Skocz do zawartości
IGNORED

Zupelnie Swieze Spotkanie Piwne 2006/07

Arsen Lupin

Rekomendowane odpowiedzi

Kapeli, nie mozna sie z toba niezgodzic. Tutaj natomiast porownujesz racjonalny stosunek ludzi do globalnych wydarzen z patologia wschodnioeuroejskiego przykladu spolecznej aberracji warszawskiego banana, nieuka, bezrobotnego pseudo artysty, pseudo intelektualisty, pseudo elity, pseudo ulicznej ikony, wandala az po tania imitacje czlowieka - usilnie chcacego zwrocic na siebie uwage nie majac przy tym w ofercie absolutnie zadnej wymmiennej wartosci. Kapeli, mamy tutaj pacjenta.

>Jazz :-)

Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.

Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.

Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci.

I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci.

I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę.

atopos

AL, to było w Starym Piśmie, które wypełniło sie w Nowym(Zupełnie Świeżym).

Pora na odrobienie kolejnej lekcji, wtedy kto wie...może i z Jazzem się na piwo umówisz;)

Pozdrawiam

W tym gniewie, w ciemnym swietle wlasnego nieudacznictwa nie wandalizuj jednak dorobku innych i lepszych oraz nie niszcz symbiozy zaawansowanych spoleczentw. Wsiadz wiec do swojego Lanosa, rozpedz sie na pustej lesnej sciezce i wpadnij nie na pelen ludzi budynek, ale na martwe drzewo. Tylko wtedy, eliminujac racjonalnie siebie - pasozyta, zostaniesz Panem.

>Jazz :-)

- Czołem, mały człowieczku... Tyle o tobie słyszałem. Przyjaźniłem się z twoim tatą. Pięć lat przesiedzieliśmy w tym hanojskim piekle. Mam nadzieję, że ty czegoś takiego nie przeżyjesz. Ale kiedy dwóch mężczyzn tak długo znosi wspólną niedolę, jeden czuje się odpowiedzialny za drugiego. Gdybym to ja był tym, który... nie doczekał... Major Jazz Senior, rozmawiałby teraz z moim synem, Jackiem. Ale los chciał, żebym to ja rozmawiał z tobą, Jazz :-). Mam coś dla ciebie Ten zegarek... został kupiony przez twojego pradziadka podczas I wojny. W małym sklepiku w Knoxville, w stanie Tennessee. To był jeden z pierwszych zegarków na rękę. Przedtem używano zegarków kieszonkowych. Kupił go szer. E. Coolidge, w dniu wyjazdu do Paryża. Twój pradziadek nosił go przez calutką wojnę. Kiedy zakończył służbę, wrócił do twojej prababci, zdjął zegarek i włożył do puszki po kawie. Pewnego dnia ojczyzna wezwała twego dziadka Dane'a, by jechał za morze i walczył z Niemcami. Tym razem była to II wojna światowa. Twój pradziadek dał synowi zegarek na szczęście. Ale Dane miał mniej szczęścia. Był w piechocie morskiej i zginął z towarzyszami broni na Wake lsland. Dziadek stał w obliczu śmierci. Wiedział o tym. Żaden z tych dzielnych chłopców nie łudził się nadzieją. Na trzy dni przed atakiem Japończyków dziadek poprosił Winockiego, strzelca z samolotu transportowego, obcemu... by zawiózł jego maleńkiemu synkowi, którego nie zdążył zobaczyć, ten złoty zegarek. 3 dni później dziadek nie żył, ale Winocki dotrzymał słowa. Po wojnie odwiedził twoją babcię, przywożąc maleńkiemu chłopcu złoty zegarek taty. Ten zegarek. Twój tata miał go na ręku, kiedy go zestrzelili nad Hanoi. Trafił do wietnamskiego obozu jenieckiego. Wiedział, że żółtki skonfiskują mu zegarek... że mu go odbiorą. Ale to ty powinieneś go otrzymać. Nie pozwolił, by żółte łapska tknęły dziedzictwo jego synka. Więc schował je w jedynym bezpiecznym miejscu: we własnej dupie. Przez pięć lat nosił zegarek w odbycie, a umierając na czerwonkę, przekazał go mnie. Przez dwa lata ukrywałem ten kawałek metalu we własnej dupie. Wreszcie, po 7 latach, odesłano mnie do domu. Teraz... mały człowieczku, zegarek należy do ciebie...

>pawelm

Mozesz mi wierzyc, ze cytat jest zacytowany poprawnie !

W TAKICH sprawach jestem niezwykle skrupulatny i nie robilbym sobie jaj !!!

(specjalnie, zeby to sprawdzic, raz jeszcze obejrzalem "Pulp Fiction" ! :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Arsen Lupin -->

... cały problem z Tobą polega na tym że prócz pisania to właściwie nic z tego co robisz nie wynika ...

Oto przykłady:

1) Zakładasz wątek w którym informujesz o spotkaniu jednocześnie nie podając daty i miejsca a termin samego spotkania enigmatycznie przedłużasz aż na 2007 rok !!! Moje pytanie brzmi ... kiedy i gdzie? Pytam już po raz drugi!!!

2) Stworzyłeś (lub ktoś z Twoich znajomych) ciekawy projekt loga KAIM od wielu m-cy prosiliśmy Cię byś nam je udostęnił i co? Ano nic!!! podobnie rzecz miała się przy projektowaniu strony KAIM.

Atopos --> prawdziwego faceta poznaje się po tym co robi a nie co mówi/pisze! Może czas na konkrety ?

zdezi

>zdezintegrowany_3PO

... cały problem z Tobą, 3PO, polega na tym że, jakby to powiedziec ...bywasz taki.....zdezintegrowany ...

>Moje pytanie brzmi ... kiedy i gdzie? Pytam już po raz drugi!!!

Zamiast pytac po raz drugi , trzeci czy czwarty, przeczytaj - RAZ to co powyzej napisane !

I moze WRESZCIE odpowiesz, czy odpowiada ci termin i miejsce ?! :)

>Stworzyłeś (lub ktoś z Twoich znajomych) ciekawy projekt loga KAIM od wielu m-cy prosiliśmy Cię

>byś nam je udostęnił i co? Ano nic!!! podobnie rzecz miała się przy projektowaniu strony KAIM.

Zgadza sie, stworzylismy z Malgosia - Logo oraz Projekt strony KAiM i przeslalismy do Klubu gdzie zostal - zaakceptowany !

Jak Ci potrzebny, to go sobie wez ! (popros peperoniego !)

Tego czego NIE zrobilem, to : 17.489 drobnych elementow graficznych (1-bitowych linii etc), bo nie mialem czasu !

Moim zdaniem, nie patrzac na te duperele, moznaby wrzucuc tak jak jest na szarym tle (ktore rowniez zostalo zaproponowane)

a pozniej - "dopieszczac" !

>Atopos --> prawdziwego faceta poznaje się po tym co robi a nie co mówi/pisze! Może czas na konkrety

Zdezi, prawdziwego robota poznaje sie po INTEGRACJI elementow ! Wez Sie do kupy ! :)

A teraz juz ogolnie do Wszystkich :

Jestem juz smiertelnie znuzony odpowiadaniem rozmaitym SKRETYNIALYM OSZCZERCOM, ze nie jestem np. konikiem morskim !

Dlatego (pod wplywem Qubrica, ktory zasugerowal niewchodzenie w kazde g.... spotkane na drodze) postanowilem wiecej nie

odpowiadac ludziom pokroju parmenidesa, ktorych kazde zdanie, w kazdym wpisie zawiera przecietnie 6, popelnionych z pelna

premedytacja klamstw i oszczerstw ! Po co mam prostowac, ze pierwszy przywitalem sie, przedstawilem, zarowno z nicka jak imienia,

oraz ze podalem pierwszy KAZDEMU reke, kiedy on napisze ze nie, i zarzuci wpis jeszcze 20-stoma nikczemnymi klamstwami,

a nikt nawet tego nie sprostuje ! Tak jakby bylo zupelnie wszystko jedno KTO klamie !

Ta sytuacja wlasnie, na Tym forum jest dla mnie najbardziej deprymujaca !

Wysunieto Tu pod moim adresem, co najmniej - KILKASET ABSOLUTNYCH KLAMSTW, a przeproszono moze za kilka !

Pozdrawiam

Fajnie sobie poczytac klotnie hebefrenika z typem maniakalnym.... ;) tylko, ze typa maniakalnego bym sie bal.... :P

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>zdezi

Arsen Lupin jak zwykle szaleje na bocznicy - no cóż? widać o audio nic już nie może więcej powiedzieć ;))

proponuje spotkać się na Tattoine na impresce u najwspanialszego Jabby

>zdezintegrowany_3PO

Newralgicznie reagujesz na Prawde, zdezi !

W poprzednim swoim wpisie postawiles mi dwa zarzuty ! Oba nieprawdziwe !

Ja wytlumaczylem chyba, dlaczego reaguje Tak nerwowo i z coraz wiekszym rozdraznieniem !

Przez brak argumentow u adwersarzy, oraz brak przeprosin za pomowienia !

A Ty co ? Ze w takim razie, to Ty sie nie bawisz ?

Czy to ja powiedzialem znow nieprawde ?! Masz jakies argumenty, zdezi ?

Namawiam Cie do Integracji w - Prawdzie, zdezi, a nie tylko do zachowywania poprawnosci w zachowaniu ! :)

(zostawmy to - "lukarowcom" ! :)

Pozdro :)

Arsen Lupin -->

1) data i miejsce spotkania!!! Ja jej nie widzę :(

2) podeślij mi w takim razie logo w formaciektóry można wykorzytać np. do stworzenia nadruków na materiałach nazwijmy je promocyjnych ;)

zdezi

>zdezintegrowany_3PO

Zdezi, przepraszam ze pytam, ale czy Ty wogole czytales watek w ktorym teraz rozmawiamy ?!

Czy tylko szybko skanujesz go oczami w poszukiwaniu daty i godziny ?!

Z uwagi na odlegle miejsca zamieszkania zainteresowanych, do konkretnych ustalen dopiero - dochodzimy !

Padla propozycja rekina : pierwszego dnia Audio Show - wieczorem !

Moglbys czy nie moglbys ?! Albo sie zdeklaruj, albo zaproponuj cos lepszego !

Dlaczego wlasnie podczas Audio Show chyba nie musze Ci tlumaczyc ! :)

Jakiego rodzaju materialow promocyjnych ?

Bilbordow czy znaczkow w klape ?

Nie pamietam czy logo to byl czysty wektor czy z elementami bit-mapy !

Musialbys powiedziec o co Ci chodzi, podac wielkosc, rozdzielczosc itd. itp.

Wszystko to musialbys zrobic w sposo - ZINTEGROWANY, bo przy limicie

jednego wpisu na godzine na Bocznicy, jak wten sposob bedziemy sie

przerzucac pojedynczymi pytaniami, to nie dojdziemy do ladu do grudnia przyszlego roku ! :))

Pozdro

dobra, pierwszy dzień AS - pasuje.

Kiedy i gdzie? - dokładnie o której godzinie i proszę podaj miejsce (nazwę lokalu itp., adres czy cuś...) Jacku. Bo w tym tempie to na wiosnę zdążysz najwcześniej.

Arsen Lupin -->

No wreszcie pierwszy konstruktywny wpis w Twoim wydaniu ;)

1 dzień Audio Show ---> MNIE PASUJE :)

Tylko jeszcze jakieś hasło trzeba ustalić ;) .... coś jak "żyrafy wschodzą do szafy" ;) albo "lukar audiostereo po wsze czasy" ;)

zdezi

ps. w sprawie logo skontaktuję się z Tobą na priva :)

Qubric - chyba spotkacie się w sądzie z Romanem -

Ukryta Zawartość

Mam nadzieję że na spotkanie z Atoposem znajdziesz czas pomimo wszystko i nie zawiedziesz forumowiczów.

Ukryta Zawartość

Dorosnij dziecko... Od kiedy to ja pisze jakieś oszczercze wiadomości o jakiejkolwiek firmie - poza tym że coniektóre sprzedają tandetę pod postacią hi-endu albo są garażowe??? Padło ci na łeb już całkiem. Ostatnio Struss złożył skargę na forumowicza o złamanie praw patentowych przez publikację schematu jego wzmacniacza na tym forum.

kim jest ten Roman? to jakas nowa firma kablarska??? :)))

Qubric - całe życie udajesz głupa;) czy to nie ryzykowne??

a co do firm kablarskich - wiadomo że największym kablem na tym forum jest Qubric - twe donosy moderatorom to prawdziwe dzieła sztuki.

PS. Od razu podkabluj gdzie trzeba moje wpisy.

Jeśli nikt nie ma nic przeciwko, to i ja chętnie się dołączę, bo na AS będę na pewno, a nigdy bym sobie nie wybaczył gdybym zmarnował okazję i niewątpliwą przyjemność poznania osobiście takich tuzów jak Atopos czy Qubric i wychlania z Nimi beczki piwska. Mam nadzieję Qubric, że ostatecznie dasz się namówić, co? Przywiozę Ci jakąś fajną część do roweru. Na przykład ten gumowy dzwonek o który kiedyś tam nam poszło przy okazji którejś z kolei "wymiany poglądów" ha ha! Pasuje?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

>>AL

przecież pisałem że też jestem zainteresowany spotkaniem. :)) Nie odmówiłbym sobie takiej przyjemności jak poznanie pozostałych forumowiczów. A tu jeszcze w dodatku parantulla się dopisał ;))

Jeszcze są inni chętni na spotkanie. Atopos, zaczynasz się bawić bardzo niebezpiecznie. Teksty "Łałr Bałałr", z forum MHF, nie wyglądają na żarty.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 1 miesiąc później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.