Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie są kryteria zamykania tematów

stempur

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie chciałem dodać wpis do tematu "Kolce podkładki czy absorbery" i ukazał mi sie wpis, że temat zamkniety. Czy mógłbym poznać przyczynę zamknięcia tematu?

Mam nadzieję, źe nie stało się to po wpisie kogoś takiego jak parantulla, który nie potrafi dyskutować a we wszelkich tematach, co do których ma zupełnie blade pojęcie - siciówki, stoliki, podkładki - natomisat skutecznie je zaśmiecia swoimi wpisami, że to nie działa. Mam pytanie do Lukara i moderatorów: czy nei lepiej zablokować możliwośc pisani osobom niezainteresowanym wdanym wątkiem, niż zamykać wątek? Pojawiło się w nim kilka ciekawych wpisów i nie wykluczone, że byłyby kolejne merytoryczne a nie parantullowe.

Stempur

PS. Przez przypadek wpadło to do zakładki Analog, proszę o wywalenie tego z Analogu

No własnie na pewno dlatego go zamknęłi ten temat, że taki on był mądry i ciekawy. I gdzie Ty biedaku teraz znajdziesz wolnych słuchaczy...

Przykro mi, że popsułem Ci samopoczucie, ale ten o stolikach jeszcze sie trzyma na powierzchni. Może tam spróbuj błysnąć jakimiś odsłuchami porównawczymi czarodziejskich wynalazków jak na przykład... No nie wiem, może jakies podkładki pod kapcie, które izolują sprzęt grający od bicia serca żywego człowieka. Przecież nie od dziś wiadomo jaki to ma wpływ na zakłócenia przepływu prądu w tych waszych magicznych sieciówkach.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

stempur, 21 Sie 2006, 00:22

Pojawiło się w nim kilka ciekawych wpisów i nie wykluczone, że byłyby

>kolejne merytoryczne a nie parantullowe.

Niewykluczone? Toż to pewne jest, że by się pojawiły. Jeszcze tyle zostało do odkrycia, poprawienia, testowania... Tylko kompletny ignorant a do tego głuchy jak pień gumową piłeczkę nazwie gumową piłeczką a gościa, który za nią zapłacił 5000% wratości i jeszcze na dodatek słyszy jak ona gra... Nie chce mi sie naprawdę. Ide spac.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

-> parantulla,

Masz rację, idź spać. Ty i tak jesteś głuchy jak pień i nie wiadomo po co szpanujesz po tym forum swoimi klockami, "jajecznymi standami", pustą chatą i tatuażami... Od dawna dziwię się, po co Ty tu siedzisz i jaki masz w tym cel...

-> stempur

Przecież mówiłem Ci w sobotę, że trzeba się powoli, acz skutecznie zwijać z tego forum. Tu o sprawach sprzetu audio i niuansach tej pasji niewiele juz mozna przeczytać/napisać... Teraz nadszedł czas AL i "jego klubu najzajedlejszych inteligentów", tam debata trwa w najlepsze... Inne wątki natomiast sukcesywnie będą zamykane - MODERATORZY DO DZIEŁA - zakładka stereo czeka na Was!!! I to by było na tyle... ;-(

Popieram Stempur`a!!!Nie jest wyjściem z sytuacji zamykanie wątków,ale usuwanie wpisów BEZSENSOWNYCH :o)Trzeba karać wpisywaczy,którzy nie mają co robić,znudzonych swoim życiem osobistym,potrafiącym jedynie zaśmiecać te forum! :O) Lukar and Kompaness oto głos ludu :O)

Wątek nie jest (już) zablokowany.

Bardzo prosimy natomiast o rzeczowe wpisy na temat kryteriów. Powinno to nam pomóc w sprawnej i jak najmniej inwazyjnej moderacji.

1. Jeśli to możliwe oznaczać czerwoną czcionką (jako ostrzeżenie) wpisy przekraczające granicę dobrego smaku, ocierające

się o Chamstwo również osobiste wycieczki (chyba, że za przyzwoleniem zainteresowanych kulturalnie i dowcipnie)

2. Jeśli to nie zadziała następnym krokiem byłaby informacja o ewentualnym "delete" wpisu i spełnienie "groźby".

ad.1 Należałoby określić dokładnie co jest dobrym smakiem na forum, aby nie było wątpliwości. Chamstwo - myślę, że

wiadomo o co chodzi.

Pozdrawiam.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

stempur,krzych

Zwijać się albo pisać krótko i nie odpowiadać na zaczepki, bzdurne wpisy i inne bluzgatory.

Oczywiście w jakiś sposób odbije się to na mniej doświadczonych uczestnikach forum, bo uwierzą w jedynie słuszne racje, ale trudno... wszystko do czasu, potem sami zechcą wyrobić sobie zdanie i zaczną słuchać a nie wczytywać się w pierdoły.

Po co te cale gadanie i zajmowanie czasu. Wystarczy trzymac sie REGULAMINU... Tam wszystko jest...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

abudzik, masz oczywiście racje, ale jak widzę bluzgi parantulli w co trzecim wątku, to mi już nerwy puszczają.

Moderatorzy, inżynież - kryteria są proste: wpisy powinny być na temat. Oczywiście można się nie zgadzać, nie słyszeć, nie wierzyć, ale należy unikać osobostych wycieczek, krytykanctwa i obrażania innych. Mówi zrestą o tym regulamin.

krzych - ale ja bardzo lubie to nasze forum, co na to poradzę

Stempur

xniwax, ale wymuszenie przestrzegania REGULAMINU ukrociloby wiele rzeczy nad ktorymi teraz sie zastanawiacie... A tak to mozecie sobie zakladac nastepne watki typu "Jakie sa kryteria banowania" :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Ja nie będę żadnych wątków na te tematy zakładał. Zresztą każdy kto czyta wpisy wie co go interesuje, a że są ludzie którzy piszą ciężkie głupoty i czytają tylko takie (z lżejszych głupot można się pośmiać co najwyżej) - no cóż.. Ja traktuję forum jako jedno ze żródeł informacji i w pewnym sensie rozrywkę, a jeśli sam mam jakąs informację, spostrzeżenie to się nimi dzielę.

Powyższy wpis proszę potraktować ogólnie. :-)

-> abudzik

zacytuję stempura "masz oczywiście racje, ale jak widzę bluzgi parantulli w co trzecim wątku, to mi już nerwy puszczają." ;-)

-> stempur

mehehe... ja też lubię to forum ;-)

Ten temat, tak samo zreszta, jak ten o mederatorach zdezintegrowanego, zostanie niedługo pewnie zamknięty.

Tak, zdecydowanie, narusza punkt 13 regulaminu:

13 Na tym forum nie piszemy o:

* polityce

* religii

* filozofii

* i innych tego typu tematach kompletnie nie związanych z audio

I dlatego ten regulamin jest DOBRY !!

jar1, 21 Sie 2006, 12:36

> * i innych tego typu tematach kompletnie nie związanych z audio

>

>I dlatego ten regulamin jest DOBRY !!

bo tylko jar1 pisze WYŁĄCZNIE o tematach związanych z audio

(inni się szlajająąą)

> Jar1

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

? - ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>po fuja nam bocznica :O)

Jestem za secesja BOCZNICY od pograzonego w recesjii STEREO! ;)

>Leszek

>a w ogóle to poco nam audio :O)

Brawo Leszku !

Uchwyciles sama ISTOTE problemu ! :O)

Przeciez to tylko arbitralnie poczyniona UCIECZKA przed - NIEOKRESLONOSCIA Istnienia !

Cos ODWRACAJACEGO nasza UWAGE od podstawowych pytan, takich jak :

Kim jestem ?!

czy...

Co TO Wszystko ZNACZY !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.