Skocz do zawartości
IGNORED

McGyver co potrafi?

Jędruś

Rekomendowane odpowiedzi

BECO, 5 Sie 2008, 22:31

>Nie uwierzę - jak nie wypożyczy do posłuchania wszystko będzie jasne, prawda?

Skoro tak twierdzisz...

>Swoją drogą to można

>by sie nawet złożyć na taki zakup, podszyć się pod kogoś i złożyć zamówienie;)

Na tak szczytny cel się dołożę. To kto robi listę?

>Żarty żartami, tylko "wyścig szczurów" w tak niemożliwej do opisania i zmierzenia kategorii jak

>audionirwana spędza sen z powiek obu (może wielu) stronom.

Mnie tam nic nie spędza, za to mam niezły ubaw po pachy jak sobie poczytam ;-)))

>Musi być ciężko zdać sobie sprawę, że

>często ci co mają mniej są bardziej szczęśliwi...My faceci to mamy jednak porządne bubu z tymi

>wszystkimi hobby.

No właśnie, wiele kobiet nie ma żadnego hobby, a jakoś funkcjonują. Tylko wielokrotnie sobie zadawałem pytanie: co to za życie? ;-)))

>Pozdrawiam wszystkich rozsądnych:)

Ja też! Ja też!

McGyver - szkoda czasu na dyskusje z rezonerami, oni wiedzą lepiej.

Do rezonerów: nie chodzi tu o to, że chińskie lampowce biją na głowę wszystko, co możliwe. Chodzi o to, że za stosunkowo małe pieniądze można kupić coś, co zagra przyzwoicie i lepiej niż niektóre klocki, za które trzeba zapłacić więcej. Prościej się już nie da, ale mam cierpliwość do wyjaśnień, jako że z zawodu jestem nauczycielem. Nawiasem mówiąc, od McGyvera dostałem i dostaję całą masę informacji na temat elektroniki, o której mam bardzo blade pojęcie - bezpłatnie. Mało tego, gdy zastanawiałem się nad tuningiem Marantza PM68 u McGyvera, napisał mi dokładnie, co robi podczas takiego tuningu. Równie dobrze mogłem później poprosić kumpla, żeby mi to zrobił bezpłatnie, kosztowałyby mnie tylko części i nie musiałbym wysyłaś wzmacniacza na Śląsk. To też świadczy o uczciwości McGyvera. Byłem już zdecydowany na ten tuning u McGyvera, a nie dałem mu wzmacniacza do przeróbki tylko dlatego, że kupiłem lepszy, a PM68 sprzedałem.

Powtarzam, szkoda czasu na dyskusje. Rozwiązanie jest proste: McGyver od kilku dni proponuje konfrontację wzmacniaczy. A ktoś tu najwyraźniej stracił pewność siebie i nadrabia miną lecz boi się tej próby sił jak diabeł święconej wody.

Pozdrawiam.

Temat nr: 40971

Autor: marcin9999 O mnie » Ignoruj » PW »

Data dodania: 2008-03-13 22:27:01

Stat: 1604 / 467 / 0 Lista tematów forum BOCZNICA »

Dodaj temat do listy ignorowanych tematów » Co to jest?

BOCZNICA: Prośba o likwidacje mojego konta

Zwracam się z prośbą do administratora o likwidację mojego konta na niniejszym forum.

marcin9999

Naprwde to byl swietny pomysl. Jeszcze raz prosze to przemyslec. Jak do tej pory poza zarzucaniem ludziom czegokolwiek nie wnosi Pan do tematow nic konstruktywnego.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

wiem mcg ty wiesz lepiej co ja sluchalem a czego nie....nie ważne kołuj ludzi tymi swoimi modami , i niech sie ciesza ze im sie chałupa nie spaliła, bo jak taki znawca jak ty to bada pod kątem bezpieczenstwa to ja sie ciesze ze ty jednak daleko mieszkasz....

hakki, 5 Sie 2008, 22:42

>McGyver - szkoda czasu na dyskusje z rezonerami, oni wiedzą lepiej.

>Do rezonerów: nie chodzi tu o to, że chińskie lampowce biją na głowę wszystko, co możliwe. Chodzi o

>to, że za stosunkowo małe pieniądze można kupić coś, co zagra przyzwoicie i lepiej niż niektóre

>klocki, za które trzeba zapłacić więcej. Prościej się już nie da, ale mam cierpliwość do wyjaśnień,

>jako że z zawodu jestem nauczycielem. Nawiasem mówiąc, od McGyvera dostałem i dostaję całą masę

>informacji na temat elektroniki, o której mam bardzo blade pojęcie - bezpłatnie. Mało tego, gdy

>zastanawiałem się nad tuningiem Marantza PM68 u McGyvera, napisał mi dokładnie, co robi podczas

>takiego tuningu. Równie dobrze mogłem później poprosić kumpla, żeby mi to zrobił bezpłatnie,

>kosztowałyby mnie tylko części i nie musiałbym wysyłaś wzmacniacza na Śląsk. To też świadczy o

>uczciwości McGyvera. Byłem już zdecydowany na ten tuning u McGyvera, a nie dałem mu wzmacniacza do

>przeróbki tylko dlatego, że kupiłem lepszy, a PM68 sprzedałem.

>Powtarzam, szkoda czasu na dyskusje. Rozwiązanie jest proste: McGyver od kilku dni proponuje

>konfrontację wzmacniaczy. A ktoś tu najwyraźniej stracił pewność siebie i nadrabia miną lecz boi się

>tej próby sił jak diabeł święconej wody.

>Pozdrawiam.

mac kolejnego klona stworzył? grafton to za mało?

Nie znam cię...co mogę sugerować? Daj mi szansę najpierw...a gwarantuję, że skorzystam. Mnie nie musisz się legitymować bo nie mamy ze sobą nic wspólnego, choć jako urzędnik państwowy w osobistym spotkaniu musiałbyś to zrobić - jesteś funkcjonariuszem, nie sobiepanem. Co do kolegów z Policji nigdy nie rozmawiam jak się nie wylegitymują. Twoja pogarda dla ludzi jest niezrozumiała...nie trzeba pytać jak przetrwałeś zmiany po wstąpieniu do UE w służbie celnej - po trupach, prawda??

marcin9999, 5 Sie 2008, 22:49

>i jakbyscie miali wątpliwości co pod spodem to zawsze mozecie okleic płytke z MHZS Daca...:-))))

... i znależć Burr-Browna. Wprawdzie taniego, ale oryginalnego.

W ustawie macie napisane, że funkcjonariusz celny lub pracownik organu celnego są obowiązani okazać kontrolowanemu upoważnienie do przeprowadzenia kontroli oraz legitymację służbową lub dowód osobisty, jeżeli kontrolujący nie ma obowiązku posiadania legitymacji. Z twojej wypowiedzi wnioskuję, że nikt nie ma obowiązku posiadać legitymacji? Sprawdzę jutro we Wrocławiu.

A propos - szykują się zmiany - z ustawy zostanie wykreślone zdanie o dowodzie osobistym. Nie ma legitymacji nie ma kontroli.

marcin9999, 5 Sie 2008, 22:57

>jak sam napisales kontrolowanemu..a decyzje o kontroli podejmuje kontrolowany...? zreszta jeszcze

>jest coś takeigo jak rewizja....

Chyba oczywiste, że mówię o sytuacji służbowej...Po co mam z kimś tak zadufanym w sobie rozmawiać o czymkolwiek innym...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.