Skocz do zawartości
IGNORED

Tuning CDP-991 w Wawie

Fr@ntz

Rekomendowane odpowiedzi

Ponawiam wpis bo ..

CDP 791 jest koszmarny

Zero przestrzni, basu .... (własnie posłuchałem paru płyt i na moje nieszczęście po analogu a teraz słucham CDP na słuchawkach)

Na pewno wymaga tuningu i to poważnego

Dino jak z pracy wróce to sięodezwe w sprawie tunningu 791 ... ja mam 710 to w sumie to samo i jużpo pierwszych modach kasował mojego starego 227ES po mocnym tunningu. 710 i 791 to dobre CD jak za te pare zł. Ale więcej niż350 zł w sumie nie warto do niego inwestować bo za 400 zł ma się Arcama.

co do fazy prawego kanału, wg schematu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - DATAR z DF przechodzi przez inwerter, DATAL wchodzi bezpośrednio do DAC'a, dlatego jest to na opie prawego zamienione, w jakim celu sony to zrobiło to nie wiem, niech ktoś bardziej obeznany się wypowie.

pozdrawiam,

W.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 1 rok później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.