Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny do 20 m2 ~10 kzl

Harvi

Rekomendowane odpowiedzi

Harvi,

Jezeli tylko jesteś w stanie zaakceptować niecodzienny design to do 20m2 mogą Ci się spodobać Anthony Gallo Reference 3.1. Wyborny dźwięk za rozsądne pieniądze. Nowe ok. USD 3,500. Wspaniałe kolumny z dźwiękiem dookoła głowy i dodatkowo bardzo nieczułe na ustawienie. Byłem bardzo pod wrażeniem. Nie wiem czy jest dystrybutor w Szwecji, jak będziesz miał okazję to spróbuj - dźwięk w tym przedziale cenowym najwyższej klasy.

Ref. 3.1 kosztują 3190 euro w Finlandii.

Jerzyk23

Naprawdę są nieczułe na ustawienie. Przecież one promieniują niemal dookulnie (300 stopni)?

Czy nie przeszkadzała Ci niska scena wynikająca z niewielkiej wysokości kolumny?

• Redaktorzy

Harvi - a już odebrałeś mieszkanko? Bo jeśli jeszcze nie a potem jeszcze będziesz musiał je doprowadzić do stanu używalności (chyba, ża masz full opcję - czyli wsio zrobione) to i tak będziesz za miesiąc/dwa znowu słuchał tego co już słuchałeś (ach ta skleroza ;) )

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Krzycho,

Nie miałem tych kolumn w domu. Słuchałem ich jedynie u dystrybutora, ale dosyć wnikliwie. Nie odebrałem wrażenia, że ze względu na rozmiar scena jest "niska":-)

Nie twierdzę, że te kolumny to jedyne, natomiast sądzę, że warto je wziąć pod uwagę. Mnie np. design tych kolumn bardzo się podoba (zwłaszcza jak są w osłonach).

Pozdr

==> Jerzyk23

Anthony Gallo zdaje sie, ze sa do posluchania w Sztokholmie, cena okolo 12 kzl za nowki.

Ich wyglad mi nieprzeszakadz. Mam tylko pytanie czy Tobie te kolumny nie przypadly do gusty tylko dla ''dzwieku dookola glowy'' a reszta aspektow byla tylko ok?? Jak sluchalem elektrostaty to tez mi sie podobal dziwek zewszad ale to jest troche efekciarskie. Jak wroce z AS to postaram sie je odsluchac przynajmniej w sklepie.

==> Piotrek608

Tutaj nowki sa za 27 kzl wiec ''troche'' przekraczaja budzet. Sprawdzalem dzis i uzywek nie widzialem.

==> Frantz

Gotowe mieszkanie zasiedlam w pierwszym tygodniu stycznia. Skleroza nie ma nic do rzeczy narazie pamietam dobrze, ze do domu pierwsze co przytargam Amphion Xenon, jesli zagraja dobrze to zostana :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.