Skocz do zawartości
IGNORED

Czy Moderatorzy, sa - idiotami ?!

VaBanQue

Rekomendowane odpowiedzi

Już jakiś czas przebywam na tym forum i dlatego identyfikuję pewne powiązania między niektórymi uczestnikami forum, od towarzyskich, przez handlowe po uczuciowe. Pewne rzeczy mnie rażą, w szczególności nierówne traktowanie szeregowych członków forum w porównaniu z tymi, co to zbliżeni są do trzymających władzę. Dawałem temu wyraz w postach publikowanych tutaj. Z drugiej strony wiem, że jedynym sposobem na tzw. ?wypaczenia? jest powstrzymanie się od pisania, lub dalej idąc, od czytania audiostereo.

Nie wypowiadam prywatnej wojny, bo przy obecnej hierarchii i działalności non-profit tego forum, przysługuje mi pełna dobrowolność uczestniczenia w życiu tegoż.

Dlatego nie pochwalam wielowątkowej zadymy wywołanej przez mocno udzielającego się wielonikowca. Ów wielonikowiec zaczynał bardzo ładnie, choć z pewną dozą wyraźnej nachalności, vide obsługa fotograficzna pewnej uroczystości wręczania. Publikował zdjęcia i identyfikował osoby bez należytego w takich przypadkach przyzwolenia osoby ?dającej? twarz. Potrafił też zachowywać się bardzo fair i pisać bardzo piękne posty. Pamiętam jego bardzo wyważony i świetnie podsumowujący dyskusję post w wątku o tożsamości koteczka. Po prostu uznanie. A obecnie... delikatnie pisząc - słowotok.

Wykorzystując to co napisałem w pierwszym akapicie, powoli upewniam się, że wielonikowiec posiada wadę wzroku, powiedzmy zeza, a może astygmatyzm lub aberrację i to nie sierotkę, i niekoniecznie chromatyczną.

>Nowy2

Koteczku !

Zeby cos pochwalac albo tez nie pochwalac, nalezaloby chyba najpierw wiedziec,

co wlasciwie jest tu grane ! Wnioskujac z Twego postu, nie masz o tym - zielonego pojecia (co do innych kolorow - rowniez !).

W czym upatrujesz moja nachalnosc na imprezie Lukara ? Impreza byla - otwarta ! Wiele osob robilo zdjecia !

Nastepnie POPROSZONO MNIE o te zdjecia w Lukarowym watku ! Wiec o co chodzi ? Czy byles uczestnikiem tego spotkania ?!

Jedyny zarzut zostal mi postawiony, gdy przekleilem wczesniej opublikowane na forum zrobione przez siebie zdjecie

Jozwy Maryna do innego, sasiedniego watku ! W miedzyczasie zrobiono mi przy innej okazji kilka zdjec bez mojej zgody, ani nawet

wiedzy, i mimo ze wyszedlem na nich okropnie, nie pytajac mnie wcale o zgode - opublikowano je ! I wszystko bylo - w porzadku !

Mimo, iz gdyby to ode mnie zalezalo, nie dopuscilbym do tego, nie mam absolutnie zadnych - pretensji ! Mial wg. mnie, ten ktos - prawo !

Zdjec ktore zrobilem na imprezie z Lukarem bylo o wiele wiecej, lecz czesc z nich nie byla specjalnie korzystna dla sfotografowanych,

wiec nie opublikowalem ich ! Sam niedawno wzbranialem sie przed zidentyfikowaniem jazza, az tu dostrzeglem podpis pod zdjeciem

nie mojego autorstwa stwierdzajacy ze oto Jazz wlasnie wrecza tuner - Lukarowi ! Tak, ze to chyba gruba przesada z tymi zarzutami !

Co do slowotoku, to wracamy do punktu pierwszego ! A skad Ty mozesz wiedziec, co to wogole - jest ?!

Moze podobnie jak to czyni malarz, przygotowuje sobie "grunt" , podmalunek, materie w ktorej DOPIERO ZACZNE - dzialac !

A moze...1000 innych rzeczy ! Charakterystyczne dla tego forum, jest mowienie komus - kim on jest i ocena tego co robi,

bez jakichkolwiek podstaw do takiej oceny !

I napisz prosze, o co chodzi z ta zezowata sierotka ! :)

Pozdrawiam

>VBQ

Dobra, 20 paskudników należy zalać postami, ale czy postronni maluczcy to przeżyją? ;-)

Dziękuję za przypomnienie o Twoich opublikowanych juz zdjęciach na forum. W wolnej chwili przeglądnę je i zapewne naocznie przekonam się czy nie jesteś dotknięty widoczną wadą wzroku. :-)

Skoro, jak twierdzisz, wypelniasz teraz kanwę, to ciekawe co w końcu Ci z tego wyjdzie... może Tratwa Meduzy, Samosierra, Bitwa pod Postami, albo jaka Panorama Forumowa.

W innym wątku pisałem o usuniętych postach przez tego, którego imienia nie wolno wymawiać. Skrypt usuwający post wyrzuca go z widoku i nie mozna do niego dotrzeć ze spisu wątków, jak i po numerze. Natomiast obsługuje go wyszukiwarka. Jeśli znasz jakiś charakterystyczny fragment usuniętego postu, to wyszykiwarka wydobędzie go z odmętów forum i wyświetli w niezmienionej formie.

Pozdrawiam i przechodzę na pozycję lekko zniecierpliwionego obserwatora.

>Nowy2

Rzeczywiscie metoda o ktorej mowisz - dziala ! :)

Niestety wydaje sie bezbledna tylko w wypadku wyszukiwania pojedynczych wpisow

zawierajacych podana fraze ! Przy probie przejscia do tematu wszystko "wylatuje w powietrze",

badz tez daje jekies dziwne wyniki !

Na przyklad gdy wpisalem w wyszukiwarke fraze : "A co z ironia" autor : atopos,

wyrzucilo oryginalny wpis !

Gdy kliknalem w : pokaż cały temat Inteligencja, Ironia, Pozory

wyrzucilo jakis wpis o ktorum nawet nie wiedzialen, ze sie tam znajdowal, a nawet sladu

oryginalnego, uprzednio juz przeciesz cytowanego - wpisu !

Jakas fraza dudivana, przywrocila mi jego wypowiedz w : "Co To Wszystko Znaczy", lecz klikniecie

w : "pokaz caly temat" - zawrocilo mnie do - aktualnej strony glownej Bocznicy !

Myslisz, ze jest mozliwe odtworzenie i zapisanie KAZDEGO usunietego do tej pory watku ?! :)

Pozdrawiam

Możliwe, ale zważywszy na Twoją płodność musiałbyś mieć iście benedyktyńską cierpliwość, co z kolei kłóci się wyraźnie z 6 wyrazem w tym zdaniu. Nie możesz przejść do wątku, bo takie działanie blokuje skrypt. Niewysłowiony kiedyś ustawił źle skrypt liczący ilość postów i po delecie na samym początku wątku licznik wskazywał wartości ujemne. Taki fakt pysznie koreluje z Twoim zamiłowaniem do niecodziennych zjawisk. Niewysłowiony mimo, że informatyk to mimo wszystko też człowiek.

>Nowy2

>" ... informatyk to mimo wszystko też człowiek."

Ja tam nic, przesadnie ludzkiego w Nim nie widze !

Czyli, nie tylko blyskotliwie inteligentny, mistrz cieniej, lekkiej ironii,

ale tez - geniusz programistyczny, potrafiacy stworzyc "wartosci ujemne" etc.

Rzeczywiscie : piekne i niecodzienne !

Dobrze, ze wogole opowiada nie po stronie (jakichkolwiek) - Wartosci !

VaBanQue, 29 Sie 2006, 14:16

>>liamk

>

>Myslisz, ze to Cos zmieni ?!

>

>No dobra : "Dlaczego Moderatorzy sa - idiotami ?!

Bo tak?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>jar1

To bylo tylko Twoje zgloszenie, AKCES do Konkursu ! Zeby wygrac, musialby to byc - EKSCES !

Pamietaj, ze jest jeszcze foxbat, a i z pewnoscia inne texty (eseje, filmy, animacje), dopiero - naplyna !

Termin zakonczenia Konkursu, nie zostal jeszcze ustalony !

Proponuję wykonanie eksperymentu: "Lukar goes VaBanQue"

W ramach tego ekstrementu proponuję obdarować znaczkami "M" kilku uczestników obecnego wątku (z założycielem - rzecz jasna). Powiedzmy, że po tym wydarzeniu czekamy miesiąc i patrzymy jak się nam ekstrement udał.

Po tym czasie każdemu z obdarowanych będzie łatwiej odpowiedzieć sobie na pytanie: " Czy Moderatorzy są idiotami?" - każdy odpowie sobie sam, a jeśli odważy się podzielić swoim przemyśleniem z resztą forum, to tyż bydzie git.

W odpowiedzi na temat, NIE. Moderatorzy nie sa idiotami, sa to zmanipulowani ludzie.. Najlepszym moderatorem jest dla mnie czlowiek ktory zrzekl sie na wlasne zyczenie tego ''' przywileju''.

>Najlepszym

>moderatorem jest dla mnie czlowiek ktory zrzekl sie na wlasne zyczenie tego ''' przywileju''.

Ty harvi nie jesteś trendi ;-) On po prostu nie wywiązał się z pokładanego w nim zaufania. Zawiódł na całej linii i okazał się człowiekim małej wiary w misję do spełnienia dla dobra ogółu i nie dostosowanym do sprostania nowym i wiecznie żywym ideom!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.