Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ten potencjał mieliśmy zawsze, w końcu trafił się trener który umiał to poukładać.

Nie kłócił się z nikim, tylko powoli budował drużynę.

Nie chciał Wlazły, trudno, gramy bez niego.

Zbudował Kadziewicza, który zamiast grać ogony stał się równorzędnym playmakerem obok Zagumny.

Nigdy polacy tak przekonywująco nie grali -oby forma do igrzysk nie uciekła.

nic dodać , nareszcie odpalili .... a do euro drużynę idiota przygotowywał

Niesamowite!Nie mogłem uwierzyć,że mamy tak dobrą drużynę.

Są rzeczy na świecie, które nie podlegają władzy Donalda T.

Brawo ! Amerykanie nie mieli szans !

Amerykanie są bogaci, nie muszą dorobkiewiczować na piłce żadnego rodzaju.

Alez pieknie, indywidualne nagrody tez chlopaki zgarneli max. Gratki

747

Jak znosisz ten sukces siatkarzy?To prawdziwy cios dla Ciebie!Czy przyszły już instrukcje z centrali jak ten fakt interpretować?

Widziałem ;)

Sukces nieprawdopodobny.

Pamiętam jeszcze złote czasy polskiej siatkówki za Wagnera.

Potem długo polscy zawodnicy mieli mentalność łajzy...

Wreszcie widzę świadomość własnej wartości, zadziorność i przez to walkę.

Oby tak zostało.

Drobnym zgrzytem było zdanie wypowiedziane przez jednego z siatkarzy; "jak przegramy to w końcu tylko sport".

Nie!

Przegrać można z przypadku. Zazwyczaj trzeba wygrywać, tylko takich się szanuje...

747

Jak znosisz ten sukces siatkarzy?To prawdziwy cios dla Ciebie!Czy przyszły już instrukcje z centrali jak ten fakt interpretować?

Mylisz mnie z kimś drogi Kolego.

Donald T., jest trenerem?

Bronisław K., szefem związku piłki siatkowej?

Donald T., miał tu Mistrzostwa Europy, jeszcze tydzień temu, gdzie jego sukcesy, miliardy wyłożone, szef PZPN, wybrany, selekcjoner reprezentacji wybrany, wszystko z PO i co?

Mija tydzień i sukces ma Pani Radwańska, którą przygotował i prowadził jej własny Ojciec, a nie jakiś związek tzw "polski", tenisowy, żenada.

Kolejny dzień i sukces mają siatkarze, bez miliardów wydanych na przygotowania.

Czyli Polak potrafi, jak się mu nie przeszkadza.

A w osiąganiu takich sukcesów przeszkadza państwo Donalda T., Bronisława K. i ferajny.

Pan też jest przyczyną, że takie sukcesy są rzadkością i zdarzają się od święta.

To pan podtrzymuje ten zbrodniczy system, wraz z swoimi kolesiami, dokarmiacie seryjnego samobójcę, który skutecznie pilnuje aby dalej trwała geopolityczna marginalizacja Polski i tworzenie obszaru pracy słabo chronionej na terytorium RP.

Ale pieprzysz.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Uważam, że Kolejny Wielki Sukces Polskich Siatkarzy jest również Wielkim Osobistym Sukcesem Głównego Gospodarza! Nie da się tego zanegować i zdezawuować! Gdyby nie osobista troska Donalda Tuska...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dlatego polscy siatkarze zostaną przyjęcie przez Pana Tuska i Pana Komorowskiego.

Pan Tusk już zapowiedział przebudowę Orlików na boiska do siatkówki…

... tylko nie to! Trzeba go natychmiast odwieść od tego zamiaru! Przecież jego przeciwnicy z miejsca zarzucą mu nieodpowiedzialnie, że chce zniszczyć polska siatkówkę - bo przecież przez Orliki polska reprezentacja nawet z grupy nie wyszła!

Wielki sukces Siatkarzy jest wielkim Sukcesem Siatkarzy i tyle!Nie dorabiajcie do tego gęby bo schodzicie do poziomu osobnika 747.

A swoją drogą to ja też bym chciał się z nimi spotkać.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Wielki sukces Siatkarzy jest wielkim Sukcesem Siatkarzy i tyle!Nie dorabiajcie do tego gęby bo schodzicie do poziomu osobnika 747.

To już z Wielkiego Gospodarza POżartować nie można?!

Dobre.

Poziom osobnika 747.

O takim poziomi proszę nawet nie marzyć, geny, geny, jeszcze raz geny, drogi Kolego, trzeba było urodzić się jako posiadacz wysokiej jakości genów, a tak tylko język opisowy panu pozostał Szanowny Panie Wojciechu Iwaszczukiewiczu.

brawa dla Anastaziego że potrafił stworzyć drużynę, która w końcu ma mentalność zwycięzców, nie pęka w koncówkach setów i nie odpuszcza

pamiętam jakieś 10 lat temu jak siedziałem po nocach oglądając transmisje w TV, kiedy to w lidze światowej na 4 mecze z Brazylijczykami wygraliśmy 3 (niezapomniane ataki z 2 linii Szczerbaniuka i Świderskiego, świetna gra Murka, Papke-go i innych, wtedy wydawało się, że mamy świetny zespół), a wtedy nikt z nimi nie potrafił wygrać, ale sukcesu nie było tzn. medalu,

kolejny przykład którego nie zapomnę to finał Ligi Światowej (może to była ta sama edycja LŚ, nie pamiętam) gdzie w półfinale graliśmy z Serbią, dwa pierwsze sety wygraliśmy, w 3 secie prowadziliśmy znaczną (chyba ok. 8 punktów) przewagą punktów, Serbowie mieli już nietęgie miny, już żegnali się z finałem, wystarczyło dowieźć na spokojnie wynik do końca seta i bylibyśmy w finale i co? coś się zacięło w głowach naszych zawodników i praktycznie wygranego seta przegrali i przegrali cały mecz, a później przegrali także mecz o 3 miejsce

tak że wielki szacun dla Anastaziego

747

Też uważam,że wiele aberracji umysłowych ma podłoże genetyczne.Ale nie przejmuj się niedługo to się da leczyć.

Od kiedy jesteśmy kolegami?( i to przez duże K)

Tusk za 100mld trzy mecze zorganizował dla reprezentacji w piłce nożnej, a tu masz ci pech, ojciec Pani Radwańskiej przygotował córkę do sportu i w finale weembledonu sobie gra, siatkarze też 100mld nie widzieli a wygrali ligę światową.

Kontrast do klęski Euro 2012 nie do przecenienia.

Wojciech Iwaszczukiewicz

Traci pan tylko czas.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.