Skocz do zawartości
IGNORED

Zmiana autka

jozwa maryn

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chodzi o chlebek francuski i kuchnię, to sam wiem najlepiej osobiście. Bywam tam bardzo często i włóczę się po knajpkach, bowiem kocham dobrze zjeść.

Najlepszy chleb taki prawdziwy jest wyłącznie w Radzyminie u Godlewskich- tradycyjna receptura i kilkuset letnia tradycja w wypieku.

Również AMEN.

:):):)

Przeplatający się w wątku kierunek francuski ma sens, bowiem auto to nie wino :):), które jak jest zbyt stare to również jest niesmaczne a ma wartośc wyłącznie kolekcjonerską.

Kupno auta starego uwazam za taki sam błąd jak wzięcie za zonę staruszki z którą co raz trzeba chodzić do lekarza i wołać pogotowie. :):):)

Mając stałą pracę, stanowisko liepiej zaciągnąć kredyt i cieszyć się świerzyzną. Nie powiecie Panowie, że lubicie w kolejarza z dupeczką się zabawiać... ? No to dlaczego lubicie jonki?

Jozwa ! - wybierz dzikę młódkę jak zyzio !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-54-100009028 1170296408_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mi wystarczy wersja z 17-calowym felgami i oponami 225/45 R17 :) Niestety, wersja 3D Type S dopiero od lutego '07 w Polsce, ale jak tylko będą zapisy na to auto jesienią wpłacam zaliczkę, bo na 5 D obecnie trzeba czekać 3 miesiące - nowy Cif jest ogromnym przebojem w Polsce, Europie i USA, kto się nim przejedzie, dotknie znakomitych materiałów wykończeniowych lepszych niż w Audi A3, czy posłucha bdb fabrycznego zestawu audio zrozumie dlaczego......

Kilka dni temu moj przyjaciel kupil swojej zonie jakies kompaktowe Renault 1.6L? za 56Kzl - LOL. Wnetrze ponizszego moze nie jest wymarzone, ale za taka cene? Z trudem odchodzilem nie kupujac, tylko, ze nie jest mi za bardzo potrzebny. Za tyle stali, za ten silnik, za gabaryty i marke, to jest jak za darmo. Domagajcie sie od Toyoty Polska tego samego. Wedlug mnieej st to rewelacyjna wrecz oferta tej marki. I te fajne kolory!

4X2 AT V6 $21,710

4X4 MT V6 $22,890

4X4 AT V6 $23,300

Engine 4.0-liter DOHC 24-valve SFI VVT-i V6

239 hp @ 5200 rpm;

278 lb.-ft. @ 3700 rpm

Ignition Electronic, with Toyota Direct Ignition System(TDIS)

Transmission 5-speed electronically controlled automatic overdrive (ECT); 6-speed manual (full-time 4WD model)

Drivetrain Rear-wheel 2WD or part-time 4WD for automatic transmission models; full-time 4WD for manual transmission models; automatic limited-slip differential (2WD model)

Suspension High-mounted, double-wishbone front suspension and stabilizer bar (click here to see how IFS works); 4-link rear suspension with lateral rod with coil springs and stabilizer bar (click here to see the rear suspension in action)

Steering Power-assisted variable-gear rack-and-pinion

Turning circle diameter --

curb to curb (ft.) 41.8

Brakes Power-assisted 4-piston front/2-piston rear ventilated disc brakes with Anti-lock Brake System (ABS) with Electronic Brake-force Distribution (EBD) and Brake Assist [1]

Vehicle Stability Control (VSC) [2] Standard

Traction Control Standard

Active Traction Control Available (4WD model) (click here to see A-TRAC in action)

Ukryta Zawartość

post-961-100009021 1170296418_thumb.jpg

post-961-100009022 1170296417_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

oto żółtek

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zydelek. Subaru jest moze fajne, ale nie maja niczego w tej klasie (czystej terenowej konfiguracji za te cene). Sugeruje pojezdzic, porownac, dojsc do wnioskow wartosc - koszt zakupu. Kierujac sie slepa religia markowego zabobonu mozna faktycznie wyjsc na idiote.

Tego typu Toyota w Polsce kosztuje chyba więcej niż Subaru Forester (99.000) za które mogłem kilka miesięcy temu kupić nówkę z rocznika 2005. Ręczę i jestem pewnien różnicy na korzyść Subaru :):)

Jazz- jeździłem i jestem pod pełnym wrażeniem.

Podobnie jak na rajdach królują Subaru i Mitshubishi reszta daleko z tyłu.

Subaru ma regulowaną wysokość zawieszenia i łączy w sobie cechy miejskie i terenowe.

W kazdym razie widze ten model jako znakomita oferte. Szkoda, ze boczne tylnie okna sa nie tylko "fixed", ale o wiele mniejsze wewnatrz niz to sugeruja zdjecia - co moze byc problemem na dlugich trasach dla pasazerow za kierowca, tyl jest nieco plytki, ale to jest wynikiem wysokiego zawieszenia, latwy do czyszczenia, prosty w konstrukcji oraz "odkomputeryzowany".

I tu się mylisz:):)

Różnica to hamulce i wycisk sprzęgła. Jeśli masz wątpliwości- to odsyłam do serwisu. Właśnie będąc na ostatnim rajdzie Polski- Mikołajki długo rozmawiałem na ten temat z serwisantami (między innymi) mojego auta Mitshubishi :):)

Jazz:)

Cały czas jednak bierzesz pod uwagę cę nie w Polsce.

Za cenę tego wózka w Polsce w USA kupisz Patfiingera Nissana więc...

Jesli mowa o atrakcyjności to należy przyjąc ceny dla danego kraju. Ja mówię o cenach atrakcyjnych w Polsce ty jesteś marzeniami poza nią :):)

Pozdr. bo kłótnia i sprzeczki do niczego nie prowadzą.:)

A na własny ślub 82 r. to byłem wieziony rodzinną limuzyną :):) I to było w Białymstoku :):)

Niestety nie ma go w Europie. Ten model jest produkowany w USA, w Ohio.

Zyd, nooo, od razu trzeba bylo tak mowic. Ja myslalem, ze ty mowiles o tym jak tam oni z Paris jada na te Sahare, tam pomiedzy wielbladami po pustyni rajduja, a ty mowisz jak sie scigacie wokol Golebiewskiego o flaszke i potem siedzicie w saunie z kielbasa.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.