Skocz do zawartości
IGNORED

używka do gainclone

uwe300

Rekomendowane odpowiedzi

jar, mówisz, że AL pochłaniał te wszystkie "nieczystości" o jakich pisze również fujarą?

fiu, fiu, pod wpływem grzybów faktycznie niemożliwe staje się możliwe;P

AL, miszczu odpowiedz na pytanie, albo EOT. Wielkie ćpaki nigdy się nie kryli ze swoim hobby, drobnica cierpi na chorobę zaprzeczeń:)))

>Jazz

Moje zdjecia wsrod indian Campa, Yagua czy Hivaro z Ameryki Poludniowej, znajdziesz w wielu ksiazkach - albumach.

np. "Poszukiwanie zagubionych Swiatow" (Arkady), wiec nie kompromituj sie dalej, tym - bajdurzeniem ! :)

>Moje zdjecia wsrod indian Campa, Yagua czy Hivaro z Ameryki Poludniowej, znajdziesz w wielu

>ksiazkach -

O, to ten lekko czarniawy i nagi chłopaczek z wywalonym brzuszkiem z niedojedzenia, to TY?

AL

> Co do weryfikacji - niemozliwe !

może źle się wyraziłem albo źle mnie zrozumiałeś. Życzyłem Tobie raczej umiejętności wykorzystywania prostych prawideł, które są i można zobaczyć skutki a nie przyczynę ;) ...a poza tym po co skupiać się na przyczynie - strata czasu ;)

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Dobra, dosyc tego pseudo Kapuscinskiego nacpanego wsrod guerillas w gorach Peru. Lupina, ty osle, poniewaz ja bardzo lubie sie smiac, masz teraz skomentowac fragment "WSZEDZIE, nie tylko w Szkole". LOL

"Arsen Lupin

13 Cze 2006, 21:25

>Jazz

O "Zamojskim" - slyszales ?

Moj dyrektor i wychowawca, Jan Gad, trzymal poziom bardzo twarda reka !

Rygor byl ABSOLUTNY ! Niespotykany w innych warszawskich Liceach !

Stroj uczniowski obowiazywal WSZEDZIE, nie tylko w Szkole !

(lacznie z czapka z daszkiem i metalowym emblematem Szkoly !)

Prezentowalem sie w nim tak okazale, ze pewnie nawet kiedy przechodzilismy

obok siebie, po prostu - nie smiales na mnie spojrzec !

A ja tez nie patrzylem w dol, na takich jak Ty !"

Alez nie, ten to wlasnie - Castaneda ! :)

Ja - to ten w namiocie Wodza, uswiamiadajacy jego najmlodsza corke,

co do wyzszosci bialego czlowieka, i zadzierzgajacy z nia BARDZO BLISKIE

WIEZY Polsko - Peruwianskiej Wspolpracy Kulturalnej i wzajemnego DOGLEBNEGO - Poznania !

(Ty lancaster, tez jestes z Poznania, wiec powinienes to zrozumiec ! :)

>Jazz

Nie bardzo wiem, co tu komentowac !?

W Ameryce Pd. stroj uczniowski juz mnie - NIE obowiazywal ! (zreszta bylem wtedy juz PO maturze !)

Co do Twego glupawego smiechu, to Cie doskonale rozumiem ! Coz Ci innego pozostalo !?!

ALe musiałeś zaje...e wyglądac w tej czapce z daszkeim. Jak nie przymierzając daszeńka.

Taki apodyktyczny:)))) Karcony, karny i musztrowany. Nie dziwota, że jak dopadłeś dragi, to nie mogłeś sie oderwać;)))

Tylko na pyatnia mógłbyś odpowiadać, bo faktycznie przy całej sympatii jaką darzę Twoje majaki i Ciebie to jest wyjątkowo nieeleganckie.

Jazz, jak to co? Uświadamiał babcie wodza i okoliczne dziuple.

No i ćpanko...AL, i tu mógłbyś zacząć swoją opowieść.

Czy to było świadome, czy może szaman dla checy zrobil Ci "nieświadomkę"?

Lupina, ty osle, jestem toba zawiedzony. Tak jak z zasady i natury jestes zawsze matolkowaty, tak teraz nie bedac nawalonym przestajesz byc humorystyczny. Ja bardzo lubie kiedy piszesz o czapkach z daszkiem, mundurkach wodzach, o swoich filmach i slawie. Lupina, walnij sobie pare pillsow, lyknij cos w koncu, bo bede zmuszony cie w koncu wylaczyc.

>Jazz

Nie ma sprawy, Jazz ! Nie mam nic do ukrycia !

Zapytales kiedys, dlaczego wyrazilem sie, ze to "moj" wychowawca ?

Otoz trzeba Ci wiedziec, iz laczyly mnie z Gadem, wyjatkowe (w skali Szkoly) - "stosunki" !

Facet "zywiolowo" mnie - nienawidzil ! (cos jak Ty ! :). Widocznie nieswiadomie odkrywalem,.

jego skrywane kompleksy (znow, tak jak u Ciebie !)

Potrafil wypatrzec mnie z kilkuset metrow, i jak Pershing ku mnie - wystartowac !

Zblizywszy sie na odleglosc ok. 20 cm., skanowal moj wyglad z niesamowita rozdzielczoscia,

i niemal ZAWSZE, udalo mu sie wypatrzec jakies odstepstwo od doskonalosci, jaka pragnal

we mnie - wpoic ! Przez 4 lata, byl moim wychowawca i jednoczesnie nauczycielem jezyka polskiego,

wiec, niewatpliwie odcisnal na mnie Swe pietno !

Wystarczylo aby emblemat na czapce posiadal odstepstwo od idealnego pionu, rzedu kilku stopni,

i juz bylo sie zawieszanym w Prawach Ucznia, a rodzice wzywani na przesluchanie !

Brak tarczy mogl zakonczyc sie - "wilczym biletem", a surowe represje spotykaly kogos, kto mial

ja przyszyta niezbyt gestym sciegiem ! Dialogu z Rodzicami uczniow - nie tolerowal !

(nie bylem tego swiadkiem, ale raz pobil kluczami do Szkoly, jednego z nich !)

Bicie, szczegolnie dobrze Mu wychodzilo (byl wczesniej - bokserem, pozniej - ksiedzem ! :)

W Szkole bylem lubiany i obdarowywany kanapkami, z powodu tego wlasnie, iz na mnie skupiala sie

cala uwaga Gada, i koledzy chcieli mi to jakos - zrekompensowac !

Podczas pojedynczej godziny lekcyjnej, potrafilem dostac od Gada - KILKANASCIE ocen niedostatecznych !

Odpowiednio, za - "bezszczelnosc", za - "ironiczne milczenie", i wiele, wiele innych nieprawosci z mojej strony !

Na koniec tzw. "okresu", Gad wlasnorecznie wypisywal (a charakter pisma, w przeciwienstwie do charakteru

jako czlowiek, mial nawet znosny), moje "oceny na okres" ozdabiajac kartke okazjonalnymi wierszykami

Swojego autorstwa, lub komentarzami do wystawionuch przez Siebie - 46 ocen niedostatecznych z jezyka

polskiego, w rodzaju : "Rekord Szkoly i Wojewodztwa" ! :)

Cichym marzeniem Gada, bylo pozbycie sie mnie ze Szkoly, ale ze pochodzil z Sandomierskiego i slyszal troche

o moim Ojcu, oficerze AK, strzelajacym sie z UB jeszcze do 1955 roku, mial stad do mnie, pewna - slabosc !

Ufff ! Moze wystarczy tych wynurzen ! Na swiadectwie maturalnym, z jezyka polskiego mialem "troje", jak zreszta

z wszystkich innych przedmiotow, oprocz chemii z ktorej zawsze mialem 5, mimo iz nie uczeszczalem na zajecia,

(cielecy zachwyt nauczycielki, po tym jak jedyny ze Szkoly startowalem i wygralem Ogolnopolska Olimpiade Chemiczna !)

Tak, ze - fakt ! Ledwo przeczolgalem sie przez mature i bylem, co tu ukrywac, jednym z najgorszych jezeli nie -

NAJGORSZYM - uczniem w Szkole ! :))

Pozdrawiam Fanow !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.