Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki zestaw do 2500 zł

romcost

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie ...

W najbliższym czasie zamierzam kupić zestawik kina domowego tak w cenie do 2500zł i mam problem...

Po przejrzeniu forum wywnioskowałem, że dla audiofila sprzętu za te pieniądze nie dostanę, ale w tej cenie można już coś wybrać dla PRZECIĘTNEGO śmiertelnika. Waham się pomiędzy Yamahą a Denonem lub Onkio i głośnikami Quadral Quintas 500 a M-Audio HCS 8800 (może jeszcze jakieś inne polecacie w podobnej cenie) ??

Chętnie posłucham Waszych opinii o posiadnych zestawach, żeby było łatwiej mi coś wybrać...

Yamaha mnie trochę przeraża ze względu na zawodność (DVD) i to, że już nią hipermarkety zaczęły handlować :( ...

A mój pokój to prawie kwadrat 4,2m szeroki * 3,8m długi, zestaw ma być przede wszystkim do muzyki a filmy to przy okazji, nie koniecznie musi być subofor (no chyba, że uważacie, że warto w niego zainwestować) no i muzyka jaką słucham to rock - metal ...

No i jeszcze jedno pytanie, czy spotkaliście się może z kolumnami przednimi o wysokości do 500mm ale 2-3 drożnymi (niższe ale szersze bardziej w kształcie kwadratu) ??

https://www.audiostereo.pl/topic/28283-jaki-zestaw-do-2500-z%C5%82/

że niby w marketach nie ma onkyo (poprawna nazwa) albo denona . W MM jest mnóstwo.

Zawodne DVD ? a jaki sprzet się nie psuje ? nowe dvd 559 jest lepiej wykonane niż poprzednik .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

... przepraszam za literównę przy onkyo, a co do zawondego sprzętu tu dwóch znajomych ma zestwa Yamachy (te same ale modeli nie pamiętam - chyba 556, jakieś 2-3 lata"stare") i w obu przypadkach szlag trafił (pierwszy przypadek na gwarancji jeszcze a drugi niestety już po) odtwarzacze DVD - lasery...

A o hipermarkety to mi chodziło o Auchana bo MM to ma raczej od dawna bardziej zaawansowany sprzęt...

No jeśli faktycznie 559 jest lepszy to mnie pocieszyłeś :)

... Zaraz sprawdzam linki.

Dzięki

... chciałem wyedytować, ale linka nie znalazłem więc dopiszę ...

Widzę, że jednak preferujesz Yamachę, która faktycznie mnie interesuje, ale ta awaryjność mnie zniechęcała, modej z amplitunerem RX-N6002 niestety odpada ze względu na cenę ponad 4k... Powiedz mi jeszcze jakie kolumny są lepszym wyborem firmowe Yamachy, czy te ELTAXa SUMMIT ?? (lub może jeszcze inne warto wziąść pod uwagę ??)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.