Skocz do zawartości
IGNORED

Zmiana autka

jozwa maryn

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli nie dość że:

1. Nie znasz się na autach- umiejąc jedynie bezrozumnie czytać dane.

2. Mieć kompleks i niedowartosciowanie, ze mimo upływu lat coś tam umknęło:)

3. Jakiś odruch wymiotny wzgledem kobiet- przeważnie krytyka ich urody, co odbieram nie tylko ja jako upodobanie do płci tej samej :)

4. Ogólnie chcesz robić wrażenie faceta na wszystkim sie znającego- a znasz wyłącznie rajd Paryż Dakar, nie wiedząc, że rajd w Mikołajkach to ranga międzynarodowa. W przyszłym roku mistrzostwa świata na tej trasie itd. itd.

L.A- to nie pępek świata koleś. Kika razy w roku jeźdzę po świecie nie mówiąc o ameryce i nie robisz swoją osobowoscią na mnie żadnego wrażenia. Zwłaszcza zamieszczane zdjecia z okien blokowisk. Mój wzrok skierowany jest na ogrody rezydencji oddalonych daleko od smieciowych centrów.

Dobranoc- może ktoś jeszcze Ci cos napisze wylewając kubeł zimnej wody.

Zydelek, Hahaaa..posluchaj, ja faktycznie nie znam sie na samochodach. Kupuje te ktore mi sie podobaja i na ktore jest mnie stac. Poza tym przeciez ci do jasnej cholery napisalem, ze ten tam, o ktorym tak bakales, ze nim jezdzi jakis Hlasko jest lepszy i ma lepsze hamulce czy jakis inny gwizdek, wiec powinienes byc dostatecznie zadowolony. W ogole to chodzilo mi tylko o kolor bo teraz jest moda na zolte i ja taki chce poniewaz mi sie podoba.

A ja tobie serdecznie zycze wygrania pucharu w miedzynarowym ranga rajdzie samochodowym w Mikolajkach niecierpliwie czekajac na kulminacyjny moment kiedy w radosci polewasz sie Dom Perignon bedac jednoczesnie calowanym na podium przez sliczne, zlotowlose niewiasty z Bialostoku, usmiechajac sie radosnie pod czapka z napisem "SUBARU" etc, etc...

Przepraszam, co to jest wycisk sprzęgła?:) No tak, w salonie z klatką bezpieczeństwa sprzedają, wybebeszone, ze strasznie głośnym wydechem przelotowym, z dolotem, takimi felgami i oponami, kubełkami itd Doprawdy, nie wiedziałem. Apropo Hołka, ostatnio wspominał że jego Subaru to ok 250 000E, kolega chyba kłamał że kupił taniej w salonie:)

Hiena-> sam system hamulcowy to 25000zł., do tego inne rury wydechowe, opony na daną nawierzchnię. Natomiast ogólnie auto z salonu jest tym samym autem. Z ceną może i nie przessadził:):) być może ma klatke ze stopu złota:):)

Zydelek. Poniewaz sadzisz, ze jestem homoseksualista, to raczej sobie odpuszcze i unikne potencjalnego ataku z twojej strony odmawiajac zaproszenia. Tak naprawde to wole kobiety. Powodzenia na "rajdzie".

• Redaktorzy

Jazz, świetny pomysł, bierz błękitnego Sokoła Millenium i wygrywaj! W nim tkwi więcej, than meet eyes, zupełnie jak w jego słynnym imienniku, należącym do Hana Solo. Zwłaszcza resory ma iście rajdowe - potrójne, z ciężarówki.

• Redaktorzy

"sromnoscia nie grzeszysz."

Nawiasem mówiąc, nikt nie zwrócił uwagi na ten cudny passus. No, Jazz, przyznaj się, grzeszysz czymś takim? Może warto??

Haha..moje nowe beemwu jak nazwal je moj kolega w stolicy jest tzw "tureckie" poniewaz jest oznaczone cyfra "3" i nie ma niestety takiego passusa co dmucha w tylek przez perforowana skore, wiec bedzie chyba trudno grzeszyc. Jozwa, ale z wklejaniem zdjec jeszcze poczekaj do momentu kiedy woz juz bedzie twoj. Ja w swoim braku skromnosci i nieuwadze przekroczylem wczoraj limit i musze czekac z dalsza zabawa do sierpnia.

• Redaktorzy

mam pytanie do specjalistów od Volvo, dotyczące oznaczeń. Na prywatnej stronie poświęconej serii 900 znalazłem oznaczenia wersji 940, przy czym diesle opisane były jako GL D, GL TD i GL TDI. Natomiast w realnym życiu miałem do czynienia z dieslem, mającym na tylnej klapie oznaczenie GL i drugim, GLE. Co jest grane? Czy opis na zadku nie musi zgadzać się z oznaczeniem wynikającym z rodzaju silnika, i dotyczy tylko, np., klasy wyposażenia?

oficjalne wersje silnikowe znajdziesz pod

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

xajas

www.jaschiks.com

Ukryta Zawartość

Na 'zadzie' :-) tej bryki oznaczenia GL itd to oznaczenia które mówią o ewentualnym wyposażeniu (elektryka itp). Nie było w 9xx silnika TDi - zawsze D albo TD (turbo) o pojemności 2,4l.

Wersja 2,8l wychodziła w serii 7xx - silnik Renault'a ... porażka.

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

Oznaczenia motorów z literką BxxxF/FT (benzyna ); i D24 i D24T. Tu jest więcej o klekotach:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

Bedac dobrych kilka lat temu z kuzynem na jakiejs gieldzie samochodowej, byl nawet peep show, wiec pewnie jedna z bardziej prestizowych w okolicach stolicy, jakis fajny bolek zachwalal Wojtkowi jakis tam samochod, otwierajac maske, pokazujac dlugo czysciutki silnik i poswiecajac sporo czasu na elokwentne opowiesci o jego mocy, mlodym wieku i czekajacych go jeszcze wyczynach. Nagle stala sie rzecz niewyobrazalna. Facet puscil z rak maske, klapa zatrzasnela sie idealnie, ale przy tym uderzeniu spadlo godlo tego szlachetnego pojazdu i wpadlo do blota! Sprzedawca oczywiscie skomentowal, ze nie najmniejszego problemu, szybko zanurzyl dlon do mulastej kaluzy i uspokajal, ze na pewno sie znajdzie. Takze Jozwa, wszystlo mozna nalepic, ale rownie dobrze wszystko moze tez szybko odpasc.

jazz chcialbym zobaczyc avi z tego wspanialego spotkania w trakcie ktorego passus ze skory dmucha Cie w tylek Ty.... wydymancu ... Ty niegrzeczny chlopczyku z LA:))))))))))))))))))))))))))))

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

ten autobus nazywal sie

CIU-CIU

i stal tam tlum ludzi,takich jak ..... hehe.

koles przy wejsciu informowal,ze papier jest w kabinie i zeby nie po scianach.

na tej gieldzie to wszyscy sie starzy handlujacy znali.teraz wszyscyprowadza albo salony,albo komisy.

jak popadalo to owszem bylo bloto,jak nie padalo byl kurz.

Jazz,a cala ameryka jest wyasfaltowana?????????te zdjecia co powklejales z lamborgini,to jak na ameryke straszne dziadostwo i Ciebie tam zanioslo???????????

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.