Skocz do zawartości
IGNORED

Czy warto inwestować więcej pieniędzy...

radekch22

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !!

Niedawno zakupiłem głosniki Creative Gigaworks Progamer G500 - ale karta muzyczna jaką posiadam to SB Live! i oczywistym jest ze trzeba to zmienic...

Zastanawiam sie jaką karte kupic...

Myślałem nad Audigy 4 OEM lub X-Fi ale czy warto zapłacić dwa razy tyle :/ i tu jest sedno mojego postu:

Czy warto dopłacić ???

Jakie sa róznice w tych kartach i czy na tych głośnikach odczuwalna bedzie róznica ??

Z góry dzięki za odpowedzi...

mielem wczesniej Sblive 5.1

Pozniej sprzedalem i kupilem płyte gł. z Nvorce4. Na niej jest jakas zintegrowana k. muzyczna 5.1.

I w koncu kupilem X-Fi extreme muzik ta najtansza wersje. Roznica byla odczówalna zwłaszcza bas.

Czasami mogą byc trzaski w dzwieku jesli masz płyte na czipsecie Nvorce4. Creative długo z tym nic nie robiło, az w koncu w 2006 pojawiły sie sterowniki. Aktualnie mam nowe sterowniki i zadnych trzasków nie słysze. Wczesniej były bardzo zadko odczówalne głownie jakies zwiastuny albo inne pierdoły. W grach, filmach nie słyszałem.

X-Fi głownie odczojesz w nowych grach!!! w filmach to nie jestem w stanie powiedziec ale bardzo mozliwe ,ze nie odczujesz zmian - tak samo w mp3

Ja kupiłem ze wzgledu .ze to cos nowego (rowniez reklama mi sie spodobala). Lubie nowosci. No i nie załoje. Kupilem juz jakis czas temu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.