Skocz do zawartości
IGNORED

McGyver co potrafi?

Jędruś

Rekomendowane odpowiedzi

marcin9999, 5 Sie 2008, 14:12

>ciekawe dlaczego niektorzy konstruktorzy zamawiaja tylko u producentow mimo ze drożej...stare wygi

>a nie chcą kupić taniej - ciekawe dlaczego....

A pewnie dlatego że mogą zamówić dowolną ilość dokładnie tego, czego chcą. I mogą sobie zapewnić powtarzalność dostaw. I mają ogromne rabaty na duże zakupy.

>emesz

Raz,już ci kiedyś napisałem co o tobie myślę, i o twoim działaniu.

Dwa, jak się gówno znasz na elektronice to po cholerę się mądrzysz ?

Sami kurde SUŁTANI AUDIO , kupią coś za 1/3 ceny lub wyciągną ze śmietnika i pieprzą o wyższości kalafiora nad selerem.

Darkul, miałeś swój czas, ale on się właśnie kończy. Zacząłeś to dostrzegać, więc się miotasz i walisz na oślep. Zamiast się dalej pogrążać lepiej zachowaj się wreszcie jak mężczyzna i odpowiedz wprost na dziesiątki razy zadane pytanie:

czy wystawisz do odsłuchu swój wzmacniacz przeciwko "chińskiemu badziewiu"?

TAK czy NIE?

darkul, 5 Sie 2008, 14:40

>Mc

>Jako prorok lub propagandzista się nie nadajesz. Szukaj dalej.

>Twoja bez jajeczność jest nudna.

>

>Nudna !

A ty jesteś żałosny z tym swoim unikaniem odpowiedzi na niewygodne pytania, i z tym swoim odwracaniem kota ogonem. Wydaje ci się że nikt tego nie dostrzega? Żałosne i żenujące. Zamiast się dalej pogrążać lepiej zachowaj się wreszcie jak mężczyzna i odpowiedz wprost na dziesiątki razy zadane pytanie:

TAK czy NIE?

Mc Gyver

po co te konfrontacje ,chocby cenowo nie ma konkurencji dla anioła muzyki wiec i tak wygrasz no chyba ze to chodzi o podręczenie darkula

w kwestii podrobek jesli marcin jest z celnego to pisze prawde niestety ,podrabiają wszystko --oprócz jakosci bo to im się akurat nie kalkuluje:-))

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Pocieszę ciebie Mc, wzmak który pognębia MA niezależnie od konfiguracji jest od MA znacznie tańszy.

Ma preamp z prawdziwego zdarzenia, zdalkę i jest elastyczny prądowo.

Więcej nic nie napiszę.

Dopisać mogą ci co już go słyszeli , o ile mają jaja. Są tu na forum.

Ja czekam na AS.

Pośpiech to zły doradca.

cir, 5 Sie 2008, 14:44

>Mc Gyver

>po co te konfrontacje ,chocby cenowo nie ma konkurencji dla anioła muzyki wiec i tak wygrasz no

>chyba ze to chodzi o podręczenie darkula

Przecież od razu widać, że nie wystawi nic do porównania, chodzi tylko o to, żeby powiedział to wprost. A on zamiast tego ściemnia, robi uniki i zmienia temat.

>w kwestii podrobek jesli marcin jest z celnego to pisze prawde niestety ,podrabiają wszystko

>--oprócz jakosci bo to im się akurat nie kalkuluje:-))

Może i podrabiają wszystko, ale w tych wzmacniaczach podróbek nie znalazłem. Znajduję w nich tanie, kiepskie części, i te wymieniam, ale nie podróbki.

pewne rzeczy się nie zniemiają nigdy. darkul jak zwykle nie konkretny, pełen pogardy, odwracasjący kota ogonem, pokątnie robiący dile. Ciekawe chociaż czy już wywiązuje się z zobowiazań...

gwarantuje ci że wieśzkszoći podrobek nie odróznisz. jednak mimo że wygladaja identycznie to badziew - wychodzi w trakcie eksploatacji -tak jest wlasnie z hp. ale co tam ty masz racje.

Problem glosnikow sredniotonowych pewnej firmy ktore mialy niedolaną membrane i mialy całkiem inne paratery znasz...odsyłałeś do producenta a ten że oni i ch nie robili.

darkul, 5 Sie 2008, 14:50

>Pocieszę ciebie Mc, wzmak który pognębia MA niezależnie od konfiguracji jest od MA znacznie

>tańszy.

>Ma preamp z prawdziwego zdarzenia, zdalkę i jest elastyczny prądowo.

>Więcej nic nie napiszę.

Nie pisz, nie przechwalaj się, tylko "pognęb" MA tym swoim wzmacniaczem skoro to takie proste.

>Dopisać mogą ci co już go słyszeli , o ile mają jaja. Są tu na forum.

>Ja czekam na AS.

>Pośpiech to zły doradca.

Mnie się nie spieszy. Moze być za miesiąc, dwa. Wystawisz? Przecież to ponoć proste i łatwe "rozjechać" MA. dawaj wzmacniacz na odsłuchy.

Czy stać cię tylko na przechwałki bez pokrycia? Wystawisz?

TAK czy NIE?

Jeno się tylko turlam z uchachania.

Im bardziej Mc się spina tym większą mam uciechę.

MA jest budżetowcem i takim zostanie. Jakie trafa na wyjściu takie efekty.

Nie masz trafa nie buduj , nie przerabiaj bo i tak gówno z tego będzie.

Pa ! Słonka.

darkul, 5 Sie 2008, 15:24

>Jeno się tylko turlam z uchachania.

>Im bardziej Mc się spina tym większą mam uciechę.

>

>MA jest budżetowcem i takim zostanie. Jakie trafa na wyjściu takie efekty.

>

>Nie masz trafa nie buduj , nie przerabiaj bo i tak gówno z tego będzie.

>

>Pa ! Słonka.

Znów odwracanie kota ogonem i czcze, jałowe przechwałki bez pokrycia w realu. Pękasz darkul, nie wystawisz wzmacniacza, bo się boisz żeby MA nie okazał się lepszy. Taka prawda. Wszyscy już to widzą.

Zamiast się dalej pogrążać lepiej zachowaj się wreszcie jak mężczyzna i odpowiedz wprost na

dziesiątki razy zadane pytanie:

TAK czy NIE?

>McG

w jaki sposób odróżnisz kondensator oryginalny od podróby? Miernikiem pojemności? A może poprzez "lokalizację źródeł pozornych" podczas odsłuchu? W ten sam sposób, w jaki tworzysz zwrotnice?

Powiedz? A może jednak masz w domu jakiś kombajn do robienia pomiarów i tylko tak tu sobie gadasz o dobieraniu na słuch elementów? :)))

Ja jednak wątpię w ten kombajn pomiarowy...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.