Skocz do zawartości
IGNORED

Meridian, Krell, Accuphase i Luxman

Bald

Rekomendowane odpowiedzi

Utrata reputacji niektorych marek, w tym czesto Marantza, jest najczesciej niechlujstwo w "modyfikacjach" i psucie oraz brak szacunku do urzadzen przez poprzednich wlascicieli. Grono "mlodych i ciekawskich" po prostu "musi" zajrzec do wnetrza i cos "ulepszyc". Niestety najczestszym efektem ulepszania jest zepsucie urzadzenia, i/lub nastepujacy katastroficzny spadek wartosci przedmiotu na wtornym rynku.

Zgadzam się z opinią Jazza. Grono "Nawiedzonych Gniewnych" w ramach radosnej twórczości "tuningowej" najczęściej niszczy prawdziwe wartości tkwiące w firmowych produktach.

Szkoda, że ich natarczywe marketingowe działanie często dominuje na Tym Forum, a głosy ich wszechwiedzącej krytyki kierowane są w stosunku do obiektywnych wypowiedzi.

• 3 miesiące później...

Za 10tys nabyłem marantza cd14 i pm 14KI w stanie "jak nowy"(pudełka papiery itp).Za te pieniądze nie kupisz lepiej brzmiącego zestawu,czasami pojawiają się na allegro takie okazje,choć ja kupiłem od znajomego.

Ja proponuję następujący CD na ebayu aukcja nr120037317502 oraz 330032040800 naprawdę solidny sprzęt używany w rozgłośniach radiowych swego czasu na forum były o tym ochy i achy no i na resztę sporo zostanie

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

tez ok ale to wiekowy sprzet, w przypadku cd szczegolnie krytyczne sa lasery. Nie wiem jak ten wzmacniacz gra,daje glowe ze cd pojdzie za 250-300 i wzmak za conajmniej 400...ja bym proponowal to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

dwie pierwsze pozycje zamkna sie ponizej 800 euro, monobloki gora 700...znam ten sprzet i jest to rewelacja za te pienieadze. starczy na cd i dac tez z AVM....no further questions

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.