Skocz do zawartości
IGNORED

Ostinato 2000 i co do tego?

kondrax

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam taie pytanie jaki wzmacnaicz i cd polecacie do pokoju 14 m2 dla clona ostinato 2000. Mam 2000zł na wzmacniacz i z 1500zł na CD-roma czyli razem na dwa 3500zł. Myślałem nad NAD-em i Harmanem a moze coś innego co polecacie?? A i DIY wzmaka nie wchodzi w gre, wiec prosze nie proponujcie mi tego.

Moja strona audio - kondrax.mayhem.net.pl

https://www.audiostereo.pl/topic/28471-ostinato-2000-i-co-do-tego/

Wiem koledzy ze juz podobny wpis dawałem i doradzliscie mi ale zrozumcie mnie nie zrobie wzmaka DIY a na takie za 5000zł mnie nie stać, więc musze cos wybrać w cenie koło 2000zł widziałem na alegro DENON PMA - 1500 AE za 2450zł co onim myslicie a i to tego jaki Cd rom bo z seri 1500 kosztuje drugie tyle.

Niedawno na allegro poszedl wzmak denona pma-850, i to za niecale 500zl. Zmiótłby z miejsca cokolwiek nowego za 2000zł. Polecam popróbować starsze i dobre wzmacniacze. Nawet te 20-30letnie. Niektóre ponoć potrzebują odświerzenia lub delikatnych przeróbek. Ktoś z tego forum na pewno mogłby ci pomoc jesli byś chciał.

Tak czy siak jednego jestem pewien - inwestując mniejsza kasę w starszy sprzet, dostaniesz lepszy dzwiek. Sam prywatnie używam takiego 26-latka, popieszczonego nieco przez znajomego domorosłego elektronika. Dźwiekowo -bajka. Aha - u mnie grają esy ostinato 2000.

PIONEER sx-750 mam takiego pioniera 1975 rok produkcji, działa ale ma cos chyba z kablem, ekranem czy czyms bo buczy tak w tle ma takie cos, drazniące buczenie, oddam go do naprawy i wtedy go podepne, ale tak reszta wszystko smiga. Mówisz ze takie cos dobre moze być do ostinato? A i chyba z 25 kg waży skurczysyn.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To buczenie to raczej "wiejski tiuning" bo jak go z 3 lata temu kupilem za 100zł, a tuning to niby od tego co kupiłem robił kolega który miał polegac na zrobieniu tak zeby bylo mozna korektor radmora podpiąc ale to smieszne bo i bez tego mozn było :D no ale widac ktos cos namieszał i tak w tle buczy. A z używanych żeczy co jest godne uwagi??

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.