Skocz do zawartości
IGNORED

używka do gainclone

uwe300

Rekomendowane odpowiedzi

>lancaster

Jakiego skladnika , lancaster masz wiecej : BETONU czy MOHERU ?

Innymi slowy : TEPOTY czy MITU !

Nie rozumiesz CPUNIE, ze Ty CALY CZAS - HALUCYNUJESZ !!!

(za pomoca Swojej pieprzonej - serotoniny !)

ZLE, jak atopos nawali sie harmalina, DOBRZE jak lancaster nawali sie - serotonina !

Typowa filozofia Kalego, z "W Pustyni i w Puszczy !

Tylko, ze jeszcze do tego - Ty robisz to w sposob - BEZWOLNY (tak Ci kazali, a Ty nie smiesz oponowac - Przyrodzie !)

Mnie - Przyroda robi rozne fajne Rzeczy ! :) Bo To JA jestem PANEM, zalosny niewolniku serotoninowy !

AL - przeczytaj sobie coś z Ouspeńskiego - wtedy będziesz wiedział jakim jesteś panem wszystkiego ;) Będzie i mistycznie i coś się nauyczysz za jednym razem :)

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

AL "A poza tym, harmalina i Tank - poszerzaja Swiadomosc !"

To siedź tam sobie nawalony harmaliną tani ćpunie:)))

Najlepiej zalany betonem, będziesz tworzył z nim monolit;)

marko3T, pisałem wcześniej jak zabawnie AL reaguje na Lukara, Jazza i moją skromną osobę.

AL, i jak tu z Tobą poważnie rozmawiać?

Nie odpowiadasz zainteresowanym na najprostsze pytania;(

Nie masz do tego mocy, czy jak?

Zarzuć no tam na szybko ze dwa plastry tego zielonego, co to Ci się wydaje, że ucieka.

am, am, am, mój Ty kwiecie;)

AL, niezła teoria, ale jak możesz to ocenić?

Jak to tam z tą zieloną herbatą i koniakiem? Dowiemy się wreszcie jak zbija serotoninę i podnosi harmalinę?

Pod kazdym swoim wpisem powinieneś dodać pod wplywem jakiegp środka aktualnie jesteś.

To ulatwi rozpoznanie INTENCJI;P

Pamiętaj: Jeżeli ktoś Ci zaproponuje odwyk, to znaczy, ze jest z NIMI w zmowie!:)

Rambo, może powiedz coś o Ouspeńskim.

To jest łatwo dostępne? Kiedyś chciałem za radą kolegi graafa poczytać o kabale, ale w bibliiotece kobieta tylko na mnie dziwnie popatrzyla, kiedy o to zapytałem:)

Nasz hero-AL wyraźnie zaniemógl w tych upałach;)

AL - jeśli lubisz żwawszy styl -C.Castaneda - też dowiesz się jaki z Ciebie pan wszystkiego, nawet jak się naja5rasz niewiele to zmieni;)

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

>lancaster

Myslisz lancaster, ze TAKIE informacje, publikowalbym na tym forum, ot tak !?

Zeby rozmaite Jazzy, jacchy, graafy, krzychy, parantulle i inne niedowarzone

"umyslowosci" sie tym nawalily ?! To dopiero mielibysmy - BELKOT !!!

Ouspeński - no cóż pewne spojrzenie , że w znaczącej części jesteśmy automatami i nawet tego sobie nie uświadamiamy. Są wg tego autora sposoby by dojrzeć nasze położenie jako istot - automatów. To skrót dość powszechnego poglądu. Niektórzy wariaci by to zrobić np. zaciskają pięść i czekają aż im wyrastające paznokcie przebiją dłoń (to tak trochę spłyciłem ;) ).

>Rambo

Teksty Castanedy znam w calosci (w oryginale), mam tez Jego niepublikowane zapiski, o roslinach halucynogennych Peru i Ekwadoru !

Poznalem go osobiscie, na poczatku lat 70-tych w miejscowosci Cajamarca (w Peru), a nastepnie widzialem Go jeszcze raz, na pograniczu

Ekwadoru i Peru, wsrod Indian Yagua i Hivaro ! Tam tez dostalem "na pamiatke" jego notatki, ktore mial juz przepisane na maszynie !

Mam tez, zrobione tam - Jego zdjecie, ale prosil, zebym w zadnym wypadku go nie publikowal (robil wokol Siebie aure "tajemniczosci" ! :)

Tak, ze JEGO filozofie, znam z pierwszej reki !

AL- no to znając pojęcia Tonal i Nagual wypisujesz takie rzeczy ???? Jak to pogodzić z tak dogłębną znajomością Castanedy?

sorki- bardziej wierzę w teorię chaosu więc raczej z tymi ścieżkami Pana to ciężko mi będzie dalej dyskutować :)

>Rambo

To chociaz postaraj sie mniej WIERZYC roznym zewnetrznym teoryjkom, a uwierz bardziej w Siebie !

Wystartuj od Siebie !

Czy udalo Ci sie kiedykolwiek zmienic polozenie Swej swiadomosci wobec "punktu scalajacego", np. tak, aby zobaczyc - W CALOSCI - Siebie ?

AL - moze być podejście Castanedy. Crowley`a itd. Dla mnie jest w tym nieco prawdy (subiektywnie patrząc :) ) i sporo niepotrzebnej bufonady. Chaos jest prostszy i dla mnie działa i to najważniejsze ! A sprytne i zawiłe teoryjki staram się już omijać. Obecnie mogę sobie na to pozwolić :) Tobie też życzę jak najprostszego podejścia i najlepiej jeszcze weryfikowalnego :)

>Rambo

Co do prostoty - zgoda !

Co do weryfikacji - niemozliwe !

Co do Castanedy - oczywiscie ! :) On sam - smial sie z tego !

Rzeczywistosc jest NIEPRAWDOPODOBNIE PROSTA !

Ale NIEPRAWDOPODOBNIE TRUDNO jest wpasc w stan TAKIEJ PROSTOTY ! :)

Lupino, matole, znowu sie popisujesz. Twoje fantazyjne anegdotki idioty wedrownika zujacego liscie coco sa kompromitujace. Opowiastakimi o drugsach mozesz dzisiaj karmic glupkowate pindy z prowincji. Spozniles sie 40 lat. Juz nie jestes cool. Teraz jestes zwyklym bufonem-swirem. Ty osle, narkotyki sa fajne wsrod nizszych klas spolecznych, nie ma w nich nic dobrego. Nie pisz mi teraz o swojej inspiracji po nawaleniu sie, jestes starym pierdzielem usilujacym zrobic wrazenie tanimi opowiastakami o cpaniu. Pogranicze Peru i Ekwadoru bylo u ciebie wywolane wychlaniem litra spirytusu za smietnikiem w Lomiankach pod Warszawa. LOL

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.