetnie, im więcej protestów tzw., środowisk' tym więcej kasy.... Potem się im zatka gębę jakąś darowizną - podarujemy im Czarczenię;-)

>Słyszałem kiedyś o Czarze Polesia ale o Czarze Czenii nigdy.

Własnie najwyższyższy czas, aby świat o tym się dowiedział... Zrobimy przedtem Wielką Sprawę wokół Czarczenii - stworzymy istniejące z nieistniejącego... czyli tworzymy marketingowo fantom, jako jedą z najbardziej wartościowych rzeczy na świecie.

A potem, podarujemy......

Gość

(Konto usunięte)

Tak jar-ciu przegiąłem , chciałem tobą wstrząsnąć -tak jakby przed użyciem;)

To co usiłuje ci przekazać dudi i ja pisałem w pierwszym poście to to że są rzeczy których pokazywać poprostu nie można ! I już-podanych było wiele przykładów w tym wątku , a czy kod do takich należy???

No wiesz Maryja jako matka Jezusa nie powinna mieć z nim dziecka , chyba się zgodzisz co do tego:)

W takim razie nie dziwi fakt , że wielu chrześcijan podnosi larum.

Nie ma tu nic do rzeczy czy film dobry czy zły ,sam pomysł takiego wątku maryjnego jest poprostu nie przyzwoity/nie moralny /zły&obrzydliwy!

A co jak się znajdzie kilku oglądaczy którzy będą chcieli oglądać wszystko bo mają prawo?Będzie krew i sado w telewizji?Jesteś za tym?

Poprostu nie wierze , że tego nie rozumiesz:)

Gość

(Konto usunięte)

...atopos dla mnie jesteś durniem , który nie ma prawa bytu na tym forum , jak równierz w realu...

Wyrwane z kontekstu to manipulacja!

A po za tym wszystko się zgadza - jesteś durniem:)

Również cię pozdrawiam.

>No wiesz Maryja jako matka Jezusa nie powinna mieć z nim dziecka , chyba się zgodzisz co do tego:)

Ja sie zaczynam zastanawiac o co chodzi....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Ale przebiegly jestes Jarku !

Chcesz stworzyc pozor, ze Czarczenia nie istnieje, zeby Oni sami z Niej zrezygnowali,

a My zaproponujemy im wtedy 20 $ (jak za Manhattan) ! Powinni na to pojsc !

I tak lepsze 20 $, niz NIC ! I wtedy, Czarczenia - Nasza !!!

>Poprostu nie wierze , że tego nie rozumiesz:)

Widzisz w tym cały problem - Twój osąd w stosunku do mnie jest na poziomie wychowawca - pierwszoklasista. Boisz się, że ja sobie sam ze sobą nie poradzę, co więcej boisz się, że to Tobie może zagrozić i dlatego starasz mi sie odebrac tę wolność samostanowienia o sobie. Sobie jednakowoż tej wolności nie odbierasz, bo uważasz, że jesteś kimś lepszym ode mnie...

Arsen Lupin, 7 Cze 2006, 12:28

>AL, idę jeszcze dalej, kręcąc taki film, obrażając środowiska (szczególnie to własne!) doprowadzić chcę aby Czarczenię nam po prostu podarowao!:-)

>jacch

Nie bylo zadnego "kontekstu" ktory usprawiedliwialby taka ocene !

Swoj wpis umiesciles bezposrednio po wpisie Petera Daniela, ktoremu moj watek o narodzinach Jezusa

sie podobal i nie widzial w nim niczego, co mogloby spowodowac jego likwidacje !

Nie wchodzilismy w zadna polemike ! (nie zamienilem z Toba ani jednego slowa !!!)

Twoj wpis poprzedzala tylko Twoja "wnikliwa ocena" - mego watku :

"....... Zdjęcia narodzin Jezusa - na żywo!......

Albo islamiści , albo domokrązcy - świadkowie czegośtam.......

Jednym słowem dno!!!!! "

Mysle, ze daleko bardziej moglby byc usprawiedliwiony moj poglad na to co sie wydarzylo, np. :

Masz pelne prawo do zycia w realu i wypisywania idiotyzmow na forach internetowych, jacch,

ale jestes dla mnie KRETYNEM, jacch ! (to tak dla wyklarowania sytuacji, nie zywie zadnej urazy ! :)

Arsen Lupin, 7 Cze 2006, 12:21

>Tylko po co Tobie TAKA wiedza, dudi !

>Czakramy to ponoc wymysly ludzi wierzacych w "krowie placki" !

Ja nie wierzę w krowie placki i gardzę ich wyznawcami !

Ja wierzę w samą krowę !

Nie rozumiem tego.

Film jak tysiace innych (ksiazka lepsza o wiele)

Tematyka ciutek kontrowersyjna ale jeszcze daleko chociazby do Ostatniego Kuszenia bo tam to bardziej namolnie bylo ukazywane.

Zreszta ktory z szanownych forumowiczow ma 100% pewnosc ze bylo tak a nie inaczej (obojetnie jaka wersje przyjmiemy). Zdarzenia z przed 50 lat sa juz falszowane i wypaczane a co tu mowic o bagatela 2 tysiacach!!!!!!

Ortodoksi niech wezma pod uwage chociazby inne ewangelie ktore nie zostaly dopuszczone przez KOSCIOL (tak tak cenzurka) nim zaczna psy wieszac na filmie. W kazdej bajce jest ziarenko prawdy i zaden z nas nie ma pewnosci czy jego racja jest sluszna.

Wierzymy w co chcemy, jezeli przy tym zyjemy w zgodzie samym soba i nie krzywdzimy innych to mysle ze nie ma co sie rozwodzic nad istota Jesusa. Obojetnie czyl byl Bogiem, Synem Bozym czy moze "tylko" Wspanialym Mesjaszem to i tak bylby zadowolony z takiego podejscia.A twardoglowie zawsze w historii bylo napietnowane.

Sam widzisz Jarku, (dysponujac taka inteligencja, przewrotnoscia i sprytem), ze my goje, nie mamy

Absolutnie Zadnych szans, aby sie z Wami mierzyc i cokolwiek ugrac dla Siebie - absolutnie krysztalowymi metodami !

Poza tym, Sam przyznaj, ze jezeli nawet TYLKO 50 % faktow, dotyczacych uprowadzen dzieci "na mace" - jest Prawdziwe,

to JUZ niezbyt ladnie to o Was swiadczy !

>Poza tym, Sam przyznaj, ze jezeli nawet TYLKO 50 % faktow, dotyczacych uprowadzen dzieci "na mace" -

>jest Prawdziwe,

>to JUZ niezbyt ladnie to o Was swiadczy !

I własnie o to chodziło, abyć w końcu wypowiedział te obraźliwe słowa. Teraz Czarczenię juz nasza!..

Wobec tak drastycznej zmiany pogladow, dudi, jak obecnie zapatrujesz sie na problem :

Czy Krowa powinna miec dziecko z Jezusem ?!

I czy moznaby to zasugerowac w filmie kryminalnym, bez obrazania kogokolwiek ?!

• Redaktorzy

"No wiesz Maryja jako matka Jezusa nie powinna mieć z nim dziecka , chyba się zgodzisz co do tego:)

W takim razie nie dziwi fakt , że wielu chrześcijan podnosi larum."

Co to za jakieś wierutne głupstwa, ktoś tu ocipiał? Czy wciąż jest mowa o tym samym filmie?

jacch, 7 Cze 2006, 12:22

>No wiesz Maryja jako matka Jezusa nie powinna mieć z nim dziecka , chyba się zgodzisz co do tego:)

>W takim razie nie dziwi fakt , że wielu chrześcijan podnosi larum.

>Nie ma tu nic do rzeczy czy film dobry czy zły ,sam pomysł takiego wątku maryjnego jest poprostu nie

>przyzwoity/nie moralny /zły&obrzydliwy!

Chyba nie zaszkodziłoby Ci, gdybyś chociaż coś przeczytał o tej książce/filmie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.