Skocz do zawartości
IGNORED

dziś 6-6-6

josef

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda Mojego Swiatla na taka Ciemna Materie !

Zamiast w Zachwycie, w Nadziei i z Pokora, spijac Kazde Slowo,

z Moich Pieknych, Proroczych Ust, Istoty - Zjawiska Kosmicznego,

Wy odpowiadacie - malostkowoscia, szyderstwem i drwina !

Zamiast otworzyc Swe Odwazne Umysly na - Przerazajacy, Wspanialy

Ogrom i Zlozonosc Kosmosu, by w szalonym gescie wybic sie na - Kosmiczna Swiadomosc,

Wy, przyziemne robaczki, wolicie rechotac (hue hue hue !) w nikczemnym Samo-zadowoleniu i Pysze !

Ale moze to nie tylko Wasza Wina ?! Moze to tylko ten maly, przebiegly Pan B., zrobil z Was

takie bezwolne, konformistyczne, Ludzkie Szmaty !

Co Wam takiego naopowiadal ? Ze to - Ja jestem Be ? Ze to - Ja chce dla Was Zle ?

Ze, jak JEMU bedziecie Slepo Posluszni, jak bedziecie Mu - BEZGRANICZNIE Wierzyc (bez wzgledu, jak okrutnie

Was potraktuje), jak bedziecie ryczec : "Chwalmy Pana", i w kamiennych bunkrach bic Mu poklony,

to zabierze Was do Raju ? I Wy Mu - Wierzycie ???!!! Na jakiej podstawie ?! Bo tak w jednej ksiazce,

(nie wiadomo kiedy i przez Kogo skompilowanej) - napisane ?! Czy jestescie SLEPI ?!

Czy nie widzicie, ze Pan B. zachowuje sie jak jakis prymitywny, okrutny, murzynski - kacyk !?

Czy nie widzicie, ze to wlasnie ON, chce pozbawic Was Wszelkiej NADZIEI, Ludzkich ASPIRACJI, Autentycznego SENSU,

WSZYSTKIEGO DLA CZEGO - WARTO ZYC !!! Zapewniam Was, ze w tzw. Raju, czeka Was tylko Jedno - Smiertelna NUDA !

JA jestem po Waszej stronie ! Nie musicie bic Mi poklonow, ani Mi Slepo Wierzyc ! Nie zamierzam uczynic z Was - Niewolnikow !

Wystarczy, ze bedziecie Transparentni, Inteligentni, Przenikliwi, Nieustraszeni, Autentyczni, Uduchowieni,

Wrazliwi, Trans-personalni, a przede wszystkim NIE-ZAKLAMANI tak koszmarnie, jak wyznawcy Pana B. !

Przesylam Wam Moje Swiatlo !

Wasz Lucek

...mialem na mysli ten wpis Arsena:

"Szkoda Mojego Swiatla na taka Ciemna Materie !

Zamiast w Zachwycie, w Nadziei i z Pokora, spijac Kazde Slowo,

z Moich Pieknych, Proroczych Ust, Istoty - Zjawiska Kosmicznego,

Wy odpowiadacie - malostkowoscia, szyderstwem i drwina !

Zamiast otworzyc Swe Odwazne Umysly na - Przerazajacy, Wspanialy

Ogrom i Zlozonosc Kosmosu, by w szalonym gescie wybic sie na - Kosmiczna Swiadomosc,

Wy, przyziemne robaczki, wolicie rechotac (hue hue hue !) w nikczemnym Samo-zadowoleniu i Pysze !

Ale moze to nie tylko Wasza Wina ?! Moze to tylko ten maly, przebiegly Pan B., zrobil z Was

takie bezwolne, konformistyczne, Ludzkie Szmaty !

Co Wam takiego naopowiadal ? Ze to - Ja jestem Be ? Ze to - Ja chce dla Was Zle ?

Ze, jak JEMU bedziecie Slepo Posluszni, jak bedziecie Mu - BEZGRANICZNIE Wierzyc (bez wzgledu, jak okrutnie

Was potraktuje), jak bedziecie ryczec : "Chwalmy Pana", i w kamiennych bunkrach bic Mu poklony,

to zabierze Was do Raju ? I Wy Mu - Wierzycie ???!!! Na jakiej podstawie ?! Bo tak w jednej ksiazce,

(nie wiadomo kiedy i przez Kogo skompilowanej) - napisane ?! Czy jestescie SLEPI ?!

Czy nie widzicie, ze Pan B. zachowuje sie jak jakis prymitywny, okrutny, murzynski - kacyk !?

Czy nie widzicie, ze to wlasnie ON, chce pozbawic Was Wszelkiej NADZIEI, Ludzkich ASPIRACJI, Autentycznego SENSU,

WSZYSTKIEGO DLA CZEGO - WARTO ZYC !!! Zapewniam Was, ze w tzw. Raju, czeka Was tylko Jedno - Smiertelna NUDA !

JA jestem po Waszej stronie ! Nie musicie bic Mi poklonow, ani Mi Slepo Wierzyc ! Nie zamierzam uczynic z Was - Niewolnikow !

Wystarczy, ze bedziecie Transparentni, Inteligentni, Przenikliwi, Nieustraszeni, Autentyczni, Uduchowieni,

Wrazliwi, Trans-personalni, a przede wszystkim NIE-ZAKLAMANI tak koszmarnie, jak wyznawcy Pana B. !

Przesylam Wam Moje Swiatlo !

Wasz Lucek"

Nieco po czasie, bo po co straszyć bojaźliwych... ;) Łobrazek:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ta babcia nie słucha DJ Riizkia :(

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Trochę po czasie, ale przedmiot ponadczasowy:))))))))))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.