Skocz do zawartości
IGNORED

Zaczęło się dość niewinnie

Nowy2

Rekomendowane odpowiedzi

Muszę tkwić w domu i więcej siedzę na forum. Zauważyłem sporo pozamykanych wątków. To dzisiaj, a wszystko zaczęło sie tak niewinnie w lutym br.

Luty 2006 - przekazanie upominku L....... na spotkaniu w...; uczestnicy w większości zgodnie z tunerową listą + osoby towarzyszące. W trakcie imprezy wiele osób robiło zdjęcia.

Wybór poimprezowych cytatów z wątku LUKAR KLOC.

Fr@ntz 13 Lut 2006, 20:09 "No i ciekawe KIM BYŁ ten lekko wystraszony FOTOGRAF z CAŁKIEM PORZĄDNYM SZKIEŁKIEM.'

Fr@ntz 14 Lut 2006, 13:45 "no i ktoś w końcu wie KIM BYŁ TAJEMNICZY FOTOGRAF? PSTRYKAŁ NON STOP a rezultatów nie widać ;("

maka 14 Lut 2006, 14:34 "Musi robił fotoreportaż dla prasy, pytanie jakiej?"

Public enemy 14 Lut 2006, 16:05 "Witam Wszystkich ! Po raz pierwszy na forum i od razu taka wpadka ! Okolo 80-ciu zdjec ze spotkania, ktore obiecalem przeslac

Lukarowi - po "zrzuceniu" na zewnetrzny dysk Fire Wire, przygotowaniu, oczyszczeniu itp. - padlo "na sztywno" razem z calym dyskiem ! Pomimo wielu "standardowych"

oraz "mniej standardowych" prob ich odzyskania - na razie - Fiasko ! Moze cos sie jeszcze uda, ale chyba, jak mawiaja Francuzi "marne chanse" ! :(

Na drugim dysku, zostalo ok. 30 odrzutow - zdjec, z roznych powodow - nieudanych (nieostrych, zle skadrowanych itp.) Jesli uda mi sie cos z nich wybrac (chocby fragmenty), to zamieszcze je pojedynczo, bo nie bede juz nimi Lukarowi glowy zawracal !

Jeszcze raz przepraszam za zawod ! :( ...PS. Nie odzywalem sie tak dlugo w zwiazku z tzw. "karencja" na forum !"

Public enemy 14 Lut 2006, 17:39 ">Fr@ntz Oczywiscie ! To pierwsze o czym pomyslalem ! Problem w tym, ze KARTA I "SZKLO" byly NIE MOJE, w miedzyczasie zostala z 5 razy sformatowana i jesli specjalne oprogramowanie potwafi fotki odzyskac, to jest szansa, choc watpie, zeby to bylo mozliwe !"

Fr@ntz 14 Lut 2006, 18:24 "MIAŁEŚ NAJLEPSZY "SPRZĘT" na wręczeniu i szkoda by było gdyby fotki z niego się po prostu "zmarnowały".

To ja wprowadziłem duże litery z powodu braku podkreślenia lub wytłuszczenia tekstu.

Bryk dla nielubiących czytać.

Nieznany nikomu osobnik, nota bene z karencją na forum, pożycza porządny sprzęt fotograficzny i udaje się na wpółzamkniętą imprezę by non stop pstrykać foty. Obiecuje "solenizantowi" dostarczyć zdjęcia, po czym przepada. Nagabywany przez uczestników spotkania ujawnia się na forum twierdząc, że fotografie zrzucone na dysk przepadły i zostało tylko 30 sztuk nieudanych (nieostre, żle skadrowane itp.).

Wydaje mi się, że wygryzłeś Toma Cruise'a (teraz to pestka!), wcieliłeś się w rolę Williama Harforda i grasz w sequelu Kubrickowego "Oczy szeroko zamknietę". ;-)

Arsen Lupin 2 Wrz 2006, 23:27

>No no, zaczyna sie bardzo interesujaco i tajemniczo ! :)

Po Twoim wiście pomyślałem, że taka mogłaby być zajawka do wspominanego wyżej sequela. Jeśli pomysł się sprzeda, to 50 % masz jak w banku. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.