Skocz do zawartości
IGNORED

YAMAHA RX V 359 vs pioneer vsx 416

majmaj

Rekomendowane odpowiedzi

Mam Panasonica SA-HE75. Ale podobny manerw robiłem znajomym, na amplitunerach Onkyo, Pioneera i Harmana. I za każdym razem działało jak należy.

Dlatego nie teoretyzuj, a lepiej podłącz kompa i sam sprawdź. Jak coś nie będzie działało, to daj znać - spróbujemy pomóc.

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

Jaki ja tam pan... Jestem niewiele starszy od Ciebie.

Jeśli zaś chodzi o problemy Yamahy, to nie widzę w sumie takiej możliwości, żeby amplituner działał prawidłowo przy połaczeniu cyfrowym z DVD (a tak musi być, przecież to jest główna funkcja amplitunerów kina domowego), a przy połaczeniu cyfrowym z PC już nie. Już bardziej prawdopodobne jest, że to mogła być wina konkretnej karty dźwiękowej, która nie chciała wysyłać odpowiedniego sygnału. Jednak dla mnie najbardziej realną przyczyną jest właśnie zła konfiguracja ac3filter i generalnie sterowników karty.

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

Dzieki Kyle.Wlasnie dzisiaj dzwnilem do sklepu i jestem umowiony na odsluch.Z tego co sie zorjetowalem to GALE sa dosyc wymagajace w napedzie,ale zobacze po odsluchu.a tak szczerze mowiac co do tej YAMAHY sie troche zniechecilem i mysle o CAMBRIDGE AUDIO 640Av2 i cd 640Tv2.

Przykladowe uzycie/konfiguracja kodeka ffdshow (wraz ze zdjeciem) do ogladania filmow divx w ac3 masz zamieszczone w tym watku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Filmy DVD odpala winDVD wiec ustawiasz w menu spdif i z glowy.Co do Ac3 flilter nie potrzebuje(w tym momencie jest dla mnie zbedny).Co do problemow odnosnie polaczenia cyfrowego Yamahy z DVD nigdy w zyciu nie mialem .Nedj co miales na mysli piszac o tym problemie???(rozwin)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 3 tygodnie później...

no jednym słowem zajebi**** jestem totalnie załamany

z usmiechem na buzia nareszcie zamówilem sobie ampli (bylo to w zeszła srode) zadzwoniłem gosc powiedzał mi zebym wysłal smsa z danymi... ok wiec wysłałem za chwilke zadzwonilem zeby potwierdzic dostanei smsa powiedzał:

"tak dostałem smsa z danymi jutro rano ampli zostanie wysłany" ucieszony czekałem czekalem czekałem i czekalem az do dzis. Napisałem mu na gg czy to na pewno zostalo wyslane, nie raczył odp. wiec z innego gg napisałem "witam chcial bym zamówic ampli" w 5sek odp "jaki model?" hehe napisałem ze zamówilem w tedy i tedy (chyba byl troche zdziwiony) i napisał mi ze nei dostal smsa i ze nie zostalo wyslane ;/ pisałem czy moze wyslac to teraz...... juz nic nie odp :(((((

jest tylko jedna aukcja do 950zł ale nie ma aktualnei tego modelu

zbierałem 6 miesiecy kase a tu taki cos wychodzi.... to jest barzdo przykre :(

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.